[ Príspevkov: 6 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.02.08
Prihlásený: 17.04.14
Príspevky: 108
Témy: 22 | 22
NapísalOffline : 01.09.2008 10:59 | include() - adresa na to

Takze asi lamerska otazka, ale uz ma to stve...

Mam takyto strom suborov:
index.php
connect.php
template/BC/top.php

v top.php sa mi ma includovat connect.php... ako mam zadat tu adresu na includovanie?


Offline

Čestný člen
Čestný člen
include() - adresa na to

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 01.09.2008 11:01 | include() - adresa na to

Kód:
include('../../connect.php');

../ znaci "o uroven vyssie"


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.02.08
Prihlásený: 17.04.14
Príspevky: 108
Témy: 22 | 22
Napísal autor témyOffline : 01.09.2008 11:06 | include() - adresa na to

Toto som skusal aj ja... Ale nic... :(


Offline

Prevádzkovateľ fóra
Prevádzkovateľ fóra
include() - adresa na to

Registrovaný: 01.05.05
Príspevky: 12424
Témy: 1447 | 1447
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 01.09.2008 11:10 | include() - adresa na to

roach189 píše:
Toto som skusal aj ja... Ale nic... :(
tak robis nieco zle, hod sem kod

ps: velkost pismen je vsade rovnaka? aj pri connect.php aj v tom include?


_________________
SilverStone SST CS01 | Corsair SF600 600W SFX | ASRock X99E-ITX/ac | Intel Xeon E5-2683 v4 (16 Cores / 32 Threads) & Noctua NH-U9DX i4 | Kingston HyperX Savage 32 GB DDR4 2400 MHz | PNY NVIDIA Quadro K1200 DP 4 GB DDR5 | Intel SSD 750 1.2 TB NVMe & Intel SSD 730 240 GB SATA & Seagate BackUp Plus Portable 12 TB USB | 31.5" 4K LCD EIZO FlexScan EV3237 & 2 x 24" LCD EIZO FlexScan EV2451 | Ergotron LX Wall Mount Keyboard Arm | Logitech Craft | Logitech Wireless G700s | Harman Kardon Nova | Microsoft Windows 7 Ultimate | APC Back-UPS ES 700 | Lenovo ThinkPad X250 - Intel Core i7 5600U, 8 GB DDR3 1600 MHz, Intel HD Graphics 5500, SanDisk SSD 512 GB, 12.5 FHD LED IPS, WWAN 3G 4G LTE, Microsoft Windows 7 Ultimate | Nintendo Classic Mini | BlackBerry Passport 96 GB
Offline

Správca fóra
Správca fóra
include() - adresa na to

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 01.09.2008 11:17 | include() - adresa na to

neincludujes nahodou ten top.php do index.php? lebo potom tam ma byt len nazov suboru, teda connect.php


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.02.08
Prihlásený: 17.04.14
Príspevky: 108
Témy: 22 | 22
Napísal autor témyOffline : 01.09.2008 11:31 | include() - adresa na to

Dikes hosi, vdaka pomoci Duriho som prisiel na to, ze chyba nie je v tom, ale v chybnom vybere z databazy a teda, ze som v indexe vyberal z databazy, potom naincludoval top.php a tam som z tej istej tabulky vyberal zas to iste :lol: a nakoniec sa to podarilo :)

Ten nazov temy je troska OT :D


 [ Príspevkov: 6 ] 


include() - adresa na to



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

realna adresa IP vs virualna Ip adresa

v Sieťové a internetové programy

5

321

26.04.2014 22:21

F3RY

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include

v PHP, ASP

2

320

22.02.2010 15:25

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

46

2037

18.09.2007 13:45

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include

v PHP, ASP

5

504

10.04.2009 19:10

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include

v PHP, ASP

6

129

30.05.2014 0:12

majky358

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

INCLUDE

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

7

658

14.01.2010 19:47

karolraner

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include

v PHP, ASP

26

556

20.10.2010 21:50

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include

v PHP, ASP

10

585

03.01.2008 0:30

twistik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP include

v PHP, ASP

3

930

09.03.2010 20:17

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba include

v PHP, ASP

6

373

09.09.2007 21:43

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Include dynamický

v PHP, ASP

3

294

31.01.2012 1:23

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

<!--#include...

v PHP, ASP

3

276

10.06.2010 18:24

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Include blbne..

v PHP, ASP

6

180

14.11.2011 10:05

black1101

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zvlastny include

v PHP, ASP

4

274

24.01.2008 14:43

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Bezpecne include ?

v PHP, ASP

2

240

20.03.2012 19:05

ewil

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include a kodovanie

v Ostatné

2

392

19.06.2008 11:27

exoomer



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF