[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.01.10
Prihlásený: 10.05.16
Príspevky: 92
Témy: 33 | 33

Ahojte, táto funckia mi zničoho nič začala mazať text z premenných, ktorý ,ma diakritiku, ma niekto s tým skusenosti?

Ďakujem


Offline

Užívateľ
Užívateľ
htmlspecialchars maze znaky s diakritikou

Registrovaný: 07.04.12
Prihlásený: 12.12.17
Príspevky: 849
Témy: 50 | 50
Bydlisko: Brno

Neviem ako ostatný, ale ja žiadnu funkciu nevidím.


_________________
Notebook: Dell Inspiron 15-7537= i5-4200U|nVidia GT 750M 2GB|RAM 6GB|250GB Samsung 850 EVO|W8.1|Dell U2515H ++ Dell Urban 2.0
Chladiaca: Cooler Master NotePal U3 PLUS strieborná
Disky: Western Digital Elements 1TB USB 2.0; Seagate Expansion 2TB USB 3.0
Príslušenstvo: A4tech Bloody V3 V-Track Core 3 + A4tech Bloody B-070; A4tech Bloody B120; A4tech Bloody G501; ATH-M40x
Monitor: Dell U2515H
Mobil: Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition
Offline

Užívateľ
Užívateľ
htmlspecialchars maze znaky s diakritikou

Registrovaný: 16.07.07
Prihlásený: 12.12.17
Príspevky: 1227
Témy: 86 | 86

http://php.net/manual/en/function.htmlspecialchars.php :weary:


_________________
NB: MacBook Pro 13 Retina
Mobil: BlackBerry Classic
Konzola: Xbox One
Offline

Užívateľ
Užívateľ
htmlspecialchars maze znaky s diakritikou

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 12.10.2012 11:25 | htmlspecialchars maze znaky s diakritikou

ako si si v manuale mohol vsimnu, funkcia ma viac parametrov a treti sa tyka kodovanie, skus sa s tym pohrat


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.01.10
Prihlásený: 10.05.16
Príspevky: 92
Témy: 33 | 33
Napísal autor témyOffline : 12.10.2012 13:36 | htmlspecialchars maze znaky s diakritikou

Kód:
$new = htmlspecialchars("<a href='test'>Tečťžčžýýáíéáíépst</a>", ENT_QUOTES, UTF-8);
echo $new;

po prípade bez toho utf-8, ale čo je zaujímave, tak na mojom apache mi to ide, ale keď to hodím na server, tak mi nič nazobrazí, proste mi ten text vymaže.


 [ Príspevkov: 5 ] 


htmlspecialchars maze znaky s diakritikou



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vista si samovoľne maže moje subory

v Operačné systémy Microsoft

4

234

25.05.2008 12:16

OmeGa

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

innerHTML - maze zadane udaje do inputov

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

654

09.01.2009 22:05

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Google CHrome- sam mi maže historiu a cookies.

v Sieťové a internetové programy

2

73

25.11.2014 15:23

Hi332

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Google chrome neukladá heslá a automaticky maže historiu

v Sieťové a internetové programy

0

137

23.11.2014 19:20

Hi332

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skript ktorý maže podla dátumu subory na servri

v PHP, ASP

3

1007

29.05.2012 19:05

xxx9955

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

znak s diakritikou

v PHP, ASP

2

298

07.07.2009 10:34

pogo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem s diakritikou

v Operačné systémy Microsoft

0

149

02.09.2010 10:40

funkye

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problémi s diakritikou

v Redakčné systémy

19

1156

06.12.2006 22:50

AVAST

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s diakritikou

v Ovládače

10

1409

28.01.2008 15:47

I-pop

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s diakritikou

v Ostatné

27

1243

30.12.2010 22:50

blazej44800

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s diakritikou

v Operačné systémy Microsoft

5

1007

04.11.2007 9:56

Nexus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem s diakritikou

v Redakčné systémy

4

668

06.06.2007 13:31

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s diakritikou [w7]

v Operačné systémy Microsoft

0

207

19.12.2009 18:32

h3r0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

dalsi problem s diakritikou...

v Databázy

19

2381

09.05.2008 19:34

capricorn7

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem s diakritikou utf8

v Databázy

18

2140

23.08.2008 16:36

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hosting a problem s diakritikou?

v Webhosting a servery

0

486

07.06.2010 19:14

NikonD5000



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF