Ide iba jeden repro.Ludia mám takýto problém. Na PC mi prehráva zvuk len jeden reprák Mám repráky zapojené na zosilovači a to napojené na PC.Klasická zostava. No prehráva mi len jeden reprák zvuk,z ničoho nič začal íst len jeden. Myslel som si že je chyba v kábli (2xCinch 1x jack) lebo v minulosti sa mi to stávalo a to bolo chybou.Vždy som vymenil kábel a frčalo to. No dnes som zapojil repráky aj zosík na notebook a všetko šlape ako má. Mám podozrenie že je niečo zo zvukovou kartou na PC,odpálená byť nemože lebo by zvuk nešiel vobec...Možno driver,ale aj to som skúšal.. Neviete niekto poradiT???? Ešte dodám že ak jemne povytiahnem konektor 3,5 mm jack tak ide len pravý reprák,ak ho zastrčím úplne tak ide len lavý... neviem kde je problém skúšal som na PC aj spredu aj odzadu to isté :/ zvukovka je teda integrovana? skus do toho vystupu kam zapajas zosilnovac zapojit nejake ine repro, idealne sluchatka nastavenia zvukovky si nemenil? nie... nemenil skusim sluchadla. No zvukovka je integrovaná na Motherboarde. Kedysi som mal externu ale myslim že to je jedno. skusil som a hrá len jedno... ako aj reprák... kde je chyba???? Urcite nemas nastavene vyvazenie v ovladacom paneli zvukovky len na jednu stranu? Potom bude chyba najskor vo vystupnom konektore, takze externa zvukovka by to vyriesila.. aku mas dosku? nemas konfigurovatelne vystupy? Urcite nemas nastavene vyvazenie v ovladacom paneli zvukovky len na jednu stranu? Potom bude chyba najskor vo vystupnom konektore, takze externa zvukovka by to vyriesila.. nastavene všetko okey... pozeral som vnutri pc studenáče...nič. kde nájdem na motherboarde integrovanu zvukovku?? či tam náhodou niečo nieje,.... neviem ako si skontroloval (pohladom) studene spoje ale budiz integrovana zvukovka je cip na doske, takze znova, zrakom tazko skontrolujes ci tam nieco nieje daj sem typ zakladovky ja by som to najskôr tipoval na konektor zvukovky zk: gigabyte ga-k8nmf-9 konektor?? .. ach...hádam nieje zvukovka v tahu // pridané po 48 sekundách od posledného príspevkuneviem ako si skontroloval (pohladom) studene spoje ale budizintegrovana zvukovka je cip na doske, takze znova, zrakom tazko skontrolujes ci tam nieco niejedaj sem typ zakladovky da sa ten cip vymenit ?? nie kedze zvukovka je sucastou dosky, tak ako nieje mozne vymenit napriklad integrovanu grafiku alebo cipset nemas konfigurovatelne vystupy? teda po zasunuti koncovky do zvukovky, vyskoci ti take okno kde mozes vybrat co si prave zapojil? (sluchatka, mikrofon, ...) vola sa to jack-sense jj vyskočí... ono ja som vytiahol predný panel lebo mi haproval jeden USB port...chytil som cín a preletoval na nom spoje... zapojil všetko a čuduj sa svete zatial ide zvuk a ešte aj na oboch repro... no nechápem.. aj tak si chcem kupit externu alebo USB zvukovku ale nemám páru aká by bola vhodná pre moju dosku/win.. poradíte??? Doska: gigabyte ga-k8nmf-9 Windows: XP Professional 32bit Niečo lacnejšie jednoduché a zároven opdoručané.. Ak mas pristup k slotu PCI-e x1, tak odporucam toto: http://www.alza.sk/creative-sound-blast ... 120276.htm Ak nie, tak klasika PCI: http://www.alza.sk/zvukova-karta-creati ... d76728.htm drahe prilis drahe? tak cenovy strop lebo tu zaspamujeme celu ...
Ide iba jeden repro. |