Dobrý deň, ponúkam na predaj mobilný telefón Apple iPhone 7 Plus 128GB čierny, kupovaný v alze dňa 21.9.2017 v sume 873,11 €. Telefón je nie vo výbornom, ale vynikajúcom kondičnom stave, nenesie ani najmenšie znaky používania. Samozrejmosťou sú komplet balenie, záruka, doklady pre nového majiteľa. Na telefón bolo nalepené ochranné sklo na prednú stranu od firmy Panzerglass v hodnote vyše 40€, ktoré je vysokoodolné voči nárazom a pádom. Takisto je k telefónu aj originálny Apple koženný kryt v čiernej farbe v hodnote 55€, ktorý nesie jemne znaky používania, tým, že je to koža, na ktorej to skrátka vidno, ako bonus pridám vizuálne totožný silikonový kryt s logom apple na zadnej strane, ktorý zatiaľ používaný nebol.
Cenu dohodou!
Moja predajná cena je pohyblivá, ale dopredu upozorňujem, že vyslovene neznášam špekulantov, ktorí sa snažia za každú cenu tlačiť dole cenu a hľadať chyby silou mocou, keď tam žiadne niesú. Dopredu upozorňujem, že telefón nepotrebujem silou mocou predať, takže v prípade nevyhovujúcej ponuky jak pre Vás, tak aj pre mňa sa skrátka nedohodneme. Viem jemne pohnúť s cenou, ale tam závisia viaceré okolnosti - serióznosť, rýchlosť jednania, komunikácia, bydlisko kupujúceho a podobne.
Aby som predišiel zbytočným otázkám:
- Áno, telefón je plne funkčný a nemá žiadné skryte závady a to garantujem!
- Áno, je v záruke
- Áno, batéria drží tak, ako má aj v zime
- Nie, nebol ešte servisovaný a teda nebola porušená žiadná vodeodolnosť
Predávam to z čiste subjektívneho hľadiska, plánujem prechod na iPhone X.
Telefónne číslo poskytnem prípadnému záujemcovi
predavam aj inde