hrivnakp - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 4 [ Vyhľadávanie našlo 92 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: android kontakty vo web app


Odpovede: 4
Zobrazenia: 183


neviem nic o tom vyguglit tak myslim tiez ze to nepojde .. diki za rady

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: android kontakty vo web app


Odpovede: 4
Zobrazenia: 183


Nemyslel som editaciu v google ale zapracovanie do vlastnej aplikacie ktora by pristupovala ku kontaktom priamo z browsra z mobilu.

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: android kontakty vo web app


Odpovede: 4
Zobrazenia: 183


Ahoj,
potreboval by som pomocou web aplikacie editovat kontakty v mobile. Da sa to?
Nasiel som len sposob pomocou mob aplikacie (medziclanku Bridgeit)
http://stackoverflow.com/questions/24076800/can-a-website-html5-javascript-access-a-mobile-devices-android-iphone-conta

 Fórum: PHP, ASP   Téma: komunikacia cez USB v PHP


Odpovede: 3
Zobrazenia: 169


Ahoj,
existuju v PHP funkcie ktore vedia komunikovat cez USB s mobilnymi zariadeniami?
Napriklad stiahnut SMSky, identifikovat parametre mobilu, spracovat GPS suradnice .. atd.

Vdaka za kazde info.

 Fórum: PHP, ASP   Téma: GET method PHP


Odpovede: 6
Zobrazenia: 171


Ano ten prvy zapis je prazny riadok to je v poriadku, ale v nasledujucom zapise po kliku na button dostavam dva rovnake riadky. Nemozem sem dat cely zdrojak .. kto by to cital, je to dlhe
GET pouzivam aby sa mi vygeneroval po kliku funkcny link s premennymi .. cez POST mi to nefungovalo tak ako som ...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: GET method PHP


Odpovede: 6
Zobrazenia: 171


Kod bol len pre rychly priklad, v zjednodusenej verzii ide o toto

<?php
$subor = fopen("log.txt","a+");
fputs($subor,$B1.chr(13).chr(10));
fclose($subor);
echo "<FORM NAME=\"f1\" ACTION=\"?\" METHOD=GET >";
echo "<input type=\"submit\&qu...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: GET method PHP


Odpovede: 6
Zobrazenia: 171


Ahoj potrebujem poradit.
Metodou GET spracovavam data z formulara rekurzivne tym istym skriptom a vzdy na zaciatku noveho behu (po predoslom odoslani) logujem na filesystem do suboru data z posledneho odoslania. Informacia sa zaloguje duplicitne v dvoch riadkoch a neviem preco.

Kod:

fopen
fputs (....

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: www stránka v Joomla 1.0.13 a pomoc s novou


Odpovede: 4
Zobrazenia: 176


Urob si na svojej domene dalsi adresar .. jednoducho cez ftp pristup. Pristupovat k nemu budes cez link www.domena.sk/novyadresar a v nom si mozes robit novy web online. Stary ti bude fungovat a novy vyvijas. Ked bude hotovy len to cele prekopirujes o uroven vyssie namiesto stareho.

Rozbehat webser...

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Diskusia bez registracie


Odpovede: 0
Zobrazenia: 175


Ahoj,
potrebujem jednoduche diskusne forum bez registracie .. iba so zadanim mena emailu a textu prispevku, a aby to malo mailovu notifikaciu na prispievatelov, a spravu odpovedi.
Nieco na sposob http://www.zive.cz/Poradna/sc-20/default.aspx?consult=1
Nemam prehlad v redakcnych systemoch a moduloch...

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Prestahop - heureka kategorie


Odpovede: 2
Zobrazenia: 199


Aky je to modul? Ak je to nieco dodane heurekou tak to maju prisposobene pre svoje prostredie zamerne takto.
Ak nie tak by bolo jednoduchsie urobit si nejake makro v pokrocilom text editore napr. Notepad++ alebo Ultraedit a dodatocne vygenerovane xml upravit podla toho ako potrebujes

 Fórum: Externé zariadenia   Téma: Multicast router


Odpovede: 5
Zobrazenia: 332


provider metronet na optike v BB. Oni sice ponukaju svoj http://routerboardy.heureka.sk/mikrotik-rb951ui-2nd/specifikace/#section
aj s vlastnou konfiguraciou ale nevyhovuje mi.

Podla popisu tento by to asi mohol zvladat .. aj STB za routrom
http://access-pointy-routery.heureka.sk/asus-rt-n56u/speci...

 Fórum: Mobilné zariadenia   Téma: 5-palcovy smartfon do 130 eur


Odpovede: 16
Zobrazenia: 589


pozri cinske znacky ak trvas na cene .. Xiaomi, Meizu, Zopo ZTE ... atd
http://mobil-portal.sk/hladaj.php?combo1=Zopo&combo2=&combo3=&combo4=&combo5=105&combo6=1920&combo10=&combo11=&combo12=&combo7=&combo8=&combo9=&B1=Najdi+mobily

 Fórum: Externé zariadenia   Téma: Multicast router


Odpovede: 5
Zobrazenia: 332


Ahoj, ako zistim ktory router podporuje multicast a ktory iba unicast? Vacsinou to nie je v specifikaciach priamo napisane.
Potrebujem aby mi na vystupe z routra na jednom kably isiel v PC internet a telka a na druhom kably box na ktorom je pripojeny TV. Malo by to vraj takto chodit bez problemov le...

 Fórum: Webdesign   Téma: www stránka


Odpovede: 3
Zobrazenia: 317


Ak si tam vies doprogramovat veci tak "recaptcha" sa da nahradit jednoduchym osetrenim zadania textu alebo aj inak ... priklad tu:

http://mobil-portal.sk/diskusia.php?event=prispevok&model=M000464

spodna cast ... Zadaj kontrolný reťazec

 Fórum: Webdesign   Téma: Mobilna verzia webu.


Odpovede: 3
Zobrazenia: 257


Ahoj,
ked prisposobim zobrazenie webu mobilom ako doasiahnem to aby sa v mobiloch spustala tato verzia a nie klasicka "siroka" ?
Vytvara sa pri tom novy index.html pre mobilnu verziu alebo ako to funguje?

Diki.

 Fórum: Ostatné programy   Téma: Total Commander - FTP


Odpovede: 1
Zobrazenia: 153


Kam si Total Commander uklada zoznam FTP pripojeni? Potrebujem ho preniest na ine PC.
Diki za radu

 Fórum: Kôš   Téma: Reklama


Odpovede: 0
Zobrazenia: 72


http://m :shit:

Porovnanie mobilov. Rychly a prehladny web.

 Fórum: Smartfóny a tablety   Téma: mrtva Xperia Z3


Odpovede: 7
Zobrazenia: 199


Ak dobre pozeram na http://www.mobil-portal.sk
tak Z3 je telefon so zvysenou odolnostou .. certifikacia IP68 co je najvyssia mozna ochrana len neviem ci je v tom zahrnuta aj narazuvzdornost.

 Fórum: Smartfóny a tablety   Téma: S3 mini - signál


Odpovede: 11
Zobrazenia: 135


over si tiez ci sa ti to nahodou nesnazi chytat v sieti 4G .. LTE. 4G nefunguje ako by malo.
Nastav mu typ siete na pevno GSM .. ziadne AUTO nech tam nie je.

 Fórum: Video programy   Téma: HD video na YOUTUBE strata kvality


Odpovede: 6
Zobrazenia: 230


HD videa na youtube nie su HD. Kvalita importovanych videi sa nezachovava prave kvoli zredukovanemu datovemu toku ako uz bolo vyssie spomenute. Jedine co sa zachova je rozlisenie. To by si aj mal vidiet v moznostiach kde preklikavas kvalitu. Pre kvalitny obraz je vzdy podstatny datovy tok a technolo...

 Fórum: Internetový marketing, SEO, reklama   Téma: Diskusne forum podla SEO


Odpovede: 2
Zobrazenia: 185


Ahoj, potrebujem poradit akym sposobom je najlepsie urobit diskusiu tak aby mali vyhladavace dosah na konkretne prispevky a frazy v nich.
Chcem sa vyhnut moznosti generovat a updatovat na filesysteme konkretny subor .html s prispevkami ktory bude optimalizovany podla SEO.
Chcel by som prispevky ukla...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Upload stránky na server


Odpovede: 8
Zobrazenia: 199


Registrator domeny ti musi poslat udaje k FTP pripojeniu (FTP server, user, password). Staci nakonfigurovat vo windows commanderi alebo v niecom inom toto spojenie a po pripojeni nahrat stranky do prislusneho adresara. Startovaci subor je vzdy index.html alebo index.php ktory by nemal chybat. Inak b...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Dual combobox v HTML/PHP


Odpovede: 5
Zobrazenia: 600


Existuje v HTML/PHP funkcionalita kedy je jeden combobox (picklist) zavisly na druhom a podla toho sa naplni jeho obsah?

Konkretne potrebujem urobit toto:
- z prveho picklistu vykliknem vyrobcu aut
- nasledne sa zviditelni druhy picklist ktory uz bude obsahovat len modely zvoleneho vyrobcu

Zaujima...

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Nejde nahrávať obrázky WP


Odpovede: 8
Zobrazenia: 293


Nema WP pri uploade nahodou prepinac na typ prenosu? binary/text .. ako je to standardne u ftp. Mozno sa tam nahraju biele znaky textu co znefunkcni obrazok.

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Co pouzit ??


Odpovede: 2
Zobrazenia: 148


ok vdaka

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Co pouzit ??


Odpovede: 2
Zobrazenia: 148


Ahojte, nepoznam rozdiely medzi dostupnymi redakcnymi systemami ktore su free a potrebujem zistit v ktorom redakcnom systeme je najjednoduchsie urobit web s tymito moznostami:
- registracia a sprava uzivatelov
- vkladanie clankov s obazkami a videami v roznych tematickych kategoriach registrovanymi...

 Fórum: Ostatné zariadenia   Téma: network storage


Odpovede: 4
Zobrazenia: 178


dik za info.
V lokalnej sieti mi to zafungovalo cez port 3260 bud na IP 192.168.x.x alebo na adrese routra 178.40.x.x na ktoru som to presmeroval. Ked ale nie som pripojeny na internet cez svoj router tak disk sa mi nepripoji aj ked som skusal smerovat port 3260 roznymi kombinaciami na 50500 ako sa ...

 Fórum: Ostatné zariadenia   Téma: network storage


Odpovede: 4
Zobrazenia: 178


Network storage Lenovo ix4-300d mam nakonfigurovany v mojej lokalnej sieti ako iSCSI disk na IP-cke 192.168.x.x
Potrebujem mu pridelit verejnu IP aby sa nan dalo pristupovat zvonku ale neviem ako. Nemate s podobnymi vecami niekto skusenosti?

 Fórum: Video programy   Téma: Video CD a MPEG1


Odpovede: 3
Zobrazenia: 105


Vyskusaj urcite aj ine kodery . .to moze byt kludne problem toho konkretneho kodera. Ja by som ti ale urcite odporucil robit z toho normalne DVD v MPEG-2 alebo nejaky divx xvid. VCD nie je najstastnejsi format

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: zdielanie vykonu po sieti


Odpovede: 8
Zobrazenia: 283


ked mi nemas poradit tak ma aspon neoberaj o cas a netrep o veciach kde ti zjavne unika podstata
Stránka: 1 z 4 [ Vyhľadávanie našlo 92 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF