[ 1902 tém ] 1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
Oznámenia
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Pravidlá - čítajte pozorne pred založením témy

Je zakázané zakladať témy na vypracovanie celej vašej úlohy do školy. Tým nie je myslené to, že sa nemôžete na niečo opýtať čo...

0

1674

22.05.2008 19:51

JanoF

Témy
Žiadne neprečítané príspevky

codovanie

zrovna som u otca v robote a prerabam mu web ale ked upravujem *.html cez TC v notepade a napisem napr. "č" vyskoci...

5

486

30.05.2007 18:26

suchy

Žiadne neprečítané príspevky

zmena velkosti fontu v IE

Mam v css nastavenu velkost fontu na XYpx. V mozille, aj v opere sa po drzani Ctrl a posuvani mouse3 (kolecka na mysi) meni...

8

769

28.05.2007 14:39

mokus

Žiadne neprečítané príspevky

IE zobrazuje inak ako FF

nazdar, robim web a mam taky problem ze vo firefoxe to vyzera inak a v IE tiez, vid obrazok mohol by mi niekto poradit ako to...

18

721

28.05.2007 11:44

Fortune

Žiadne neprečítané príspevky

XSLT a externe parametre

Mám XML v ktorom mám údaje a vytvarajú mi urcitu tabulku. ( priklad ) Toto XML bude určené na XSLT transformáciu do HTML a...

2

366

27.05.2007 21:15

iyo

Žiadne neprečítané príspevky

formulár

co mam spravit aby ked niekto vyplni formular tak mi ho cely posle na mail? bol by som rad keby niekto napisal cely kod lebo do...

14

854

27.05.2007 10:00

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

dvojfarebne pozadie

ako spravim aby bolo pozadie dvojfarebne aby hore zacinalo f77d05 a koncilo ffcf00 velmo pekne dakujem

4

609

26.05.2007 13:55

Leachim

Žiadne neprečítané príspevky

bublinove spravy

chlapci pomozte mi ako mam spravit bublinove spravy, odpovede nazvite si to ako chcete...mam premennu $text a 3obrazky...2su...

8

536

24.05.2007 20:53

kmsa

Žiadne neprečítané príspevky

Existencia prehladnej farby?

existuje nieco ako prehladna farba? alebo nejaky otien bielej co je flexibilny pre teple farby?

16

826

24.05.2007 20:34

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

textove odkazy

Zdravim mam taku primitivnu otazku lebo som to nikde nenasel ale ako spravim toto: <a...

2

367

24.05.2007 15:36

8andrej8

Žiadne neprečítané príspevky

externe DTD - neznama chyba

takze na nete som hladal a vsade sa linkuje na externe dtd rovnako , ked som to ale pouzil ja nefunguje to, asi je to neco...

3

383

23.05.2007 17:35

imcold

Žiadne neprečítané príspevky

Rolovacie menu

stranka toto je zdrojovy kód:a chcel by som tam dať toto:::: pod ten zelený obrázok: malo by sa to rolovat <!DOCTYPE html...

3

1376

22.05.2007 16:55

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

Moj music player-okno

Ahoj potreboval by som nejaký kód aby sa mi dalo nejaké okno ale s velkosťou akou chcem mám tam že music player a otvorí mi to...

14

575

11.05.2007 5:20

zero0x

Žiadne neprečítané príspevky

popisné menu

Nazdarek...Potreboval by som poradit s jednou vecou. Chcem mat na stranke klasicke lave menu s tym ze by bolo rozbalovacie...

0

380

08.05.2007 12:34

newboy1

Žiadne neprečítané príspevky

VIDEO V HTML

Kto mi poradí, ako dám na web okno mediaplayera, približne tak ako sú archívy TV ? Už sa mi to podarilo, ale nepodporovala to...

1

442

08.05.2007 8:43

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

farba tlacitka

ako nastavim farbu tlacitka po kliknuti ? pr. mam 5 tlacitok a chcem aby po klikuti na jedno z nich zmenilo farbu na inu .ale...

13

756

05.05.2007 14:48

Punker661

Žiadne neprečítané príspevky

pomoc s css a html

zdravim codujem teraz tento web, horne logo a paticku uz mam ale rad by som vedel ako by som pomocou div spravil aby to bolo...

3

453

05.05.2007 13:31

m@-nX

Žiadne neprečítané príspevky

Co je zle v tomto kode ?

1. <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> 2. <html> 3....

2

506

01.05.2007 9:24

mokus

Žiadne neprečítané príspevky

Docielenie rovnakej velkosti pisma

Tak, mam nastavene pre body pismo v percentach, konkretne: body { font-size: 80%; } a velkost v IE v porovnani s...

3

419

27.04.2007 18:05

imnotwhafo

Žiadne neprečítané príspevky

flash

mam obrazok.chcem zmenit farbu po klinuti nan.pomocou actionscriptu.co je potom zle na tomto kode? : on (release) { c = new...

2

632

27.04.2007 16:59

Tominator

Žiadne neprečítané príspevky

div object a ul - li

Mám taký maličký problémik, stránku robím cez div object a všetko má na nej svoje miesto lenže ked chcem napríklad dať...

10

497

27.04.2007 11:10

vladopt

Žiadne neprečítané príspevky

Diakritika

Robim veb na ic.cz a nezobrazuje sa mi diakritika napr:žčšť porate ako to mam spravit aby to išlo.Diky

6

625

25.04.2007 16:54

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

Menenie stranky nie cez FTP

No mam taky problem. Neviem pracovat s databazami, neviem php a potrebujem menit zdrojovy kod pomocou prehliadača. Neviete mi...

7

519

22.04.2007 0:39

dafo

Žiadne neprečítané príspevky

Pomoc z mojou strankou !!!

Pls ludkovia poradte niekto ako by som si na stranke mohol urobit forum???

2

433

19.04.2007 15:28

javo

Žiadne neprečítané príspevky

CSS Divne posunute

cawte, tak to ekoprimadom som nejako urobil a teraz som sa pustil do stranky tahaky.profitux.cz.... este na webe nic neni mam...

3

423

18.04.2007 18:36

Borči

Žiadne neprečítané príspevky

CSS Menu Viac riadkove

Cawte mam taketo menu ale neviem ako mam v CSS urobit menu s riadkami ptrebujem 18 riadkov..... Toto je moj CSS styl.css: body...

6

830

18.04.2007 8:06

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

Prehrávač

No chcel by som urobiť nejakú stránku na ktorej by sa dali púšťat a sťahovať hudba ale ako mam urobiť ten prehrávač

10

698

15.04.2007 17:49

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

Z coho ste sa ucili HTML, XHTML, XML, CSS, WAP a WML?

chcel by som sa spytat z coho ste sa ucili HTML, XHTML, XML, CSS, WAP a WML ci su nato nejake programy alebo slovniky ci co?...

6

636

13.04.2007 22:40

masterdead

Žiadne neprečítané príspevky

sputanie programu

pls chlapci pomozte je to dost blba otazka ale newim si pomoct potrebujem aby ked niekto pojde na moju stranku tak hned sa mu...

3

420

13.04.2007 21:54

shaggy

Žiadne neprečítané príspevky

AKO dam ban?

AKO dam ban na stranke webovej ?

6

630

12.04.2007 20:55

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

Css style help

mam taky problem mam navrch na web ako desing a chcel by som aby bolo menu a ked kliknem na na nieco tak sa ten obsah zobrazi...

10

533

12.04.2007 13:41

pavuckar

Žiadne neprečítané príspevky

generacia sitemapu

cafte takze potreboval by som nejaku aplikaciu na webe ktora mi dokaze vegenerovat sitemap, zadarmo, nasiel som taku co...

2

411

11.04.2007 19:36

javo

Žiadne neprečítané príspevky

Čo je lepšie?

Zaujimalo by ma, co je podla vas lepsie pri tvorbe stranky. Ci si stranku vytvorit (vzhlad) spajanim roznym casti( napr. lave...

4

435

11.04.2007 16:30

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

Front page

Cawte chcem sa opytat ze ako mozem vo front page urobit registracku a vyhladavac?

9

687

09.04.2007 7:08

tomasko

Žiadne neprečítané príspevky

pár vecí čo by som už rád vedel

1. Ako sa integrujem do kódu také niečo aby som mal na webe možnosť "pridať komentár" potom aby si ľudia mohli pozreť...

7

502

05.04.2007 21:12

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

vycentrovanie obrazkov

mám malý problém, mam na stranke asi 6 divov pod sebou, sú to pásiky o šírke 60pixlov, v nich mám zoznamy <ul>.Ide mi o...

7

565

30.03.2007 22:14

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

časovač stránky

Nazdar ludkovia. Potreboval by som poradit. Chcem si spravit stranku, ktora by bola na heslo, ale s obmedzenou dobou trvania...

15

1071

28.03.2007 18:13

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

Dvoj jazycna stranka

prosim vas da sa nejak urobit dvoj jazycna stranka npr ze mam vrohu vlajky a ked kliknem na SK tak sa stranka zobrazi v...

8

702

23.03.2007 9:31

Kubo_88

Žiadne neprečítané príspevky

XML a Flash

Mam urobenu flash stranku s obrazkami... chcel by som tie obrazky postupne pridavat uz rovno do animacie ale bez toho aby som...

12

862

20.03.2007 18:09

Kubo_88

Žiadne neprečítané príspevky

layout - rozťahovací, s 2 float stĺpcami, oba rovnakej v

Mám tu takú teoretickú otázočku: dá sa spraviť layout tak, že mám 2 stĺpce (divy), jeden s obsahom, druhý s navigáciou etc. a...

5

499

18.03.2007 17:30

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

Problem - pohyblivý text s odkazy

Mam problem ze na svojej stranke v pravo kde odkazy idu po liste tak v IE idu v pohode ked na nich prejdete ukazovatkom mysi...

7

1112

16.03.2007 18:52

ambrel

Žiadne neprečítané príspevky

2 divy vedla seba

potrebujem pomoc s div tagmi. Mam dva div tagy: <div class="prvydiv"> Prvy text </div> <div...

14

1262

15.03.2007 15:09

m@-nX

Žiadne neprečítané príspevky

Dreamweaver 8 - problem zo zobrazovanim sk. abecedy

Neviete preco ked ulozim nejaky dokument Dreamweaver 8 (*.html, *.php, ...) ktory obsahuje š,č,ť, ... tak mi to prepise na...

12

1168

14.03.2007 21:54

itsgoingd

Žiadne neprečítané príspevky

Pls help with blog (sidepanel)

Na mojom blogu ( ) mám odkazy na množstvo iných blogov a bloggerov a začína to byť neprehľadné. No aj napriek tomu, by som...

3

559

13.03.2007 22:38

Tominator

Žiadne neprečítané príspevky

Nasledujuca strana

Ako mama spravit tuto ulohu bo si neviem rady: Mam vygenerovane novinky ale chcem aby sa mi zobrazilo poslednych 5 noviniek na...

4

528

12.03.2007 22:23

kmsa

Žiadne neprečítané príspevky

maly problem vo validacii

vie niekto kde je tu chyba ? Error Line 145 column 34: there is no attribute "onClick". input type="button"...

2

468

11.03.2007 16:50

Punker661

Žiadne neprečítané príspevky

obrazok ako odkaz

mam stranku s css, rozdivovanu, div ma napr width 200pixlov a height 300 pixlov, do neho vlozim obrazok 200x300pixlov ako gif a...

5

605

07.03.2007 23:29

mylan

Žiadne neprečítané príspevky

zdola hore

na stranke podla tychto par riadkov mam ikonu hore a odkaz dole potrebujem to prehodit naopak, hore odkaz dole ikona, skusal...

2

554

06.03.2007 22:48

oco5461

Žiadne neprečítané príspevky

scrollovacia lišta v iFRAME

Vedel by niekto poradit ako zrusim bocnu /vertikalnu/ scrollovaciu listu v okne iFRAME? Mam tam rozsiahly text, ktory chcem aby...

9

682

06.03.2007 18:12

neopagan

Žiadne neprečítané príspevky

www.xxx.sk/home

Ako to spravit (predpokladam ze cez php), aby sa mi po kliknuti na nejaky odkaz z menu nacital obsah napr. do divu, a v riadku...

4

1689

06.03.2007 18:02

kmsa

Žiadne neprečítané príspevky

css - background-image

potreboval by som od vas pomoc pls!! potrebujem roztiahnut background-image na celu stranku pomocou css alebo hocijako inak ak...

7

1290

01.03.2007 18:38

mokus

 [ 1902 tém ] 1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39


HTML, XHTML, XML, CSS




© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF