I/P: AMD 5950xAhojte, ostal mi posledný kus 5950x brany na firmu takze ho vrátiť nejde a pokým by ho niekto chcel navrhnite cenu a dohodneme sa Bratislava Za 400e dohoda ista. Tento pan predajca sa pravidelne spawne do internetoveho priestoru kazde 4 roky, od 2012 ma ban na pretakte, tu v 2016 s nim bol problem tiez a podla proroctva sem pride obabravat bez problemov v 2024 znova, uz na cerstvo novospustene forum.Kupu neodporucam.S pozdravom ostavam Užívateľ chlpacik za nevysporiadanie problémového obchodu v bazári - 300€ dlžoba, ani grafika, ani peniaze. Do vyriešenia problému čierna listina bazáru - prístup do bazáru zostáva aby sa mohol vyjadriť.toto je priamo z pretaktovania...12.4.2010 je tam toho viac...možno sa polepšil edit: po pár minútach je už cpu neaktuálny...zaujímavé Chcel som odpísať celé ráno a vždy to vyhodí nejakú chybu.Prakticky všetko čo bolo už dávno nieje a väčšina ľudí somnou ďalej obchoduje.Ak nieje záujem nemusím tu už ponúkať naďalej veci za sumy ktoré ostatný pýtajú pri bazarovych veciach...Admin to môže vklude zmazať/zamknúť. Ľudia inde sa potešia...// Spojený príspevok Str 11.11.20 9:49Tento pan predajca sa pravidelne spawne do internetoveho priestoru kazde 4 roky, od 2012 ma ban na pretakte, tu v 2016 s nim bol problem tiez a podla proroctva sem pride obabravat bez problemov v 2024 znova, uz na cerstvo novospustene forum.Kupu neodporucam.S pozdravom ostavamPoznáme sa? V živote som ta neregistroval že by si niečo kúpil... Potesia sa aj tomu 5950x o ktorom je tema? Mám ho pri sebe, kto chce napíše správu a ponúkne normálnu sumu. Môže si poňho prísť v Bratislave A kolko by si za ten cpu chcel? 800+?Ponukam 420 osobka v ba. 600 ? Mgc lepšia ponuka ale preferujem osobný odber v BA, je to možné? V BA budem o cca 2 týždne. Ak to dovtedy nepredas ... Toshibak-ziaden mutant, všade chlpacik...MGC žiaľ kto skôr príde ten berie Ako to vyzerá s procesorom ? stale mam zaujem a koncom tyzdna by som mal ist do ba, da sa rezervovat? myslis ten, co uz sa resellol na pretakte vedla? nikdej nevidim aby napisal ze predava inde. ani ze je redaj neaktualny, len zrazu je. co su toto za praktiky ja som naopak spokojny. ...
I/P: AMD 5950x |