Zdravím, na predaj nasledovné:
Acer TravelMate 2490CPU: Intel Celeron M 430 1,73GHz
RAM: 512MB
HDD: 320GB
VGA: Intel integrovaná
DVD-ROM! mechanika čiže nenapaľuje dvd!, čitačka pam. kariet, S-video, LAN, VGA, 4x USB, CI slot, 3x audio jack
Laptop vizuálne opotrebovaný od používania, šasi tak 95% - panty trošku vybehane. Batéria vydrží cca 30min. pri pozerani filmu cez prehrávač. Nemá BT, ani Wifi, ani nap.adaptér(adapter by som možno vedel niejaký zohnať za príplatok)! Ruská klávesnica! Trošku poškodený plast okolo 3,5mm jack konektora - konektor 100% funkčný, jack nevypadáva. HDD je ok, ale SMART už hlási varovanie, inak bez vadných sektorov. Laptop je veľmi svižný, no už má problémy pri prehrávaní videi na youtube. RAM v poriadku testována cez Goldmemory. Laptop je vyčistený, prepastovaný, šasi dezinfikované a otestovaný.
FOTO: TUCENA: 40€Acer Extensa 5620CPU: Intel Core 2 DUO T5270 1,4GHz
RAM: 1GB
VGA: Intel X3100
Wifi, DVD-RW mechanika, Weba kamera, čitačka pam. kariet, S-video, FW 1394, LAN, VGA, 4x USB, CI slot, 3x audio jack, nap. adaptér
Laptop vizuálne opotrebovaný od používania, ale šasi su 100%. Batéria vzdrží cca 2hod. pri pozerani filmu cez prehrávač. Nemá BT! Poškodený napájací konektor, ale nabíja! Oprava konektra cca 7€. Trošku poškodený plast okolo 3,5mm jack konektora - konektor 100% funkčný, jack nevypadáva. HDD ma pár vadných blokov, ale nemá to vplyv na výkon, laptop je veľmi svižný, ešte zvláda aj youtube
. RAM v poriadku testována cez Goldmemory. Laptop je vyčistený, prepastovaný, šasi dezinfikované a otestovaný.
FOTO:TUCENA: 70€Acer Aspire 5738gCPU: Intel Core 2 DUO T6600 2,2GHz
RAM: 4GB
HDD: 500GB
VGA: ATI Mobility Radeon HD 4570 512MB - jadro 545v
Wifi, DVD-RW mechanika, Weba kamera, čitačka pam. kariet, HDMI, VGA, LAN, 3x audio jack, 4x USB, nap. adaptér
Laptop vizuálne v poriadku pár škrabancov, ale šasi su 100%. Batéria vzdrží cca 1h a 28min pri pozerani filmu cez prehrávač. HDD 100% stav, laptop je svižný. RAM v poriadku testována cez Goldmemory. Na jednej strane je polamaný plastik na zarážke, keď zatvorite laptop. Laptop je vyčistený, prepastovaný, preinštalovaný origo. OS, šasi dezinfikované a otestovaný.
FOTO:TUCENA: 95€Asus X5DABCPU: AMD Athlon X2 Dual-Core QL-65 2,10 GHz
VGA: ATI Mobility Radeon HD 4570 512MB - jadro 45xx
Wifi, DVD-RW mechanika, Web kamera, čitačka pam. kariet, VGA, LAN, 2x audio jack, 4x USB, nap. adaptér
Laptop vizuálne pekný, opotrebovaný od bežného používania, ale šasi su 100%. Batéria vzdrží cca 1h a 7min. pri pozerani filmu cez prehrávač. HDD v poriadku na 100%, ale laptop beží veľmi pomaly, chcelo by to SSD a väčšiu RAM! Skúšal som ho aj s 2GB pamäte no stále bežal spomalene! RAM v poriadku testována cez Goldmemory. DVD mechanika je iná, len dopasovaná, pôvodná nečíta média, ale posielám aj pôvodnú spolu s laptopom. Laptop je vyčistený, prepastovaný, preinštalovaný OS, šasi dezinfikované a otestovaný.
FOTO:TUCENA: 45€ vzhľadom na to, že beži fakt pomaly.Asus A6TcCPU: AMD Turion TL52
HDD: 30GB IDE
VGA: Nvidia GO 7300
Wifi, DVD-RW mechanika, Weba kamera, čitačka pam. kariet, S-video, FW 1394, LAN, VGA, DVI, 4x USB, CI slot, 3x audio jack
Laptop vizuálne veľmi opotrebovaný od používania, šasi su tak na 60%. Chýba taký malý kricí plast pod LCD - viď. foto. Batéria nevzdrží ani 5 min! Nemá BT ani nap. adapter! HDD plný vadných sektorov
nemal som iný IDE disk, ale nemá to vplyv na výkon, laptop je veľmi svižný, ešte zvláda aj youtube
. RAM v poriadku testována cez Goldmemory. Laptop je vyčistený, prepastovaný, šasi dezinfikované a otestovaný.
FOTO:TUCENA: 25€Asus eee PC 701SDUK adapter,2xaudio jack, VGA, 3xUSB, čítačka pam.kariet, LAN, Wifi, web kamera, 512MB RAM, Intel Celeron M 900MHz, 8GB HDD, Win XP pro SP3
Plne funkčný, poškriabaný od používania, Batéria cca 30-40min
Vhodny na niejaky linux serverik alebo ako mp3 prehrávač
FOTO:TUCENA: 15€Diely z HP 625 - LCD + web kamera aj so šasi
- klávesnica - trošku deformované jedno tlačítko!
- wifi, mechanika, batéria (cca 30min), niejaké kábliky
- panel na zapínanie NB (šasi s tlačítkom)
- touchpad spolu so šasi
- spodný kryt z NB (šasi)
nemal som ako odskúšať!
FOTO:TUCENA: 30€Diely z HP 250 G4 - šasi
- MB funkčna aj s CPU (tuším, že tam je niejaky Celeron, ale nie som si istý)
- Wifi aj s BT
- dvd-rw mechanika
- viac na obrázkoch v odkaze.
FOTO:TUCENA: 25€Apple iPhone 5C 32GB verzia - neblokovaný
- dosť poškriabaný zo zadu
- bateria vydrží tak max. 1 deň
- nemám adaptér!, len origo. kábel a sluchadla, ktoré neboli nikdy používané.
- inak spoľahlivý, 100% funkčný
- na display používané ochranné sklo
- viac na foto
FOTO:TUCENA: 70€Apple iPad 1st gen 16GB WiFi only - ako nový z obchodu
- 100% stav
- málo používaný, nosený len v puzdre
- batéria v dobrom stave ( vydrží cele dni, ale nepoužívam ho)
- fólia na displayi
- krabica
- nemám adaptér len kábel!
FOTO:TUCENA: 90€Záruku dám len na iPad a Acer Aspire 5738g a to 14 dní od prevzatia a len v prípade, že sa výskytne porucha. Všetko ostatne je bez záruky, čiže ak sa vám o 3 dni niečo pokazí, tak neakceptujem vratku! Laptopy mi roky stály v garáži tak som ich dal niejako dokopy z toho čo som ponachádzal doma. Všetky som sa ale snažil čo najlepšie otestovať. Testy HDD, RAM, zaťažovacie testy napr. pomocou OCCTPT a preskúšané všetky vstupy (USB, VGA...)
Ceny sú orientačné.
Predávam aj inde!