[ 1909 tém ] 1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
Oznámenia
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Pravidlá - čítajte pozorne pred založením témy

Je zakázané zakladať témy na vypracovanie celej vašej úlohy do školy. Tým nie je myslené to, že sa nemôžete na niečo opýtať čo...

0

1722

22.05.2008 19:51

JanoF

Témy
Žiadne neprečítané príspevky

CSS: Zmena odrazok

ako sa da zmenit odrazka pri zozname z tej bodky na * ale nechcem cez obrazok da sa to nejako?

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

32

1486

26.08.2007 11:49

Flety

Žiadne neprečítané príspevky

CSS: Ako to opravit?

ako mozem opravit to menu aby mi to islo ok aj v ie ide o moju "super" stranku

24

1062

24.08.2007 13:30

Flety

Žiadne neprečítané príspevky

problem so zobrazenim

cau ludia mam jeden problem : v IE6 mi cudne posuva guestbook a komentare ... kuknite komentare hned v uvode a potom guestbook....

5

361

22.08.2007 22:31

Punker661

Žiadne neprečítané príspevky

Farba odkazu v CSS

Ako mam urobit to ze ak napr mam v CSS kod: .txt5 {color: #8ad4ff; font-family: "Arial";...

6

971

22.08.2007 13:25

kajbo

Žiadne neprečítané príspevky

tabulky

Mam dotaz .... ako robite tabulky na strankach ??? normalne cez <table> <tr> atd .... bo cez CSS ??? ze hodnoty si...

8

623

22.08.2007 11:38

tommy70777

Žiadne neprečítané príspevky

CSS: Obrazok pri hovery

Da sa spravit take ze ked ukazem na nieco tak sa mi pod tym zjavy nejaky obrazok? napr obdlznik alebo take nieco a ze by bol...

8

374

20.08.2007 11:36

Flety

Žiadne neprečítané príspevky

h1

mam taky problem ze ked napisem nieco do h1 tagu tak mi to da asi 30px pod okraj bloku a ja chcem tuto vzdialenost zmensit...

4

511

20.08.2007 11:35

Flety

Žiadne neprečítané príspevky

Html konvertácia

Tak sa chcem spýtať jednu vec , len sa nesmejte :-D Spravil som si html web , a chcel by som aby koncovka na mojom webe nebola...

5

454

20.08.2007 10:06

Tominator

Žiadne neprečítané príspevky

CSS: zaoblenie rohov

daju sa zaoblit rohy divu? viem o border-radius ale ten nejde viem aj o -moz-border-radius ale ten ide iba na mozzilu da sa to...

2

1008

19.08.2007 17:31

Flety

Žiadne neprečítané príspevky

CSS : Zarovnanie na stred

zaujimalo by ma ako sa pomocou CSS zarovnat layout na stred stranky ? Pretoze robim web pri rozliseni 1280x1024 je to na stred...

16

5194

18.08.2007 18:57

tommy70777

Žiadne neprečítané príspevky

CSS: zmena odstupu

ide zmenit odstup obrazkov na nulu pomocou css? skusal som word-spacing: 0px ale neslo to a ked som dal 0,001em tak sa trochu...

12

384

16.08.2007 20:39

shaggy

Žiadne neprečítané príspevky

Farba formulara

potreboval by som poradit ako zmenit farbu formulara konkretne "textarea" v phpbb v subore som nasiel takyto zapis...

3

379

15.08.2007 14:15

sento

Žiadne neprečítané príspevky

CSS: Zmena veľkosti obrázka

da sa spravit take ze si dam napr img {size:75%} a ze mi to zmensi vsetky obrazky na 75%? ak sa da ale nejak inak...

10

672

15.08.2007 13:20

Flety

Žiadne neprečítané príspevky

CSS: Center

Ako mam v Css vycentrovat nejaky blok?? to musim dat do nejakeho ineho bloku a tam nastait aby mi cely obsah centrovalo alebo...

17

1056

14.08.2007 11:43

Tominator

Žiadne neprečítané príspevky

Mozilla je divna help pls

mam kod: <div id=celok> <div id=spacer> </div> <div id=stred_l> <a href=dsa>Informácie</a>...

8

375

13.08.2007 18:07

TECHNODROME

Žiadne neprečítané príspevky

posunutie textu...

Ako v css posuniem text od okraja bloku o niekolko px???

18

1140

11.08.2007 18:19

Flety

Žiadne neprečítané príspevky

Pridanie prvku v css

Chcel by som sa spytat ako vlozim novy prvok do css, a ci ho treba nejak definovat aj v indexe (vid. na obrazku) aby som nemal...

10

420

11.08.2007 18:07

M4rek

Žiadne neprečítané príspevky

Problem s footerom

Takze pokusal som sa robit stranku (html a css) a footer neni tam kde by mal byt ale je pod headerom. Pozrite si screen,...

5

315

07.08.2007 15:59

M4rek

Žiadne neprečítané príspevky

Problem s diakritikou. a tiez ako zrusit scroll na stranke.

Mam problem s diakritikou, nechce mi zobrazovat makcene na š,č,ť,ľ, neviem preco. Nastavil som aj jazyk, a stale nic. Neviete...

7

1214

05.08.2007 22:52

kajbo

Žiadne neprečítané príspevky

zoznam

Na svojej stranke htp://pweb.sk mam takto zadefinovany zoznam: <ul class="zoznam">...

10

725

05.08.2007 10:20

HAE07

Žiadne neprečítané príspevky

Preco je to ine?

Mam web Pozrite si ju cez firefox a Internet Explorer Cez firefox je to divne preco?????????????????????????????

21

675

31.07.2007 11:17

tomasko

Žiadne neprečítané príspevky

zmena tlacidla

cem sa spyat ci taky efekt ze ked ukazem na tlacidlo tak sa zmeni sa da len pomocou js a css alebo sa nejako da aj pomocxou...

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

33

1121

29.07.2007 18:47

shaggy

Žiadne neprečítané príspevky

vysunutie textu

mam nejaky dlhy text ale nechcem aby sa zobrazil cely na stranke. preto mam len prvy odstavec a podnim tlacitko na ktore ked...

9

511

27.07.2007 19:56

Kamahl

Žiadne neprečítané príspevky

Flash menu

chcel by som umiestnit flash menu do php suboru a nejde mi to..skusal som aj funkciu include a require a tiez mi to neislo ked...

7

470

27.07.2007 10:09

scooby

Žiadne neprečítané príspevky

Alternativa

Chcel by som si dat na web moje flash logo, ale takym sposobom, ze ak pride napr uzivatel co nema flash, tak by mu nezobrazilo...

5

334

27.07.2007 8:31

zero0x

Žiadne neprečítané príspevky

Iframe

Mal by som taku otazočku. Ide o tom ze ked robim stranku a pouzijem IFRAME na textovu časť stránky. Lenže ked potom prechadzam...

25

1115

26.07.2007 18:30

imnotwhafo

Žiadne neprečítané príspevky

v čom robiť webové stránky

1, nebol som si istý, kam to dať, či do "webdesignu" alebo sem. Ale myslím, že sem. 2, potrebujem poradiť v čom robiť...

22

1110

23.07.2007 9:40

Tominator

Žiadne neprečítané príspevky

posunute menu v exploreri a mozille

mam problem s mojou strankou, v opere sa mi zobrazuje normalne, tak ako by som chcel, ale v ostatnych prehliadacoch je to...

12

482

17.07.2007 9:43

Tominator

Žiadne neprečítané príspevky

Zmena obrazku

takze potrebujem pomoct, mam spravenu stranku kde mam polohu obrazkov zadefinovanu pomocou css, potrebujem ale aby sa zmenil...

12

494

11.07.2007 17:28

UDC6WE

Žiadne neprečítané príspevky

rychlost flash MP3 prehravaca

z netu som si skopcil tento MP3 FLASH PLAYER, ale moje pesnicky mi hra cca 5 x tak rychlejsie neviete kde moze byt problem ?...

0

319

09.07.2007 21:06

snake2

Žiadne neprečítané príspevky

validita onBlur onFocus

mam xhtml 1 transitional ked dam <input name="username" type="text" size="18"...

4

437

09.07.2007 19:54

kmsa

Žiadne neprečítané príspevky

ako dat dole

ako mam dat dole uplne na spodok stranky nejaku bunku tabulky, resp celu tabulku? thx za radu a pls bez zbytocnych OT

22

908

09.07.2007 18:43

Flety

Žiadne neprečítané príspevky

linkovi obrazok vedla textu

potreboval by som aby obrazok fungoval ako odkaz a vedla toho bol text ktory ma sunguje ako osobytny link nieco som uz skusal a...

2

430

05.07.2007 10:59

kmsa

Žiadne neprečítané príspevky

ako zrusit oramovanie

ako mozem zrusit oramovanie okolo nejakeho obrazkoveho odkazu jena sa o logo, ktore mi odkazuje na hlavnu stranku a je okolo...

14

521

05.07.2007 10:55

kmsa

Žiadne neprečítané príspevky

xhtml 1.1, tag a, atribut name

Line 55 column 14: there is no attribute "name". <a name="techno.cz"></a> ...a...

8

312

30.06.2007 23:20

kmsa

Žiadne neprečítané príspevky

"Problem" s tabulkou

Je to problem (neviem ci riesitelny ale dufam) s grafikou tabulky. Vyzera to asi takto: ja tam však ten border nechcem script...

8

356

29.06.2007 15:00

m@-nX

Žiadne neprečítané príspevky

Nefunguje uplne odkazna na externy .css subor

Ahojte, ucim sa css ale neviem si poradit s 1 problemom. Chcem dat <style> do externeho suboru, ale vzdy mi z neho...

2

370

25.06.2007 17:04

eiger33

Žiadne neprečítané príspevky

value pri type file

ako zobrazit nejaku hodnotu v inpute type file?...kej dam <input type="file"...

1

351

25.06.2007 7:03

zero0x

Žiadne neprečítané príspevky

zoznam

mam problem, chcem spravit "pas" fotiek na stranke, nie tak ze budem scrollovať hore-dole, ake že proste fotky budú...

17

1372

23.06.2007 22:06

sento

Žiadne neprečítané príspevky

ICQ

da sa nejako dať na stranku ICQ ikonka, ten kvietok, aby bol zeleny ked som online a inej farbi ked som offline?

10

729

23.06.2007 18:29

kmsa

Žiadne neprečítané príspevky

Vypis do iframe z textoveho pola

Ludkovia, mam taku dilemu. Potrebujem spravit nieco take, ako je chat, ale s tym, aby uzivatel napisal len jeden riadok a...

6

430

23.06.2007 17:18

megdesign

Žiadne neprečítané príspevky

pop up okno

potrebujem script aby sa po kliknuty na nejaky text otvorilo okno z rozmerami xx X yy dakujem

2

401

22.06.2007 10:00

sento

Žiadne neprečítané príspevky

Vypis zo suboru xml do html

Ludkovia mam jeden problem. Mam cennik vo formate .xml a potrebujem, aby som aktualny len skopcil na hosting a html mi z neho...

10

903

19.06.2007 18:48

javo

Žiadne neprečítané príspevky

Tienovanie obrazkov

Akym sposobom sa da tienovat obrazok okrem manualneho v grafickom editore...napr take ako ma deviantart

9

2469

19.06.2007 17:50

Tominator

Žiadne neprečítané príspevky

validácia

ahojte, som začiatočníčka v tvorbe stránok. učím sa HTML a CSS. Robím cez dreamweaver 8 pri validácii mi zobrazuje chyby: the...

13

591

19.06.2007 16:31

Tominator

Žiadne neprečítané príspevky

rozhádzaná stránka

Nazdarek...Neviem, ci sa uz moj problem (alebo podobny) riesil na tomto fore, ale kedze je tu uz hrozne vela tem a ja uz nemam...

4

396

17.06.2007 15:34

Tominator

Žiadne neprečítané príspevky

ako odstranit toto

pomozte mi prosim ako mam spravit alebo co mam napisat do zdrojaku aby sa my obrazky ktore su ako odkaz nezobrazovali v tom...

3

504

15.06.2007 13:13

ma®tin

Žiadne neprečítané príspevky

html.. pomoc

nevie mi niekto poradit ako mam napr. spravit neico take Pondelok 13:00 do 22:00 Utorok 13:00 do 22:00 Streda 13:00 do 22:00...

18

959

13.06.2007 22:34

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

RSS pre moj web blog

zdravim, takze kupil som si knihu ohladom XML no citam citam a ziadne prakticke vyuzitie, no teraz by som potreboval zaclenit...

3

494

10.06.2007 10:31

javo

Žiadne neprečítané príspevky

Prerobenie stranky z Wordu do html

Mam problem ... jeden chalan urobil celi web vo worde ... a viete ze je to dost na h... ja potrebujem vsetky tie subory......

9

427

09.06.2007 17:52

Jaro

 [ 1909 tém ] 1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39


HTML, XHTML, XML, CSS




© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF