[ Príspevkov: 15 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.06.06
Prihlásený: 01.06.14
Príspevky: 2693
Témy: 55 | 55
Bydlisko: Brezno
NapísalOffline : 07.07.2006 12:15 | ID=20 (odkazy)

no ked mam odkaz napr.:
Kód:
echo "<a href="index.php?id=20">ODKAZ</a>"


tak co mam vlozit do indexu aby sa mi to zobrazovalo tam na indexe...
teda aky kod mi treba... "THX vopred"
:)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
ID=20 (odkazy)

Registrovaný: 06.05.06
Prihlásený: 05.08.11
Príspevky: 174
Témy: 8 | 8
Bydlisko: Svaty Jur
NapísalOffline : 07.07.2006 12:29 | ID=20 (odkazy)

neviem ci som ta spravne pochopil, ale premenne z url vyberas
$_GET['premenna']


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.06.06
Prihlásený: 01.06.14
Príspevky: 2693
Témy: 55 | 55
Bydlisko: Brezno
Napísal autor témyOffline : 07.07.2006 20:48 | ID=20 (odkazy)

myslel som ze aky kod tam treba dat lebo vem ze sa tam dava aj nejaky priecinok...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
ID=20 (odkazy)

Registrovaný: 06.05.06
Prihlásený: 05.08.11
Príspevky: 174
Témy: 8 | 8
Bydlisko: Svaty Jur
NapísalOffline : 09.07.2006 13:23 | ID=20 (odkazy)

Freelan píše:
myslel som ze aky kod tam treba dat lebo vem ze sa tam dava aj nejaky priecinok...

stale nechapem co chces, skus jasne a zrozumitelne napisat co chces


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
ID=20 (odkazy)

Registrovaný: 07.03.06
Prihlásený: 23.01.11
Príspevky: 408
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Prešov / Pr...
NapísalOffline : 10.07.2006 0:13 | ID=20 (odkazy)

btw: ten kod čo si napísal
Kód:
echo "<a href="index.php?id=20">ODKAZ</a>"
ti fungovať nebude...
Síce tiež nechápem o akú presne radu žiadaš, nevyjadril si sa dosť presne, ale tipnem si... http://www.jaknaweb.com/tipy-triky/php- ... include-ii


Offline

Užívateľ
Užívateľ
ID=20 (odkazy)

Registrovaný: 06.05.06
Prihlásený: 05.08.11
Príspevky: 174
Témy: 8 | 8
Bydlisko: Svaty Jur
NapísalOffline : 10.07.2006 7:12 | ID=20 (odkazy)

mylan píše:
btw: ten kod čo si napísal
Kód:
echo "<a href="index.php?id=20">ODKAZ</a>"
ti fungovať nebude...
Síce tiež nechápem o akú presne radu žiadaš, nevyjadril si sa dosť presne, ale tipnem si... http://www.jaknaweb.com/tipy-triky/php- ... include-ii

preco by nemal fungovat?


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
ID=20 (odkazy)

Registrovaný: 07.03.06
Prihlásený: 23.01.11
Príspevky: 408
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Prešov / Pr...
NapísalOffline : 10.07.2006 19:27 | ID=20 (odkazy)

žeby zátvorky v echo... Správny kód má vyzerať napríklad takto:
Kód:
echo "<a href='index.php?id=20'>ODKAZ</a>";
echo "<a href=\"index.php?id=20\">ODKAZ</a>";


Offline

Užívateľ
Užívateľ
ID=20 (odkazy)

Registrovaný: 22.11.05
Prihlásený: 12.03.17
Príspevky: 708
Témy: 20 | 20
Bydlisko: SK-Martin
Vek: 62
NapísalOffline : 10.07.2006 20:44 | ID=20 (odkazy)

každý máte kúsok pravdy, ja len nechápem načo to echujete,
toto má úplne rovnaký efekt:
Kód:
<a href="index.php?id=20">ODKAZ</a>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
ID=20 (odkazy)

Registrovaný: 06.05.06
Prihlásený: 05.08.11
Príspevky: 174
Témy: 8 | 8
Bydlisko: Svaty Jur
NapísalOffline : 10.07.2006 21:09 | ID=20 (odkazy)

mokus píše:
každý máte kúsok pravdy, ja len nechápem načo to echujete,
toto má úplne rovnaký efekt:
Kód:
<a href="index.php?id=20">ODKAZ</a>

tak asi je to vybrate z php codu


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.06.06
Prihlásený: 01.06.14
Príspevky: 2693
Témy: 55 | 55
Bydlisko: Brezno
Napísal autor témyOffline : 11.07.2006 9:41 | ID=20 (odkazy)

dakujem vam vsetkym ale uz mma co potebujem ak chcete vytvorit takyto odkaz
Kód:
echo "<a href=index.php?id=20>ODKAZ</a>"

musite do prilusnej stranky teda indexu vlozit nasledujuci kod:
Kód:
$path = "files/";
   $file = "index.php";
   if(!Empty($_GET['id']))
    {
      $id = $_GET['id'];
    }
   else
    {
      $id = "main";
    }
   if(!Empty($_GET['type']))
    {
      $type = $_GET['type'];
    }
   if(!Empty($_GET['name']))
    {
      $name = $_GET['name'];
    }


//aj tak dakujem vsetkym :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
ID=20 (odkazy)

Registrovaný: 28.06.06
Prihlásený: 20.09.07
Príspevky: 48
Témy: 9 | 9
Bydlisko: Petrzka
NapísalOffline : 11.07.2006 11:10 | ID=20 (odkazy)

chlapce, no ty si jaky programer. ..

toto si chcel dosiahnut? no fajn. ..

nabuduce to vysvetli trochu (ovela) lepsie, bo som nechapal z teba absolut nic


_________________
szuppa web programmer :lammer:
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.06.06
Prihlásený: 01.06.14
Príspevky: 2693
Témy: 55 | 55
Bydlisko: Brezno
Napísal autor témyOffline : 11.07.2006 14:19 | ID=20 (odkazy)

ronny píše:
chlapce, no ty si jaky programer. ..

toto si chcel dosiahnut? no fajn. ..

nabuduce to vysvetli trochu (ovela) lepsie, bo som nechapal z teba absolut nic
ved som sapytal na kod ktory treba vlozit do stranky aby ten odkaz fungoval... (nabuduce sa budem snazit :lol: )


Offline

Užívateľ
Užívateľ
ID=20 (odkazy)

Registrovaný: 28.06.06
Prihlásený: 20.09.07
Príspevky: 48
Témy: 9 | 9
Bydlisko: Petrzka
NapísalOffline : 11.07.2006 18:55 | ID=20 (odkazy)

no tak ten odkaz ti bude fungovat vzdy, ak:

- das ho medzi <? a ?>

- ulozis ako smtg.php

- a hlavne das \"


_________________
szuppa web programmer :lammer:
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.06.06
Prihlásený: 01.06.14
Príspevky: 2693
Témy: 55 | 55
Bydlisko: Brezno
Napísal autor témyOffline : 12.07.2006 12:14 | ID=20 (odkazy)

ronny píše:
no tak ten odkaz ti bude fungovat vzdy, ak:



- ulozis ako smtg.php



preco by som ho tak mal ukladat??


Offline

Užívateľ
Užívateľ
ID=20 (odkazy)

Registrovaný: 28.06.06
Prihlásený: 20.09.07
Príspevky: 48
Témy: 9 | 9
Bydlisko: Petrzka
NapísalOffline : 12.07.2006 17:39 | ID=20 (odkazy)

smtg = something = nieco


_________________
szuppa web programmer :lammer:
 [ Príspevkov: 15 ] 


ID=20 (odkazy)



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ID článku, ID a názov kategórie

v Redakčné systémy

0

111

03.12.2013 14:51

GIGN1987

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ID 11, ID 15

v Pevné disky a radiče

1

70

02.02.2014 23:30

Kraliček

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PC do 20 tis + 20" monitor

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PC zostavy

40

1005

25.08.2008 21:15

pukepulos

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odkazy

v HTML, XHTML, XML, CSS

6

139

21.08.2014 23:19

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odkazy

v Ostatné programy

0

101

30.09.2013 20:05

Tec9Loc

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odkazy

v PHP, ASP

6

840

10.10.2006 6:49

mokus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zaujímavé odkazy

v Video programy

3

2103

02.04.2013 14:37

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zaujímavé odkazy

v Ostatné programy

11

3572

14.09.2011 1:07

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zaujímavé odkazy

v Ostatné operačné systémy

0

1247

25.01.2009 23:24

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Platené odkazy

v Ostatné

3

604

06.08.2007 23:46

suchy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Užitočne odkazy

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Webdesign

36

11208

06.04.2017 19:41

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

textove odkazy

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

388

24.05.2007 15:36

8andrej8

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Užitočné odkazy

v Webhosting a servery

10

2651

06.03.2017 23:39

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zaujímavé odkazy

v Grafické programy

5

1574

15.01.2014 18:02

Cako_SK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zaujímavé odkazy

v Audio programy

4

1841

10.11.2014 14:00

lucifer666x

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chladiaca podložka pod NB do 20€ a bezdrátová myška do 20€

v PC skrinky, zdroje a všetky druhy chladenia

5

228

02.10.2011 13:05

vladoooo658



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF