I/K: Zakladna doska AM3Kupim zakladnu dosku pre AMD, podpora AM3 socketu, DDR2 RAM, skratka aby na nu sadli komponenty z mojej zostavy.Plus aby mala aspon 4 SATA sloty.Ponuknite aj s cenami. UP, stale zhanamuvital by som aj podporu na Windows 10. Čauko, mám na predaj ASUS M4A785TD-V EVO, nemá síce DDR2, ale pribalím DDR3 Bol by záujem? kolko si za nu predstavujes?RAM k nej, aka kapacita a tiez cena poprosim 30e? 4GB 1066MHz Kingston, klasicky KVR 30€ vsetko dokopy vratane RAM? jj, prípadne plus pošta, ak by to šlo poštou alebo ti to je málo? to bola iba otazka na ujasnenie. k tej MB je aj balenie, aj zadna zaslepka? pripadne foto mas? mb pozostava z dosky a zaslepky, viac predpokladam, ze nenajdem, ak chces mozem prihodit nejake kable, je tam osadeny nejaky supershit procesor, tusim AMD Athlon II X3 450 3.2GHz Triple-Core, ak ma externa pamat neklame, foto viem pripadne poslat zajtra rano Procesor ani nepotrebujem, osadim tam lepsi, kludne ho predaj zvlast. Ak ti teda budem doverovat, ze je zaslepka, tak ine veci velmi ani nepotrebujem a mozem ti poslat aj adresu.Postovne si vycisli, aby bolo pre mna aj pre teba vyhodne a s peniazmi bud na dobierku, alebo na ucet po odskusani. Jedine postou, ak teda nechodis do mojho okolia osobne. mysko poslal dosku, balenie je ok, vraciam akurat naspat postou CPU, ktory k tomu dosiel ako nepotrebny bonus.nemam teraz cas na testovanie, ale niekedy bud.tyzden ju povysavam (mega ) a otestujem.peniaze isli cez dobierku.vdaka ...
I/K: Zakladna doska AM3 |