[ 1912 tém ] 1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
Oznámenia
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Pravidlá - čítajte pozorne pred založením témy

Je zakázané zakladať témy na vypracovanie celej vašej úlohy do školy. Tým nie je myslené to, že sa nemôžete na niečo opýtať čo...

0

1777

22.05.2008 19:51

JanoF

Témy
Žiadne neprečítané príspevky

písanie v html

Dá sa v html písať vedľa tabuľky? A ako ak sa dá?

2

529

29.08.2007 16:48

shaggy

Žiadne neprečítané príspevky

Problem s <hr /> v IE

Vsetky problemy som vyriesil az na tento. Na stranke mam niekolko <hr /> tagov a k nim priradene: hr { clear:...

5

369

28.08.2007 9:47

imnotwhafo

Žiadne neprečítané príspevky

windows media player na webe

na stranke markizy je prehravac myslim ze to je urbene cez java script ak nie tak sa ospravedlnujem ale zajimalo by ma ako je...

7

780

27.08.2007 23:02

rik

Žiadne neprečítané príspevky

CSS: Zmena odrazok

ako sa da zmenit odrazka pri zozname z tej bodky na * ale nechcem cez obrazok da sa to nejako?

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

32

1498

26.08.2007 11:49

Flety

Žiadne neprečítané príspevky

CSS: Ako to opravit?

ako mozem opravit to menu aby mi to islo ok aj v ie ide o moju "super" stranku

24

1076

24.08.2007 13:30

Flety

Žiadne neprečítané príspevky

problem so zobrazenim

cau ludia mam jeden problem : v IE6 mi cudne posuva guestbook a komentare ... kuknite komentare hned v uvode a potom guestbook....

5

380

22.08.2007 22:31

Punker661

Žiadne neprečítané príspevky

Farba odkazu v CSS

Ako mam urobit to ze ak napr mam v CSS kod: .txt5 {color: #8ad4ff; font-family: "Arial";...

6

1001

22.08.2007 13:25

kajbo

Žiadne neprečítané príspevky

tabulky

Mam dotaz .... ako robite tabulky na strankach ??? normalne cez <table> <tr> atd .... bo cez CSS ??? ze hodnoty si...

8

636

22.08.2007 11:38

tommy70777

Žiadne neprečítané príspevky

CSS: Obrazok pri hovery

Da sa spravit take ze ked ukazem na nieco tak sa mi pod tym zjavy nejaky obrazok? napr obdlznik alebo take nieco a ze by bol...

8

385

20.08.2007 11:36

Flety

Žiadne neprečítané príspevky

h1

mam taky problem ze ked napisem nieco do h1 tagu tak mi to da asi 30px pod okraj bloku a ja chcem tuto vzdialenost zmensit...

4

523

20.08.2007 11:35

Flety

Žiadne neprečítané príspevky

Html konvertácia

Tak sa chcem spýtať jednu vec , len sa nesmejte :-D Spravil som si html web , a chcel by som aby koncovka na mojom webe nebola...

5

470

20.08.2007 10:06

Tominator

Žiadne neprečítané príspevky

CSS: zaoblenie rohov

daju sa zaoblit rohy divu? viem o border-radius ale ten nejde viem aj o -moz-border-radius ale ten ide iba na mozzilu da sa to...

2

1030

19.08.2007 17:31

Flety

Žiadne neprečítané príspevky

CSS : Zarovnanie na stred

zaujimalo by ma ako sa pomocou CSS zarovnat layout na stred stranky ? Pretoze robim web pri rozliseni 1280x1024 je to na stred...

16

5271

18.08.2007 18:57

tommy70777

Žiadne neprečítané príspevky

CSS: zmena odstupu

ide zmenit odstup obrazkov na nulu pomocou css? skusal som word-spacing: 0px ale neslo to a ked som dal 0,001em tak sa trochu...

12

392

16.08.2007 20:39

shaggy

Žiadne neprečítané príspevky

Farba formulara

potreboval by som poradit ako zmenit farbu formulara konkretne "textarea" v phpbb v subore som nasiel takyto zapis...

3

398

15.08.2007 14:15

sento

Žiadne neprečítané príspevky

CSS: Zmena veľkosti obrázka

da sa spravit take ze si dam napr img {size:75%} a ze mi to zmensi vsetky obrazky na 75%? ak sa da ale nejak inak...

10

731

15.08.2007 13:20

Flety

Žiadne neprečítané príspevky

CSS: Center

Ako mam v Css vycentrovat nejaky blok?? to musim dat do nejakeho ineho bloku a tam nastait aby mi cely obsah centrovalo alebo...

17

1069

14.08.2007 11:43

Tominator

Žiadne neprečítané príspevky

Mozilla je divna help pls

mam kod: <div id=celok> <div id=spacer> </div> <div id=stred_l> <a href=dsa>Informácie</a>...

8

429

13.08.2007 18:07

TECHNODROME

Žiadne neprečítané príspevky

posunutie textu...

Ako v css posuniem text od okraja bloku o niekolko px???

18

1161

11.08.2007 18:19

Flety

Žiadne neprečítané príspevky

Pridanie prvku v css

Chcel by som sa spytat ako vlozim novy prvok do css, a ci ho treba nejak definovat aj v indexe (vid. na obrazku) aby som nemal...

10

434

11.08.2007 18:07

M4rek

Žiadne neprečítané príspevky

Problem s footerom

Takze pokusal som sa robit stranku (html a css) a footer neni tam kde by mal byt ale je pod headerom. Pozrite si screen,...

5

320

07.08.2007 15:59

M4rek

Žiadne neprečítané príspevky

Problem s diakritikou. a tiez ako zrusit scroll na stranke.

Mam problem s diakritikou, nechce mi zobrazovat makcene na š,č,ť,ľ, neviem preco. Nastavil som aj jazyk, a stale nic. Neviete...

7

1233

05.08.2007 22:52

kajbo

Žiadne neprečítané príspevky

zoznam

Na svojej stranke htp://pweb.sk mam takto zadefinovany zoznam: <ul class="zoznam">...

10

802

05.08.2007 10:20

HAE07

Žiadne neprečítané príspevky

Preco je to ine?

Mam web Pozrite si ju cez firefox a Internet Explorer Cez firefox je to divne preco?????????????????????????????

21

781

31.07.2007 11:17

tomasko

Žiadne neprečítané príspevky

zmena tlacidla

cem sa spyat ci taky efekt ze ked ukazem na tlacidlo tak sa zmeni sa da len pomocou js a css alebo sa nejako da aj pomocxou...

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

33

1155

29.07.2007 18:47

shaggy

Žiadne neprečítané príspevky

vysunutie textu

mam nejaky dlhy text ale nechcem aby sa zobrazil cely na stranke. preto mam len prvy odstavec a podnim tlacitko na ktore ked...

9

530

27.07.2007 19:56

Kamahl

Žiadne neprečítané príspevky

Flash menu

chcel by som umiestnit flash menu do php suboru a nejde mi to..skusal som aj funkciu include a require a tiez mi to neislo ked...

7

483

27.07.2007 10:09

scooby

Žiadne neprečítané príspevky

Alternativa

Chcel by som si dat na web moje flash logo, ale takym sposobom, ze ak pride napr uzivatel co nema flash, tak by mu nezobrazilo...

5

344

27.07.2007 8:31

zero0x

Žiadne neprečítané príspevky

Iframe

Mal by som taku otazočku. Ide o tom ze ked robim stranku a pouzijem IFRAME na textovu časť stránky. Lenže ked potom prechadzam...

25

1130

26.07.2007 18:30

imnotwhafo

Žiadne neprečítané príspevky

v čom robiť webové stránky

1, nebol som si istý, kam to dať, či do "webdesignu" alebo sem. Ale myslím, že sem. 2, potrebujem poradiť v čom robiť...

22

1130

23.07.2007 9:40

Tominator

Žiadne neprečítané príspevky

posunute menu v exploreri a mozille

mam problem s mojou strankou, v opere sa mi zobrazuje normalne, tak ako by som chcel, ale v ostatnych prehliadacoch je to...

12

542

17.07.2007 9:43

Tominator

Žiadne neprečítané príspevky

Zmena obrazku

takze potrebujem pomoct, mam spravenu stranku kde mam polohu obrazkov zadefinovanu pomocou css, potrebujem ale aby sa zmenil...

12

510

11.07.2007 17:28

UDC6WE

Žiadne neprečítané príspevky

rychlost flash MP3 prehravaca

z netu som si skopcil tento MP3 FLASH PLAYER, ale moje pesnicky mi hra cca 5 x tak rychlejsie neviete kde moze byt problem ?...

0

342

09.07.2007 21:06

snake2

Žiadne neprečítané príspevky

validita onBlur onFocus

mam xhtml 1 transitional ked dam <input name="username" type="text" size="18"...

4

453

09.07.2007 19:54

kmsa

Žiadne neprečítané príspevky

ako dat dole

ako mam dat dole uplne na spodok stranky nejaku bunku tabulky, resp celu tabulku? thx za radu a pls bez zbytocnych OT

22

922

09.07.2007 18:43

Flety

Žiadne neprečítané príspevky

linkovi obrazok vedla textu

potreboval by som aby obrazok fungoval ako odkaz a vedla toho bol text ktory ma sunguje ako osobytny link nieco som uz skusal a...

2

442

05.07.2007 10:59

kmsa

Žiadne neprečítané príspevky

ako zrusit oramovanie

ako mozem zrusit oramovanie okolo nejakeho obrazkoveho odkazu jena sa o logo, ktore mi odkazuje na hlavnu stranku a je okolo...

14

538

05.07.2007 10:55

kmsa

Žiadne neprečítané príspevky

xhtml 1.1, tag a, atribut name

Line 55 column 14: there is no attribute "name". <a name="techno.cz"></a> ...a...

8

327

30.06.2007 23:20

kmsa

Žiadne neprečítané príspevky

"Problem" s tabulkou

Je to problem (neviem ci riesitelny ale dufam) s grafikou tabulky. Vyzera to asi takto: ja tam však ten border nechcem script...

8

400

29.06.2007 15:00

m@-nX

Žiadne neprečítané príspevky

Nefunguje uplne odkazna na externy .css subor

Ahojte, ucim sa css ale neviem si poradit s 1 problemom. Chcem dat <style> do externeho suboru, ale vzdy mi z neho...

2

388

25.06.2007 17:04

eiger33

Žiadne neprečítané príspevky

value pri type file

ako zobrazit nejaku hodnotu v inpute type file?...kej dam <input type="file"...

1

368

25.06.2007 7:03

zero0x

Žiadne neprečítané príspevky

zoznam

mam problem, chcem spravit "pas" fotiek na stranke, nie tak ze budem scrollovať hore-dole, ake že proste fotky budú...

17

1454

23.06.2007 22:06

sento

Žiadne neprečítané príspevky

ICQ

da sa nejako dať na stranku ICQ ikonka, ten kvietok, aby bol zeleny ked som online a inej farbi ked som offline?

10

742

23.06.2007 18:29

kmsa

Žiadne neprečítané príspevky

Vypis do iframe z textoveho pola

Ludkovia, mam taku dilemu. Potrebujem spravit nieco take, ako je chat, ale s tym, aby uzivatel napisal len jeden riadok a...

6

445

23.06.2007 17:18

megdesign

Žiadne neprečítané príspevky

pop up okno

potrebujem script aby sa po kliknuty na nejaky text otvorilo okno z rozmerami xx X yy dakujem

2

419

22.06.2007 10:00

sento

Žiadne neprečítané príspevky

Vypis zo suboru xml do html

Ludkovia mam jeden problem. Mam cennik vo formate .xml a potrebujem, aby som aktualny len skopcil na hosting a html mi z neho...

10

959

19.06.2007 18:48

javo

Žiadne neprečítané príspevky

Tienovanie obrazkov

Akym sposobom sa da tienovat obrazok okrem manualneho v grafickom editore...napr take ako ma deviantart

9

2538

19.06.2007 17:50

Tominator

Žiadne neprečítané príspevky

validácia

ahojte, som začiatočníčka v tvorbe stránok. učím sa HTML a CSS. Robím cez dreamweaver 8 pri validácii mi zobrazuje chyby: the...

13

614

19.06.2007 16:31

Tominator

Žiadne neprečítané príspevky

rozhádzaná stránka

Nazdarek...Neviem, ci sa uz moj problem (alebo podobny) riesil na tomto fore, ale kedze je tu uz hrozne vela tem a ja uz nemam...

4

419

17.06.2007 15:34

Tominator

Žiadne neprečítané príspevky

ako odstranit toto

pomozte mi prosim ako mam spravit alebo co mam napisat do zdrojaku aby sa my obrazky ktore su ako odkaz nezobrazovali v tom...

3

537

15.06.2007 13:13

ma®tin

 [ 1912 tém ] 1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39


HTML, XHTML, XML, CSS




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF