[ 1887 tém ] 1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
Oznámenia
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Pravidlá - čítajte pozorne pred založením témy

Je zakázané zakladať témy na vypracovanie celej vašej úlohy do školy. Tým nie je myslené to, že sa nemôžete na niečo opýtať čo...

0

1640

22.05.2008 19:51

JanoF

Témy
Žiadne neprečítané príspevky

vysunutie textu

mam nejaky dlhy text ale nechcem aby sa zobrazil cely na stranke. preto mam len prvy odstavec a podnim tlacitko na ktore ked...

9

478

27.07.2007 19:56

Kamahl

Žiadne neprečítané príspevky

Flash menu

chcel by som umiestnit flash menu do php suboru a nejde mi to..skusal som aj funkciu include a require a tiez mi to neislo ked...

7

440

27.07.2007 10:09

scooby

Žiadne neprečítané príspevky

Alternativa

Chcel by som si dat na web moje flash logo, ale takym sposobom, ze ak pride napr uzivatel co nema flash, tak by mu nezobrazilo...

5

313

27.07.2007 8:31

zero0x

Žiadne neprečítané príspevky

Iframe

Mal by som taku otazočku. Ide o tom ze ked robim stranku a pouzijem IFRAME na textovu časť stránky. Lenže ked potom prechadzam...

25

1091

26.07.2007 18:30

imnotwhafo

Žiadne neprečítané príspevky

v čom robiť webové stránky

1, nebol som si istý, kam to dať, či do "webdesignu" alebo sem. Ale myslím, že sem. 2, potrebujem poradiť v čom robiť...

22

1085

23.07.2007 9:40

Tominator

Žiadne neprečítané príspevky

posunute menu v exploreri a mozille

mam problem s mojou strankou, v opere sa mi zobrazuje normalne, tak ako by som chcel, ale v ostatnych prehliadacoch je to...

12

457

17.07.2007 9:43

Tominator

Žiadne neprečítané príspevky

Zmena obrazku

takze potrebujem pomoct, mam spravenu stranku kde mam polohu obrazkov zadefinovanu pomocou css, potrebujem ale aby sa zmenil...

12

450

11.07.2007 17:28

UDC6WE

Žiadne neprečítané príspevky

rychlost flash MP3 prehravaca

z netu som si skopcil tento MP3 FLASH PLAYER, ale moje pesnicky mi hra cca 5 x tak rychlejsie neviete kde moze byt problem ?...

0

294

09.07.2007 21:06

snake2

Žiadne neprečítané príspevky

validita onBlur onFocus

mam xhtml 1 transitional ked dam <input name="username" type="text" size="18"...

4

413

09.07.2007 19:54

kmsa

Žiadne neprečítané príspevky

ako dat dole

ako mam dat dole uplne na spodok stranky nejaku bunku tabulky, resp celu tabulku? thx za radu a pls bez zbytocnych OT

22

879

09.07.2007 18:43

Flety

Žiadne neprečítané príspevky

linkovi obrazok vedla textu

potreboval by som aby obrazok fungoval ako odkaz a vedla toho bol text ktory ma sunguje ako osobytny link nieco som uz skusal a...

2

400

05.07.2007 10:59

kmsa

Žiadne neprečítané príspevky

ako zrusit oramovanie

ako mozem zrusit oramovanie okolo nejakeho obrazkoveho odkazu jena sa o logo, ktore mi odkazuje na hlavnu stranku a je okolo...

14

493

05.07.2007 10:55

kmsa

Žiadne neprečítané príspevky

xhtml 1.1, tag a, atribut name

Line 55 column 14: there is no attribute "name". <a name="techno.cz"></a> ...a...

8

293

30.06.2007 23:20

kmsa

Žiadne neprečítané príspevky

"Problem" s tabulkou

Je to problem (neviem ci riesitelny ale dufam) s grafikou tabulky. Vyzera to asi takto: ja tam však ten border nechcem script...

8

334

29.06.2007 15:00

m@-nX

Žiadne neprečítané príspevky

Nefunguje uplne odkazna na externy .css subor

Ahojte, ucim sa css ale neviem si poradit s 1 problemom. Chcem dat <style> do externeho suboru, ale vzdy mi z neho...

2

336

25.06.2007 17:04

eiger33

Žiadne neprečítané príspevky

value pri type file

ako zobrazit nejaku hodnotu v inpute type file?...kej dam <input type="file"...

1

320

25.06.2007 7:03

zero0x

Žiadne neprečítané príspevky

zoznam

mam problem, chcem spravit "pas" fotiek na stranke, nie tak ze budem scrollovať hore-dole, ake že proste fotky budú...

17

1291

23.06.2007 22:06

sento

Žiadne neprečítané príspevky

ICQ

da sa nejako dať na stranku ICQ ikonka, ten kvietok, aby bol zeleny ked som online a inej farbi ked som offline?

10

710

23.06.2007 18:29

kmsa

Žiadne neprečítané príspevky

Vypis do iframe z textoveho pola

Ludkovia, mam taku dilemu. Potrebujem spravit nieco take, ako je chat, ale s tym, aby uzivatel napisal len jeden riadok a...

6

401

23.06.2007 17:18

megdesign

Žiadne neprečítané príspevky

pop up okno

potrebujem script aby sa po kliknuty na nejaky text otvorilo okno z rozmerami xx X yy dakujem

2

388

22.06.2007 10:00

sento

Žiadne neprečítané príspevky

Vypis zo suboru xml do html

Ludkovia mam jeden problem. Mam cennik vo formate .xml a potrebujem, aby som aktualny len skopcil na hosting a html mi z neho...

10

872

19.06.2007 18:48

javo

Žiadne neprečítané príspevky

Tienovanie obrazkov

Akym sposobom sa da tienovat obrazok okrem manualneho v grafickom editore...napr take ako ma deviantart

9

2404

19.06.2007 17:50

Tominator

Žiadne neprečítané príspevky

validácia

ahojte, som začiatočníčka v tvorbe stránok. učím sa HTML a CSS. Robím cez dreamweaver 8 pri validácii mi zobrazuje chyby: the...

13

557

19.06.2007 16:31

Tominator

Žiadne neprečítané príspevky

rozhádzaná stránka

Nazdarek...Neviem, ci sa uz moj problem (alebo podobny) riesil na tomto fore, ale kedze je tu uz hrozne vela tem a ja uz nemam...

4

365

17.06.2007 15:34

Tominator

Žiadne neprečítané príspevky

ako odstranit toto

pomozte mi prosim ako mam spravit alebo co mam napisat do zdrojaku aby sa my obrazky ktore su ako odkaz nezobrazovali v tom...

3

476

15.06.2007 13:13

ma®tin

Žiadne neprečítané príspevky

html.. pomoc

nevie mi niekto poradit ako mam napr. spravit neico take Pondelok 13:00 do 22:00 Utorok 13:00 do 22:00 Streda 13:00 do 22:00...

18

921

13.06.2007 22:34

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

RSS pre moj web blog

zdravim, takze kupil som si knihu ohladom XML no citam citam a ziadne prakticke vyuzitie, no teraz by som potreboval zaclenit...

3

456

10.06.2007 10:31

javo

Žiadne neprečítané príspevky

Prerobenie stranky z Wordu do html

Mam problem ... jeden chalan urobil celi web vo worde ... a viete ze je to dost na h... ja potrebujem vsetky tie subory......

9

396

09.06.2007 17:52

Jaro

Žiadne neprečítané príspevky

Ako nakodovat TUTO stranku

Zdravim kamaratke kodujem TUTO stranku a chcel by som aby ste mi poradili asi akym sposobom by to bolo najlahsie P.S. tu je PSD

14

1428

08.06.2007 16:39

Tominator

Žiadne neprečítané príspevky

firefox - DIV height: 100%;

Mozno by som to nasiel na googli, alebo to tu uz mozno bolo, ale predsa sa pytam Ako dat DIVu stopercentnu vysku (na cele...

2

444

08.06.2007 14:16

ambrel

Žiadne neprečítané príspevky

Aku knihu doporucite?

V nedavnej dobe som dostal mensi pocet Ludovitov :D (500ky) thak planujem minut na nejaku naucnu literaturu...samozrejma do...

12

506

06.06.2007 19:48

Tominator

Žiadne neprečítané príspevky

naj jednoduchšie rolovacie menu

Viem že tu raz bola takáto téma ale potreboval by som jeden jednodúchý príklad aby som tomu pochopil . Bol by niekto ochotný a...

1

777

05.06.2007 14:26

Tominator

Žiadne neprečítané príspevky

IE problem

zdarec .. mam na pozadi obrazok vo forme pasu ale 100px vysoky a neviem ako v IE zarovnat na stred.v Opere neni problem ,tam si...

5

320

05.06.2007 14:14

Punker661

Žiadne neprečítané príspevky

vreckové prehlady

Oplatí sa kúpiť niektorý z týchto vreckových prehľadov?

1

310

02.06.2007 9:07

kmsa

Žiadne neprečítané príspevky

sposob zobrazenia obrazku

Zdravim pani programatori ... videl som to, mozno aj vedel, ale zabudol ... ako sa da spravit to, aby mi na web stranku, ked...

8

424

31.05.2007 16:46

suchy

Žiadne neprečítané príspevky

codovanie

zrovna som u otca v robote a prerabam mu web ale ked upravujem *.html cez TC v notepade a napisem napr. "č" vyskoci...

5

483

30.05.2007 18:26

suchy

Žiadne neprečítané príspevky

zmena velkosti fontu v IE

Mam v css nastavenu velkost fontu na XYpx. V mozille, aj v opere sa po drzani Ctrl a posuvani mouse3 (kolecka na mysi) meni...

8

751

28.05.2007 14:39

mokus

Žiadne neprečítané príspevky

IE zobrazuje inak ako FF

nazdar, robim web a mam taky problem ze vo firefoxe to vyzera inak a v IE tiez, vid obrazok mohol by mi niekto poradit ako to...

18

707

28.05.2007 11:44

Fortune

Žiadne neprečítané príspevky

XSLT a externe parametre

Mám XML v ktorom mám údaje a vytvarajú mi urcitu tabulku. ( priklad ) Toto XML bude určené na XSLT transformáciu do HTML a...

2

346

27.05.2007 21:15

iyo

Žiadne neprečítané príspevky

formulár

co mam spravit aby ked niekto vyplni formular tak mi ho cely posle na mail? bol by som rad keby niekto napisal cely kod lebo do...

14

837

27.05.2007 10:00

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

dvojfarebne pozadie

ako spravim aby bolo pozadie dvojfarebne aby hore zacinalo f77d05 a koncilo ffcf00 velmo pekne dakujem

4

588

26.05.2007 13:55

Leachim

Žiadne neprečítané príspevky

bublinove spravy

chlapci pomozte mi ako mam spravit bublinove spravy, odpovede nazvite si to ako chcete...mam premennu $text a 3obrazky...2su...

8

529

24.05.2007 20:53

kmsa

Žiadne neprečítané príspevky

Existencia prehladnej farby?

existuje nieco ako prehladna farba? alebo nejaky otien bielej co je flexibilny pre teple farby?

16

821

24.05.2007 20:34

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

textove odkazy

Zdravim mam taku primitivnu otazku lebo som to nikde nenasel ale ako spravim toto: <a...

2

358

24.05.2007 15:36

8andrej8

Žiadne neprečítané príspevky

externe DTD - neznama chyba

takze na nete som hladal a vsade sa linkuje na externe dtd rovnako , ked som to ale pouzil ja nefunguje to, asi je to neco...

3

361

23.05.2007 17:35

imcold

Žiadne neprečítané príspevky

Rolovacie menu

stranka toto je zdrojovy kód:a chcel by som tam dať toto:::: pod ten zelený obrázok: malo by sa to rolovat <!DOCTYPE html...

3

1365

22.05.2007 16:55

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

Moj music player-okno

Ahoj potreboval by som nejaký kód aby sa mi dalo nejaké okno ale s velkosťou akou chcem mám tam že music player a otvorí mi to...

14

560

11.05.2007 5:20

zero0x

Žiadne neprečítané príspevky

popisné menu

Nazdarek...Potreboval by som poradit s jednou vecou. Chcem mat na stranke klasicke lave menu s tym ze by bolo rozbalovacie...

0

368

08.05.2007 12:34

newboy1

Žiadne neprečítané príspevky

VIDEO V HTML

Kto mi poradí, ako dám na web okno mediaplayera, približne tak ako sú archívy TV ? Už sa mi to podarilo, ale nepodporovala to...

1

433

08.05.2007 8:43

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

farba tlacitka

ako nastavim farbu tlacitka po kliknuti ? pr. mam 5 tlacitok a chcem aby po klikuti na jedno z nich zmenilo farbu na inu .ale...

13

733

05.05.2007 14:48

Punker661

 [ 1887 tém ] 1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38


HTML, XHTML, XML, CSS



Skočiť na:  

Powered by phpBB 3.x.x © 2005 - 2016 PCforum, webhosting by WebSupport, secured by GeoTrust, edited by JanoF