Ahojte, bol som u krstnej lebo jej nefungovala mozila na vyšie spomínanom stolnom pc. Sranda bola v tom že mozila sa spustila ale neotvorilo okno. Zistil som že problém bol v tom že mozila sa v skutočnosti otvorila aj okno sa otvorilo no odskočilo dolava. Tak som pozreč či reku nejsú pustené 2 monitori v nastaveniach rozlíšenia obrazovky keď že má malé deti čo tam pospúšťajú hoci čo. A mal som pravdu bolo to spustené tak som to vypol prepol som to na lcd monitor dal som ok a drb do obrazovky nejde žaden video signál. Tak som to skúšal spustiť div výstup a cez hadmi ale ani do jedného s týcho konektorov nejde signál. Na spodku je ešte vga vstup na MB no je na ňom kritka že sa nemá odstraňovať tak som tam radšej monitor nepichal. Je možné že keď zmením jedno nastavenie tak odíde celá grafická karta ? Už raz mali problém s grafickov kartou a vyreklamovali to no teraz je už dávno po záruke a reklamovať to nemôžu. A največia haluz tohoto celého je že nemá zašrobovanú skriňu ale zanitovanú takže dostať sa k črevám pc bude trocha obtiažnejšie.
_________________ NTB: CPU-AMD Turion(tm) II P520 Dual-Core 2.30 GHz, MB- ASUStek N61Da, Memory DDR3 4GB 600MHz, GPU- ATI Readon HD 6570, OS- Winows 7 Home Premium 64bit
ACC s mojim bratom |