[ 1927 tém ] 1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39
 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
Oznámenia
Žiadne neprečítané príspevky

UPOZORNENIE: Odporúčam skontrolovať si e-mail v profile tu na fóre

Za nejaký čas nastane upgrade fóra a s novým dizajnom príde aj nový systém fóra. Prihlasovať sa doňho bude po novom pomocou...

0

9697

19.08.2019 2:31

JanoF

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Pravidlá - čítajte pozorne pred založením témy

Je zakázané zakladať témy na vypracovanie celej vašej úlohy do školy. Tým nie je myslené to, že sa nemôžete na niečo opýtať čo...

0

1866

22.05.2008 19:51

JanoF

Témy
Žiadne neprečítané príspevky

Prehrávač

No chcel by som urobiť nejakú stránku na ktorej by sa dali púšťat a sťahovať hudba ale ako mam urobiť ten prehrávač

10

805

15.04.2007 17:49

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

Z coho ste sa ucili HTML, XHTML, XML, CSS, WAP a WML?

chcel by som sa spytat z coho ste sa ucili HTML, XHTML, XML, CSS, WAP a WML ci su nato nejake programy alebo slovniky ci co?...

6

751

13.04.2007 22:40

masterdead

Žiadne neprečítané príspevky

sputanie programu

pls chlapci pomozte je to dost blba otazka ale newim si pomoct potrebujem aby ked niekto pojde na moju stranku tak hned sa mu...

3

478

13.04.2007 21:54

shaggy

Žiadne neprečítané príspevky

AKO dam ban?

AKO dam ban na stranke webovej ?

6

737

12.04.2007 20:55

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

Css style help

mam taky problem mam navrch na web ako desing a chcel by som aby bolo menu a ked kliknem na na nieco tak sa ten obsah zobrazi...

10

649

12.04.2007 13:41

pavuckar

Žiadne neprečítané príspevky

generacia sitemapu

cafte takze potreboval by som nejaku aplikaciu na webe ktora mi dokaze vegenerovat sitemap, zadarmo, nasiel som taku co...

2

472

11.04.2007 19:36

javo

Žiadne neprečítané príspevky

Čo je lepšie?

Zaujimalo by ma, co je podla vas lepsie pri tvorbe stranky. Ci si stranku vytvorit (vzhlad) spajanim roznym casti( napr. lave...

4

494

11.04.2007 16:30

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

Front page

Cawte chcem sa opytat ze ako mozem vo front page urobit registracku a vyhladavac?

9

745

09.04.2007 7:08

tomasko

Žiadne neprečítané príspevky

pár vecí čo by som už rád vedel

1. Ako sa integrujem do kódu také niečo aby som mal na webe možnosť "pridať komentár" potom aby si ľudia mohli pozreť...

7

597

05.04.2007 21:12

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

vycentrovanie obrazkov

mám malý problém, mam na stranke asi 6 divov pod sebou, sú to pásiky o šírke 60pixlov, v nich mám zoznamy <ul>.Ide mi o...

7

645

30.03.2007 22:14

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

časovač stránky

Nazdar ludkovia. Potreboval by som poradit. Chcem si spravit stranku, ktora by bola na heslo, ale s obmedzenou dobou trvania...

15

1173

28.03.2007 18:13

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

Dvoj jazycna stranka

prosim vas da sa nejak urobit dvoj jazycna stranka npr ze mam vrohu vlajky a ked kliknem na SK tak sa stranka zobrazi v...

8

773

23.03.2007 9:31

Kubo_88

Žiadne neprečítané príspevky

XML a Flash

Mam urobenu flash stranku s obrazkami... chcel by som tie obrazky postupne pridavat uz rovno do animacie ale bez toho aby som...

12

955

20.03.2007 18:09

Kubo_88

Žiadne neprečítané príspevky

layout - rozťahovací, s 2 float stĺpcami, oba rovnakej v

Mám tu takú teoretickú otázočku: dá sa spraviť layout tak, že mám 2 stĺpce (divy), jeden s obsahom, druhý s navigáciou etc. a...

5

553

18.03.2007 17:30

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

Problem - pohyblivý text s odkazy

Mam problem ze na svojej stranke v pravo kde odkazy idu po liste tak v IE idu v pohode ked na nich prejdete ukazovatkom mysi...

7

1190

16.03.2007 18:52

ambrel

Žiadne neprečítané príspevky

2 divy vedla seba

potrebujem pomoc s div tagmi. Mam dva div tagy: <div class="prvydiv"> Prvy text </div> <div...

14

1332

15.03.2007 15:09

m@-nX

Žiadne neprečítané príspevky

Dreamweaver 8 - problem zo zobrazovanim sk. abecedy

Neviete preco ked ulozim nejaky dokument Dreamweaver 8 (*.html, *.php, ...) ktory obsahuje š,č,ť, ... tak mi to prepise na...

12

1269

14.03.2007 21:54

itsgoingd

Žiadne neprečítané príspevky

Pls help with blog (sidepanel)

Na mojom blogu ( ) mám odkazy na množstvo iných blogov a bloggerov a začína to byť neprehľadné. No aj napriek tomu, by som...

3

616

13.03.2007 22:38

Tominator

Žiadne neprečítané príspevky

Nasledujuca strana

Ako mama spravit tuto ulohu bo si neviem rady: Mam vygenerovane novinky ale chcem aby sa mi zobrazilo poslednych 5 noviniek na...

4

582

12.03.2007 22:23

kmsa

Žiadne neprečítané príspevky

maly problem vo validacii

vie niekto kde je tu chyba ? Error Line 145 column 34: there is no attribute "onClick". input type="button"...

2

511

11.03.2007 16:50

Punker661

Žiadne neprečítané príspevky

obrazok ako odkaz

mam stranku s css, rozdivovanu, div ma napr width 200pixlov a height 300 pixlov, do neho vlozim obrazok 200x300pixlov ako gif a...

5

668

07.03.2007 23:29

mylan

Žiadne neprečítané príspevky

zdola hore

na stranke podla tychto par riadkov mam ikonu hore a odkaz dole potrebujem to prehodit naopak, hore odkaz dole ikona, skusal...

2

617

06.03.2007 22:48

oco5461

Žiadne neprečítané príspevky

scrollovacia lišta v iFRAME

Vedel by niekto poradit ako zrusim bocnu /vertikalnu/ scrollovaciu listu v okne iFRAME? Mam tam rozsiahly text, ktory chcem aby...

9

825

06.03.2007 18:12

neopagan

Žiadne neprečítané príspevky

www.xxx.sk/home

Ako to spravit (predpokladam ze cez php), aby sa mi po kliknuti na nejaky odkaz z menu nacital obsah napr. do divu, a v riadku...

4

1844

06.03.2007 18:02

kmsa

Žiadne neprečítané príspevky

css - background-image

potreboval by som od vas pomoc pls!! potrebujem roztiahnut background-image na celu stranku pomocou css alebo hocijako inak ak...

7

1411

01.03.2007 18:38

mokus

Žiadne neprečítané príspevky

riadkovanie 1,5

pls poradte ako spravim to aby som mal v texte riadkovanie 1,5..

3

3592

01.03.2007 12:30

p55p

Žiadne neprečítané príspevky

Hostuju - reklama

nevie niekto preco reklama z ma tolko chyb ? validator mi tam da vzdy 7 chyb a nemozem ich akosi odstranit ... diky <SCRIPT...

2

531

01.03.2007 9:35

Punker661

Žiadne neprečítané príspevky

Problem s IE

prosim vas o radu.. firefox mi to zobrazuje relativne normalne no minule som dostal skoro infakt ked som to zbadal v IE......

3

525

28.02.2007 14:24

Fenius

Žiadne neprečítané príspevky

3 riadky v jednej bunke

tu je cast tabulky pre ilustraciu o co sa snazim.. tabulky ako take mi nerobia problem, len ma zaujima ako spravit v jednej...

4

723

27.02.2007 16:17

p55p

Žiadne neprečítané príspevky

Tak predsa len - problem s "žýáí.."

Takze, chcem sa spýtat ci neviete co toto sposobuje: ja som na nic neprisiel, pretoye ked som to pozeral offline tak to islo...

6

638

27.02.2007 11:42

imnotwhafo

Žiadne neprečítané príspevky

Problem v IE

ako nastavit v CSS pozicovanie div(u) toho menu ? lebo v opere to frci v poho a v IE sa to zobrazi uplne inak ..diky

6

540

27.02.2007 9:17

mokus

Žiadne neprečítané príspevky

problem

neviem ako mam spravit z tohto temlatu taky aby sa dalo klikat kto mi pomoze

8

643

26.02.2007 22:36

jurino88

Žiadne neprečítané príspevky

zmena farby ramceku v IE

1.Mal som taky fatalny problem: nastavil som si : a { color: #48566A; text-decoration:none; } a:hover...

3

583

25.02.2007 9:50

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

Dva obrázky v pozadí

Chcem mať dva obrázky v pozadí jeden hore a druhy dole ako to zapísať do CSS? tu sa mi opakuje po x-ovej osi hore...

3

649

24.02.2007 20:45

suchy

Žiadne neprečítané príspevky

nastylizovanie a:hover

zdravim mam predpokladam banalny problem, ktory neviem vyriesit chcel by som, aby za kazdym linkom (v css a:link) bol...

2

559

21.02.2007 14:11

mylan

Žiadne neprečítané príspevky

problem s validitou

ahojte validujem stranku ale neviem sa dalej pohnut stale mi vypisuje taketo chyby :( 1. Below are the results of checking this...

12

703

21.02.2007 14:01

koudy

Žiadne neprečítané príspevky

Rolovanie stranky

ako spravim taketo rolovanie stranky s pevnou vyskou ? priklad :

14

1613

21.02.2007 12:36

Freelan

Žiadne neprečítané príspevky

preloader

neviem ci sa to tak odborne vola... chcem spravit menu z obrazkov ( na ktorych bude text ). chcem aby po prejdení myšou po...

15

1286

20.02.2007 21:06

m@-nX

Žiadne neprečítané príspevky

usekne mi div

mam na stranke div. dal som mu v css parameter height: 100%;. V IE funguje vsetko v poriadku, ale kej dam FF alebo Operutak ono...

26

1312

19.02.2007 8:23

qacer

Žiadne neprečítané príspevky

swf v stranke validne

ako pridam swf adnimaciu do xhtml validne ??

2

658

14.02.2007 18:14

mylan

Žiadne neprečítané príspevky

swf ako pozadie

Ahojte, chcela by som sa spytat, ci mi niekto nevie poradit kod na vlozenie flash animacie swf ako pozadie na web stranke. tu...

8

1684

14.02.2007 17:10

m@-nX

Žiadne neprečítané príspevky

DOCTYPE problem

Ahojte, neviem ci je mudre zakladat nove forum ale zalozim. Moj problem bol popisany v teme s nazvom Problem s layoutom. Islo o...

3

788

14.02.2007 9:31

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

Problem s layoutom

Nazdarek mam mozno banalny problem ale ja s nim neviem pohnut. Tvorim klasicky layout. Hore banner, pod nim stranka a jej...

9

606

12.02.2007 12:29

BujnosS

Žiadne neprečítané príspevky

DIV s obrazkom na pozadi

neviem ako si mam dat rady s tym div-vom nalavo ,lebo na pozadi mam obrazok a chcem aby sa choval ako ten hlavny kde sa...

5

604

11.02.2007 21:20

m@-nX

Žiadne neprečítané príspevky

flash podla standardu

ako vlozim flashovu animaciu do stranky aby to bolo podla standardu <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0...

11

800

11.02.2007 20:40

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

templates help

stiahol som si template ale neviem ako dalej je tam iba jeden index.html a obrazky k tomu a tak a neviem ako si mam spravit...

2

535

06.02.2007 22:16

mave

Žiadne neprečítané príspevky

pehliadanie obrazkov

nasliel som takito skript pre zobrazenie obrazkov - KLIKNI Nemate nieco podobné tomuto ??

7

669

06.02.2007 15:06

Punker661

Žiadne neprečítané príspevky

Download roznych suborov

Niektore typy suborov, *.doc, pdf, po kliknuti na odkaz ponuka automaticky ulozit subor na disk, alebo otvorit predvolenym...

3

1015

04.02.2007 14:27

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

Wap pomoc

Nazdar, s wapom vobec nepracujem a potreboval by som urobit co najkompatibilnejsiu wap stranku kde by sa dal zadat kod... podla...

3

708

02.02.2007 21:58

audiotrack

Žiadne neprečítané príspevky

Zmena loga

Zdravím. Na webe by som chcel takú špecialitku. Hore, ako vidíte je hlavné logo. Chcel by som, aby sa náhodne menilo. Čiže...

5

642

31.01.2007 23:01

javo

 [ 1927 tém ] 1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39


HTML, XHTML, XML, CSS




© 2005 - 2019 PCforum, edited by JanoF