[ 1936 tém ] 1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39
 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
Oznámenia
Žiadne neprečítané príspevky

UPOZORNENIE: Odporúčam skontrolovať si e-mail v profile tu na fóre

Za nejaký čas nastane upgrade fóra a s novým dizajnom príde aj nový systém fóra. Prihlasovať sa doňho bude po novom pomocou...

0

19508

17.09.2020 0:26

JanoF

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Pravidlá - čítajte pozorne pred založením témy

Je zakázané zakladať témy na vypracovanie celej vašej úlohy do školy. Tým nie je myslené to, že sa nemôžete na niečo opýtať čo...

0

1985

22.05.2008 19:51

JanoF

Témy
Žiadne neprečítané príspevky

pomoc s css a html

zdravim codujem teraz tento web, horne logo a paticku uz mam ale rad by som vedel ako by som pomocou div spravil aby to bolo...

3

598

05.05.2007 13:31

m@-nX

Žiadne neprečítané príspevky

Co je zle v tomto kode ?

1. <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> 2. <html> 3....

2

609

01.05.2007 9:24

mokus

Žiadne neprečítané príspevky

Docielenie rovnakej velkosti pisma

Tak, mam nastavene pre body pismo v percentach, konkretne: body { font-size: 80%; } a velkost v IE v porovnani s...

3

483

27.04.2007 18:05

imnotwhafo

Žiadne neprečítané príspevky

flash

mam obrazok.chcem zmenit farbu po klinuti nan.pomocou actionscriptu.co je potom zle na tomto kode? : on (release) { c = new...

2

723

27.04.2007 16:59

Tominator

Žiadne neprečítané príspevky

div object a ul - li

Mám taký maličký problémik, stránku robím cez div object a všetko má na nej svoje miesto lenže ked chcem napríklad dať...

10

620

27.04.2007 11:10

vladopt

Žiadne neprečítané príspevky

Diakritika

Robim veb na ic.cz a nezobrazuje sa mi diakritika napr:žčšť porate ako to mam spravit aby to išlo.Diky

6

814

25.04.2007 16:54

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

Menenie stranky nie cez FTP

No mam taky problem. Neviem pracovat s databazami, neviem php a potrebujem menit zdrojovy kod pomocou prehliadača. Neviete mi...

7

618

22.04.2007 0:39

dafo

Žiadne neprečítané príspevky

Pomoc z mojou strankou !!!

Pls ludkovia poradte niekto ako by som si na stranke mohol urobit forum???

2

579

19.04.2007 15:28

javo

Žiadne neprečítané príspevky

CSS Divne posunute

cawte, tak to ekoprimadom som nejako urobil a teraz som sa pustil do stranky tahaky.profitux.cz.... este na webe nic neni mam...

3

540

18.04.2007 18:36

Borči

Žiadne neprečítané príspevky

CSS Menu Viac riadkove

Cawte mam taketo menu ale neviem ako mam v CSS urobit menu s riadkami ptrebujem 18 riadkov..... Toto je moj CSS styl.css: body...

6

928

18.04.2007 8:06

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

Prehrávač

No chcel by som urobiť nejakú stránku na ktorej by sa dali púšťat a sťahovať hudba ale ako mam urobiť ten prehrávač

10

875

15.04.2007 17:49

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

Z coho ste sa ucili HTML, XHTML, XML, CSS, WAP a WML?

chcel by som sa spytat z coho ste sa ucili HTML, XHTML, XML, CSS, WAP a WML ci su nato nejake programy alebo slovniky ci co?...

6

800

13.04.2007 22:40

masterdead

Žiadne neprečítané príspevky

sputanie programu

pls chlapci pomozte je to dost blba otazka ale newim si pomoct potrebujem aby ked niekto pojde na moju stranku tak hned sa mu...

3

515

13.04.2007 21:54

shaggy

Žiadne neprečítané príspevky

AKO dam ban?

AKO dam ban na stranke webovej ?

6

840

12.04.2007 20:55

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

Css style help

mam taky problem mam navrch na web ako desing a chcel by som aby bolo menu a ked kliknem na na nieco tak sa ten obsah zobrazi...

10

728

12.04.2007 13:41

pavuckar

Žiadne neprečítané príspevky

generacia sitemapu

cafte takze potreboval by som nejaku aplikaciu na webe ktora mi dokaze vegenerovat sitemap, zadarmo, nasiel som taku co...

2

515

11.04.2007 19:36

javo

Žiadne neprečítané príspevky

Čo je lepšie?

Zaujimalo by ma, co je podla vas lepsie pri tvorbe stranky. Ci si stranku vytvorit (vzhlad) spajanim roznym casti( napr. lave...

4

526

11.04.2007 16:30

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

Front page

Cawte chcem sa opytat ze ako mozem vo front page urobit registracku a vyhladavac?

9

818

09.04.2007 7:08

tomasko

Žiadne neprečítané príspevky

pár vecí čo by som už rád vedel

1. Ako sa integrujem do kódu také niečo aby som mal na webe možnosť "pridať komentár" potom aby si ľudia mohli pozreť...

7

653

05.04.2007 21:12

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

vycentrovanie obrazkov

mám malý problém, mam na stranke asi 6 divov pod sebou, sú to pásiky o šírke 60pixlov, v nich mám zoznamy <ul>.Ide mi o...

7

689

30.03.2007 22:14

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

časovač stránky

Nazdar ludkovia. Potreboval by som poradit. Chcem si spravit stranku, ktora by bola na heslo, ale s obmedzenou dobou trvania...

15

1269

28.03.2007 18:13

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

Dvoj jazycna stranka

prosim vas da sa nejak urobit dvoj jazycna stranka npr ze mam vrohu vlajky a ked kliknem na SK tak sa stranka zobrazi v...

8

808

23.03.2007 9:31

Kubo_88

Žiadne neprečítané príspevky

XML a Flash

Mam urobenu flash stranku s obrazkami... chcel by som tie obrazky postupne pridavat uz rovno do animacie ale bez toho aby som...

12

986

20.03.2007 18:09

Kubo_88

Žiadne neprečítané príspevky

layout - rozťahovací, s 2 float stĺpcami, oba rovnakej v

Mám tu takú teoretickú otázočku: dá sa spraviť layout tak, že mám 2 stĺpce (divy), jeden s obsahom, druhý s navigáciou etc. a...

5

596

18.03.2007 17:30

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

Problem - pohyblivý text s odkazy

Mam problem ze na svojej stranke v pravo kde odkazy idu po liste tak v IE idu v pohode ked na nich prejdete ukazovatkom mysi...

7

1243

16.03.2007 18:52

ambrel

Žiadne neprečítané príspevky

2 divy vedla seba

potrebujem pomoc s div tagmi. Mam dva div tagy: <div class="prvydiv"> Prvy text </div> <div...

14

1412

15.03.2007 15:09

m@-nX

Žiadne neprečítané príspevky

Dreamweaver 8 - problem zo zobrazovanim sk. abecedy

Neviete preco ked ulozim nejaky dokument Dreamweaver 8 (*.html, *.php, ...) ktory obsahuje š,č,ť, ... tak mi to prepise na...

12

1344

14.03.2007 21:54

itsgoingd

Žiadne neprečítané príspevky

Pls help with blog (sidepanel)

Na mojom blogu ( ) mám odkazy na množstvo iných blogov a bloggerov a začína to byť neprehľadné. No aj napriek tomu, by som...

3

692

13.03.2007 22:38

Tominator

Žiadne neprečítané príspevky

Nasledujuca strana

Ako mama spravit tuto ulohu bo si neviem rady: Mam vygenerovane novinky ale chcem aby sa mi zobrazilo poslednych 5 noviniek na...

4

630

12.03.2007 22:23

kmsa

Žiadne neprečítané príspevky

maly problem vo validacii

vie niekto kde je tu chyba ? Error Line 145 column 34: there is no attribute "onClick". input type="button"...

2

566

11.03.2007 16:50

Punker661

Žiadne neprečítané príspevky

obrazok ako odkaz

mam stranku s css, rozdivovanu, div ma napr width 200pixlov a height 300 pixlov, do neho vlozim obrazok 200x300pixlov ako gif a...

5

721

07.03.2007 23:29

mylan

Žiadne neprečítané príspevky

zdola hore

na stranke podla tychto par riadkov mam ikonu hore a odkaz dole potrebujem to prehodit naopak, hore odkaz dole ikona, skusal...

2

663

06.03.2007 22:48

oco5461

Žiadne neprečítané príspevky

scrollovacia lišta v iFRAME

Vedel by niekto poradit ako zrusim bocnu /vertikalnu/ scrollovaciu listu v okne iFRAME? Mam tam rozsiahly text, ktory chcem aby...

9

893

06.03.2007 18:12

neopagan

Žiadne neprečítané príspevky

www.xxx.sk/home

Ako to spravit (predpokladam ze cez php), aby sa mi po kliknuti na nejaky odkaz z menu nacital obsah napr. do divu, a v riadku...

4

1915

06.03.2007 18:02

kmsa

Žiadne neprečítané príspevky

css - background-image

potreboval by som od vas pomoc pls!! potrebujem roztiahnut background-image na celu stranku pomocou css alebo hocijako inak ak...

7

1473

01.03.2007 18:38

mokus

Žiadne neprečítané príspevky

riadkovanie 1,5

pls poradte ako spravim to aby som mal v texte riadkovanie 1,5..

3

3633

01.03.2007 12:30

p55p

Žiadne neprečítané príspevky

Hostuju - reklama

nevie niekto preco reklama z ma tolko chyb ? validator mi tam da vzdy 7 chyb a nemozem ich akosi odstranit ... diky <SCRIPT...

2

575

01.03.2007 9:35

Punker661

Žiadne neprečítané príspevky

Problem s IE

prosim vas o radu.. firefox mi to zobrazuje relativne normalne no minule som dostal skoro infakt ked som to zbadal v IE......

3

541

28.02.2007 14:24

Fenius

Žiadne neprečítané príspevky

3 riadky v jednej bunke

tu je cast tabulky pre ilustraciu o co sa snazim.. tabulky ako take mi nerobia problem, len ma zaujima ako spravit v jednej...

4

809

27.02.2007 16:17

p55p

Žiadne neprečítané príspevky

Tak predsa len - problem s "žýáí.."

Takze, chcem sa spýtat ci neviete co toto sposobuje: ja som na nic neprisiel, pretoye ked som to pozeral offline tak to islo...

6

717

27.02.2007 11:42

imnotwhafo

Žiadne neprečítané príspevky

Problem v IE

ako nastavit v CSS pozicovanie div(u) toho menu ? lebo v opere to frci v poho a v IE sa to zobrazi uplne inak ..diky

6

579

27.02.2007 9:17

mokus

Žiadne neprečítané príspevky

problem

neviem ako mam spravit z tohto temlatu taky aby sa dalo klikat kto mi pomoze

8

697

26.02.2007 22:36

jurino88

Žiadne neprečítané príspevky

zmena farby ramceku v IE

1.Mal som taky fatalny problem: nastavil som si : a { color: #48566A; text-decoration:none; } a:hover...

3

624

25.02.2007 9:50

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

Dva obrázky v pozadí

Chcem mať dva obrázky v pozadí jeden hore a druhy dole ako to zapísať do CSS? tu sa mi opakuje po x-ovej osi hore...

3

718

24.02.2007 20:45

suchy

Žiadne neprečítané príspevky

nastylizovanie a:hover

zdravim mam predpokladam banalny problem, ktory neviem vyriesit chcel by som, aby za kazdym linkom (v css a:link) bol...

2

591

21.02.2007 14:11

mylan

Žiadne neprečítané príspevky

problem s validitou

ahojte validujem stranku ale neviem sa dalej pohnut stale mi vypisuje taketo chyby :( 1. Below are the results of checking this...

12

752

21.02.2007 14:01

koudy

Žiadne neprečítané príspevky

Rolovanie stranky

ako spravim taketo rolovanie stranky s pevnou vyskou ? priklad :

14

1674

21.02.2007 12:36

Freelan

Žiadne neprečítané príspevky

preloader

neviem ci sa to tak odborne vola... chcem spravit menu z obrazkov ( na ktorych bude text ). chcem aby po prejdení myšou po...

15

1326

20.02.2007 21:06

m@-nX

Žiadne neprečítané príspevky

usekne mi div

mam na stranke div. dal som mu v css parameter height: 100%;. V IE funguje vsetko v poriadku, ale kej dam FF alebo Operutak ono...

26

1350

19.02.2007 8:23

qacer

Žiadne neprečítané príspevky

swf v stranke validne

ako pridam swf adnimaciu do xhtml validne ??

2

704

14.02.2007 18:14

mylan

 [ 1936 tém ] 1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39


HTML, XHTML, XML, CSS




© 2005 - 2021 PCforum, edited by JanoF