[ Príspevkov: 14 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Include z ineho srv

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 17.12.2007 16:40 | Include z ineho srv

da sa urobit tak ze budem includovat z ineho srv? prste mam stranku napr na domena.sk a chcem includovat z domena2.sk samozrejme s tym ze to nejako dovolim, ak ano tak ako na to? thx


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Include z ineho srv

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 17.12.2007 17:06 | Include z ineho srv

sice nevem co si chces dovolovat ale pri includovani zalezi na tom co chces includnut


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Include z ineho srv

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 17.12.2007 17:17 | Include z ineho srv

no mam nejaky system ale nechcem dat este zdrojaky zakaznikovy az jak zaplati, ale chcem mu dat moznost aby to uz vyuzival a jak zaplati tak mu tie drojaky dam, cize si includne cely ten system zo stranky domena2.sk na stranku domena.sk tak ako sa to da


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Include z ineho srv

Registrovaný: 29.12.05
Prihlásený: 19.10.14
Príspevky: 539
Témy: 62 | 62
Bydlisko: 127.0.0.1 (...
NapísalOffline : 17.12.2007 17:18 | Include z ineho srv

samizda, ze pri zapnutom safe_mode nemozes includovat vseobecne sobory s http:// ...ja som to raz tak spravil, na locale frcalo, no na serveri vyhodilo error


_________________
"Kde končí hiphop, začína IQ."
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Include z ineho srv

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 17.12.2007 17:40 | Include z ineho srv

a kde sa ten safe mod vypina? a ako sa to celkovo robi?


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Include z ineho srv

Registrovaný: 29.12.05
Prihlásený: 19.10.14
Príspevky: 539
Témy: 62 | 62
Bydlisko: 127.0.0.1 (...
NapísalOffline : 17.12.2007 17:46 | Include z ineho srv

v konfiguracnom subore PHP php.ini...pokial to mas na locale, neni problem vypnut, pokial na platenom serveri da sa to vypnut, tak ze kontaktujes administratora, ale na niektorych serveroch to byva platene a nakoniec na freeserveri o tomani neuvazuj. Neviem ale ci staci len vypnut safe mod, alebo ci treba nejaku inu moznost suvisiacu so safe modom


_________________
"Kde končí hiphop, začína IQ."
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Include z ineho srv

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 17.12.2007 17:58 | Include z ineho srv

aha, ciz e je to proste problemove? a neda sa nejako inak zabazpecit? myslim to ze tie kody dostane plne k dispozici az jak zaplati?


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Include z ineho srv

Registrovaný: 29.12.05
Prihlásený: 19.10.14
Príspevky: 539
Témy: 62 | 62
Bydlisko: 127.0.0.1 (...
NapísalOffline : 17.12.2007 18:05 | Include z ineho srv

najlepsie je nepouzivat includovanie s plnymi adresami...aj ked sa tomu niekedy neda zabranit...ja som len vtedy musel cele prepisat..a som rad ze som to urobil, bo pri includovani celych adries sa neprenasaju $premenne


_________________
"Kde končí hiphop, začína IQ."
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Include z ineho srv

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 17.12.2007 18:28 | Include z ineho srv

aha takze s incudiovania nic, takze ako? da sa nejako inak zabranit tomu aby zakaznik videl kody? asi jedine cez iframy co? alebno da sa aj nejako inak?


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Include z ineho srv

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 17.12.2007 20:06 | Include z ineho srv

includovat sice nemozes, ale zato citat vystup by si mohol ;)


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Include z ineho srv

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 17.12.2007 20:32 | Include z ineho srv

a mohol by som aj odosielat? proste potrebujem zabezpecit funkcnost tak, aby slo pridavaat do db aj z nej vyberat a najidealnejsie by bolo aj keby som nemusel robit (resp. kopirovat) formulare


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Include z ineho srv

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 19.12.2007 7:54 | Include z ineho srv

pripadne si pozri funkcie curl


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Include z ineho srv

Registrovaný: 22.11.05
Prihlásený: 12.03.17
Príspevky: 708
Témy: 20 | 20
Bydlisko: SK-Martin
Vek: 62
NapísalOffline : 19.12.2007 18:48 | Include z ineho srv

drako, veď si vytvor tú stránku na hostingu kde máš k ftp prístup len ty, predvedieš výtvor zákazníkovi, dáš mu plné admin práva na správu stránky aby si to mohol riadne vyskúšať, okrem prístupov do db a ftp, ak bude zákazník spokojný, zaplatí a ty mu stránku nahodíš kam chce, ak nezaplatí, dáš mu... už asi vieš čo


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Include z ineho srv

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 20.12.2007 12:47 | Include z ineho srv

no hej rozmyslal som nad tym ale ked to potrebuje surne do jedneho dna a medzibankovy prevod trva niekedy aj dlhsie ako 3 dni tak to je trosku problem, ale vyriesil som to tak, ze tu stranku celu urbim do jeho designu a na jeho stranke budu externe linky na tu moju stranku a naopak


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
 [ Príspevkov: 14 ] 


Include z ineho srv



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Include s iného webu

v PHP, ASP

1

213

08.06.2010 16:22

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include

v PHP, ASP

2

320

22.02.2010 15:25

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

INCLUDE

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

7

658

14.01.2010 19:47

karolraner

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include

v PHP, ASP

10

585

03.01.2008 0:30

twistik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

46

2037

18.09.2007 13:45

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include

v PHP, ASP

6

129

30.05.2014 0:12

majky358

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include

v PHP, ASP

26

556

20.10.2010 21:50

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include

v PHP, ASP

5

504

10.04.2009 19:10

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

<!--#include...

v PHP, ASP

3

276

10.06.2010 18:24

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Bezpecne include ?

v PHP, ASP

2

240

20.03.2012 19:05

ewil

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP include

v PHP, ASP

3

930

09.03.2010 20:17

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Include dynamický

v PHP, ASP

3

294

31.01.2012 1:23

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Include blbne..

v PHP, ASP

6

180

14.11.2011 10:05

black1101

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba include

v PHP, ASP

6

373

09.09.2007 21:43

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zvlastny include

v PHP, ASP

4

274

24.01.2008 14:43

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Refreshovanie ineho okna

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

793

28.01.2006 15:57

Smokie



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF