[ Príspevkov: 8 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.07.06
Prihlásený: 19.02.13
Príspevky: 97
Témy: 20 | 20
NapísalOffline : 12.01.2008 23:36 | htmlspecialchars

cafte,chcem sa spytat,ci existuje nejaka funkcia ako je htmlspecialchars,ale s tou podmienkou,ze ja si zvolim,ktore mi to neprelozi?dufam,ze viete co myslim.
THX :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
htmlspecialchars

Registrovaný: 29.12.05
Prihlásený: 19.10.14
Príspevky: 539
Témy: 62 | 62
Bydlisko: 127.0.0.1 (...
NapísalOffline : 13.01.2008 0:43 | htmlspecialchars

alebo si zvolis ktory retazec prelozi za iny: str_replace()


_________________
"Kde končí hiphop, začína IQ."
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.07.06
Prihlásený: 19.02.13
Príspevky: 97
Témy: 20 | 20
Napísal autor témyOffline : 13.01.2008 11:14 | htmlspecialchars

no hej,..ale to by bolo trocha komplikovane.Ja to potrebujem nato,ze idem robit nastevnu knihu a chcem tam pouzit htmlspecialchars,ale zaroven tam chcem pouzivat smajlikom a ked mam htmlspecialchars,tak mi tam hodi iba <img src....>...atd...pls,helpnite,ako na to :)
THX


Offline

Užívateľ
Užívateľ
htmlspecialchars

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 13.01.2008 11:16 | htmlspecialchars

ja som to teraz robil v navstevnej knihe :P mam na zaciatku ze
Kód:
$textOdoslane=HTMLSpecialChars($textOdoslane);

a enskor ze
Kód:
$text = Str_Replace(":)", "<img src=\"obrazky/smilies/ab.gif\" alt=\":)\" />", $text); //zmena na smajlika :)


$testOdoslane a $text je to iste, akurat ze osetrene a pomenene :P dufam ze pomoze :)


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.07.06
Prihlásený: 19.02.13
Príspevky: 97
Témy: 20 | 20
Napísal autor témyOffline : 13.01.2008 11:35 | htmlspecialchars

ok,dik.hm...ale moc mi to nepomohlo :D ,nemohol by si mi pls poslat tvoju nastevnu knihu? :D
THX


Offline

Užívateľ
Užívateľ
htmlspecialchars

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 13.01.2008 12:05 | htmlspecialchars

jednoducho musis mat na vrchu osetrenie

$premenna=HTMLSpecialChars($premenna);

a nizsie teda pod tim alebo niekde "nizsie" v scripte

Kód:
$premenna = Str_Replace(":)", "<img src=\"obrazky/smilies/ab.gif\" alt=\":)\" />", $premenna); //zmena na smajlika :)


to je ukazka ako urobit z
Kód:
:)
smajlika s cestou obrazky/smilies/ab.gif

chapes? :D


Offline

Užívateľ
Užívateľ
htmlspecialchars

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 13.01.2008 12:33 | htmlspecialchars

alebo smajlika mozes menit az pri vystupe cize v db alebo kde to mas budes mat len :) ale pri vystupe ti to zmeni na <img src=...>


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
htmlspecialchars

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 13.01.2008 13:02 | htmlspecialchars

aj to je moznost :) uz len podla toho ze ci zapisuje do suboru abo databaze :) ale predpokladam ze do suboru ked sa an toto pyta


_________________
Sorry za prelkepy
 [ Príspevkov: 8 ] 


htmlspecialchars




© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF