HyperX Cloud MIX Wired Gaming Headset + BluetoothAhojte, kupil som si bezdrátové sluchádla: HyperX Cloud MIX Wired Gaming Headset + Bluetooth.Chcel som ich pripojiť k pc tak som si zakupil USB bluetooth adapter GEMBIRD 4.0 kompatibilny s Win 10.Ale zdá sa mi že nie je kompatibilný so sluchádlami špecifikácia pri sluchadlach je bluetooth 4.2Vedeli by ste mi poradiť ktorý bluetooth adapter mam kúpiť prosím ?vdaka Zdá sa ti ? Podľa čoho sa ti zdá ? Podla toho že som isiel podla navodu na stiahnutie drivera k tomu adapteru.Nainstaloval som a ked si otvorim ikonku vpravo dolu vo Win a dam vyhladať zariadenie nič mi nenajde... Mobil ich nájde ? Ano cez mobil bez problemov išli PC Ti vidí mobil ? Teraz som skúsil a vidí. Čo máš za verziu OS ?Už si aktualizoval na 1909?Skús nejaký program , či neponúkne novší ovládač napr. DriverIdentifier alebo DriverEasy.Skús kľúč v inom PC,NTB. Systemové informácie hovoria o verzii 10.0.18362 Zostava 18362.Windows 10 Pro.Iny PC ani NTB nemam, takže to ťažko zistim. Mal by si mať presne 18362.476, t.j. posledná verzia. Takže aktualizoval som Win na verziu 1909.Nainstaloval som si DriverEasy a dal som skenovať, len neviem čo z ponuky by som mal dať aktualizovať... No ovládač Bluetooth, ak našlo. Medzi tými zastaralými ovladačmi čo mi našlo, nesúvisí ani jedno s bluetooth...// Spojený príspevok Pon 18.11.19 19:04Takže aký je ďalší postup ? Vrátiť bluetooth a kúpiť nový kompatibilný so sluchatkami a s windowsom ? To by ma celkom zaujimalo aký to je... ...
HyperX Cloud MIX Wired Gaming Headset + Bluetooth |