[ Príspevkov: 9 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.06.14
Prihlásený: 05.10.14
Príspevky: 14
Témy: 5 | 5
NapísalOffline : 26.08.2014 0:29 | html vo funkcii mail()

Zdravim. Mam problem s odosielanim mailu v php. Mail dojde, ale nie html ale ako text. Cize v takej podobe ako je napisany kod v message. Prosim vas nevidite tam niekto chybu?

Kód:
$to  = "xx@gmail.com";
$subject = 'Povolenie užívateľa';
$message = '<html><head></head>
         <body>
         Užívateľ čaká na vaše schválenie.<br>Meno:$meno <br> Priezvisko:$priezvisko <br>
                                        Firma:$firma<br>
                                        E-mail:$email <br> V prípade ak chcete užívateľa povoliť kliknite na tento odkaz:
                                        <a href="http://xxx.eu/povolenie.php?r=$ret&povolenie=1" target="blank">povoliť</a> <br>
                                        Ak ho povoliť nechcete tak kliknite na tento odkaz:
                                        <a href="http://xxx.eu/povolenie.php?r=$ret&povolenie=0" target="blank">zakázať</a>"
         </body>   
            </html>';                               
                                       
$headers  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
$headers .= 'Content-type: text/html; charset=Windows-1250' . "\r\n";                           
$headers = 'From: Autorita <xxx@xxx.eu>' . "\r\n" .                                       
"CC: xxx@xxx.eu";
mail($to, $subject, $message, $headers);       


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 26.08.2014 0:45 | html vo funkcii mail()

Použi nejakú knižnicu, ktorá sa o všetko potrebné postará (napr. PHPMailer).


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.06.14
Prihlásený: 05.10.14
Príspevky: 14
Témy: 5 | 5
Napísal autor témyOffline : 26.08.2014 0:49 | html vo funkcii mail()

Ved prave o to ide.V celom skripte som pouzival mailer.A ked som vyberal hosting a pytal sa na supporte ci mailer funguje tak ano jasne.Nakoniec svitlo, ze nefunguje.Cize to musim poriesit s mail().


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 26.08.2014 9:51 | html vo funkcii mail()

PHPMailer používa na odosielanie funkciu mail (ak nenastavíš nič iné). Takže ak funguje funkcia mail, musí fungovať aj PHPMailer.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.06.14
Prihlásený: 05.10.14
Príspevky: 14
Témy: 5 | 5
Napísal autor témyOffline : 26.08.2014 14:00 | html vo funkcii mail()

Tak co si myslite, ze si vymyslam? Na supporte mi napisali ze v danej tarife nieje PHP Mailer povoleny.


Online

Užívateľ
Užívateľ
html vo funkcii mail()

Registrovaný: 28.02.11
Prihlásený: 16.12.17
Príspevky: 178
Témy: 6 | 6
Bydlisko: Levice
Vek: 31
NapísalOnline : 26.08.2014 14:50 | html vo funkcii mail()

peter: Kde hostuješ?


_________________
Neznalosť zložitých operácií necháva myseľ otvorenú pre geniálne riešenia založené na jednoduchosti.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.06.14
Prihlásený: 05.10.14
Príspevky: 14
Témy: 5 | 5
Napísal autor témyOffline : 26.08.2014 16:22 | html vo funkcii mail()

savana.cz a tarifa savana100,,,, neviem ci som vybral spravne,, nemam s tym skusenosti


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 26.08.2014 18:18 | html vo funkcii mail()

Predpokladám, že tvoju otázku ohľadom PHPMailer pochopili nesprávne. V obchodných podmienkach sa totiž píše o tom, že nesmieš email, ktorý u nich dostaneš, poskytovať napr. ako freemail (a ten čo ti odpovedal netuší, čo je PHPMailer).

Každopádne k tvojmu programu je povolených 500 emailov cez funkciu mail() a knižnica PHPMailer nič iné k správnemu fungovaniu nepotrebuje.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.06.14
Prihlásený: 05.10.14
Príspevky: 14
Témy: 5 | 5
Napísal autor témyOffline : 26.08.2014 20:18 | html vo funkcii mail()

Tak neviem naozaj. Mne sa nezdalo, zeby mojej otazke nerozumel.Povedal mi, ze PHPMailer nie je povoleny v tarife savana100 vo vyssich uz je. Kazdopadne je to teraz jedno. Vsetky skripty som uz upravil pouzitim mail().


 [ Príspevkov: 9 ] 


html vo funkcii mail()



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

FROM vo funkcii mail()

v PHP, ASP

4

262

24.02.2008 15:23

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

outlook odošle mail ale mail nikdy nepríde...

v Ostatné programy

0

268

17.11.2011 20:52

Jamesnr

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

grafy funkcii

v Grafické programy

2

4803

23.03.2008 20:35

pepek.namornik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C volanie funkcii

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

12

848

22.10.2011 15:43

nBXXL

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Grafy goniometrických funkcíí

v Vzdelanie, štúdium, škola

6

1072

07.01.2010 13:58

Craig

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

jQuery konflikty funkcii

v JavaScript, VBScript, Ajax

6

246

03.11.2010 15:22

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

c++ zoskupenie funkcii

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

6

138

26.11.2012 16:42

silentasflash

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nepovinna premenna vo vlastnej funkcii

v JavaScript, VBScript, Ajax

1

199

22.08.2010 14:50

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pozadie vo funkcii hover (CSS)

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

138

26.05.2014 19:54

FJanči

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Otázka ohľadom funkcií v Exceli...

v Ostatné programy

3

218

26.05.2012 18:04

killer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zoznam užitočných a často používaných funkcií

v PHP, ASP

15

258

17.05.2014 22:20

majky358

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Puzitie funkcii phpbb na vlastnej stranke

v PHP, ASP

5

568

08.08.2006 14:22

Freelan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

OOP - odstránenie objektu v jeho funkcii

v PHP, ASP

3

212

04.05.2008 21:22

vl4kn0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

JS + jQuery : Spracovanie roznych funkcii podla vyberu

v JavaScript, VBScript, Ajax

0

403

09.01.2012 20:04

tomco3131

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[C] pointer na pole vo vedlajsej funkcii

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

25

438

14.11.2016 12:41

Miso122

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Stranka v php/mysql s databazou funkcii

v PHP, ASP

7

812

03.04.2015 5:10

JanoF



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF