V oboch pripadoch by som vedel znizit cenu o 10 eur
// Spojený príspevok Uto 26.09.17 9:38Dobre takze situacia je nasledovna :
Vcera som zistil ze ako zakaznik Telekomu mam gratis poistenie mobilu proti padom a poskodeniu. Lenze hacik je v tom ze niesom si isty ci mi poistnu udalost uznaju pretoze je mozne ze poistenie zacina byt platne az vo chvili ked poistna spolocnost obdrzi prvu splatku poistenia na svojom ucte. Poistna udalost je vsak spisana a do 2 dni mam dostat vyjadrenie. Presne informacie poslem v najblizsich dnoch. Situacia je nasledovna :
Samsung Galaxy S8, Midnight black 64 GB (pouzivany mnou 2 dni, prisiel uplne novy, zabaleny s ochrannou nalepkou a pravdepodobne si ho necham)
Samsung Galaxy S8, Midnight black 64 GB (na ceste, kupeny na ebayi taktiez s ochrannou nalepkou a zabaleny, je mozne ze pojde priatelke)
Samsung Galaxy S8, Orchid grey 64 GB ( s rozbitym displejom, cakame na vyjadrenie poistnej spolocnosti, v pripade vymeny predam uplne novy telefon aj s poistenim 7 eur mesacne alebo pojde priatelke tento a predam smartfon vyssie).
Takze minimalne jeden a maximalne 2 smartfony budu na predaj. Presnejsie informacie poskytnem v najblizsich dnoch. Pripadni zaujemcovia sa mozu vyjadrit aj s cenovou ponukou