[ Príspevkov: 17 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
HP F4180 - plnenie zásobníka ?

Registrovaný: 05.11.07
Prihlásený: 07.05.14
Príspevky: 49
Témy: 23 | 23
NapísalOffline : 16.11.2008 15:13 | HP F4180 - plnenie zásobníka ?

Zdravím chcel by som sa spýtať či sa pri multifunkčnej tlačiarni HP DeskJet F4180 dá dopĺňať len atrament priamo do zásobníka alebo musím kúpiť vždy nový zásobník na farbu ,,či toner či ako sa tomu vlastne vraví,, ide len o čierny atrament pre nie farebnú tlač, nikde som nenašiel písané či sa to dá... ďakujem za pomoc


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19.12.08
Prihlásený: 26.12.08
Príspevky: 12
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 19.12.2008 10:41 | HP F4180 - plnenie zásobníka ?

No ja mam tu istu a da sa v pohode plnit a dokonca nieje problem resetovat kartridz da sa to obicajnou lepiacou paskov :-). Takze staci len kupit plniacu sadu ta stoji cca 300sk a potom uz len atranent. Ten sa da kupit aj vo flaskach. A nemal som s nou zatial ziadne problemy


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 12.03.09
Prihlásený: 28.05.11
Príspevky: 18
Témy: 8 | 8
NapísalOffline : 29.07.2009 22:57 | HP F4180 - plnenie zásobníka ?

Ako resetujes cartridge? Daj link.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19.12.08
Prihlásený: 26.12.08
Príspevky: 12
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 29.07.2009 23:04 | HP F4180 - plnenie zásobníka ?

http://thehiccup.wordpress.com/2008/09/ ... d-hp-2122/ skus toto najskor naplnis, a zalepis to kde je cervene das do tlaciarne pockas, ono to vyhodi chybu vytiahnes , prelepis aj to modre, oped das do tlaciarne a opet chviklu nechas a vyhodi chybu potom vytiahnes odlepis pasky a das sapet a je to


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 12.03.09
Prihlásený: 28.05.11
Príspevky: 18
Témy: 8 | 8
NapísalOffline : 30.07.2009 8:02 | HP F4180 - plnenie zásobníka ?

dik velmi. Ked budem plnit cartridge tak to vyskusam.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 15.02.09
Prihlásený: 22.11.12
Príspevky: 102
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Tvrdosin
NapísalOffline : 31.08.2009 13:44 | HP F4180 - plnenie zásobníka ?

caute mam hp F2180 mal som prazdne naplne,,,tak som kupil sadu a naplnil som ich,,,,,,,,tlaci mi iba pri skenovani a to iba farebne,,,,cierna mi vobec nejde,,,cital som tu niekde ze to treba rozmocit,,,,ale neviem ako zda sa mi ze ta cierna je zaschnuta dlho sa s nou netlacilo asi 3 mesiace,,,,,
a este jedna otazka????naco treba resetovat kartridz???ked som si pozeral kolko mam farby,,tak mi nic neukazuje hoci su naplnene..


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 15.02.09
Prihlásený: 22.11.12
Príspevky: 102
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Tvrdosin
NapísalOffline : 03.09.2009 19:49 | HP F4180 - plnenie zásobníka ?

tak nikto nic???? :roll: :-)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
HP F4180 - plnenie zásobníka ?

Registrovaný: 12.10.06
Prihlásený: 20.04.18
Príspevky: 17284
Témy: 63 | 63
Bydlisko: Banska Byst...
NapísalOffline : 03.09.2009 23:43 | HP F4180 - plnenie zásobníka ?

kup si original a problemy mat nebudes.


_________________
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.05.09
Prihlásený: 11.10.09
Príspevky: 266
Témy: 3 | 3
NapísalOffline : 04.09.2009 3:48 | HP F4180 - plnenie zásobníka ?

client33 píše:
tak nikto nic???? :roll: :-)


Je to super, perfektne som ušetril............., je to len nahrada čo nie je orginal a ani sa nečuduj prečo ti to zaschlo, ja som mal odloženu tlačiareň hp v skrini a po dvoch rokoch slatia tlačila bez problemov na jednotku fotografie A4


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 15.02.09
Prihlásený: 22.11.12
Príspevky: 102
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Tvrdosin
NapísalOffline : 04.09.2009 8:38 | HP F4180 - plnenie zásobníka ?

shiro píše:
kup si original a problemy mat nebudes.

ty stale radis original,,,,,,kazdy nema prachy na orig....keby som mal vsetko origo,,,,tak by som musel prcat bankarovu dceru a nie moju zenu a priatelku....... :D :D :P


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.05.09
Prihlásený: 11.10.09
Príspevky: 266
Témy: 3 | 3
NapísalOffline : 04.09.2009 9:53 | HP F4180 - plnenie zásobníka ?

client33 píše:
ty stale radis original,,,,,,kazdy nema prachy na orig....keby som mal vsetko origo,,,,tak by som musel prcat bankarovu dceru a nie moju zenu a priatelku....... :D :D :P


To je pravda že je to drahe, lenže kvalitu tlače nikdy nedosiahneš nahradami, teraz su tlačiarne relativne lacne a ked to zoberieš do zadu rok 2000 tak som dal za tlačiareň hp 990cxi 17 000 korun a farby staly zhruba 5 000 korun, inak mam aj ja taku istu tlačiareň jak ty, inak prcat sa daju temer všetky od 11rokov


Offline

Užívateľ
Užívateľ
HP F4180 - plnenie zásobníka ?

Registrovaný: 12.10.06
Prihlásený: 20.04.18
Príspevky: 17284
Témy: 63 | 63
Bydlisko: Banska Byst...
NapísalOffline : 04.09.2009 10:07 | HP F4180 - plnenie zásobníka ?

client33 píše:
ty stale radis original,,,,,,kazdy nema prachy na orig....keby som mal vsetko origo,,,,tak by som musel prcat bankarovu dceru a nie moju zenu a priatelku....... :D :D :P


to je uz tvoj problem, mas na tlacku mas mat aj na naplne. inac nemas co plakat. tiez si nekupim BMW X6 ked potom neudem mat na zakonnu poistku a benzin.

Je vseobecne zname, ze cena tlaciek je dotovana predajom naplni. inac das za tlacku co bezne stoji 2500sk kludne aj 5500sk, ale naplne budu stat 400sk. Teraz ta stoji tlacka sice 2500 ale za naplne das skoro tisicku. Comu sa divis?

Robim servis tlaciarni a ked vidim co vsetko tam kadejaky amater nacpe za somariny namiesto originalov ( s ktorymi problemy niesu), tak sa mi chce grcat a mam 100 chuti mu to hodit do hlavy. Typicka slovac - aby usetrila, kupuje lacne sracky, ale ze potom tie usetrene prachy vrazi do servisu tlacky, alebo do riesenia takychto problemov ju uz netrapi...


_________________
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 15.02.09
Prihlásený: 22.11.12
Príspevky: 102
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Tvrdosin
NapísalOffline : 06.09.2009 8:58 | HP F4180 - plnenie zásobníka ?

oki,,,,,,ale ja nepotrebujem tlacit fotky alebo neaku super tlac,,,,,,,tlacit potrebujem vacsinou ciernobielo,,,,som automechanik a potrebujem hlavne vytlacit rozne navody a casti serv.priruciek,,,,ide mi len o to aby mi to islo,,,,no bez ciernej mi to nejde,,,,,a kedze robis servis tlaciarni,,tak sa asi viznas ci ne???alebo robis vsetko vymenou ako autorizovane servisy......ty vacsinou moc toho nevedia,,,a len menia,,,
tak naco sa to vlastne resetuje??


Offline

Užívateľ
Užívateľ
HP F4180 - plnenie zásobníka ?

Registrovaný: 12.10.06
Prihlásený: 20.04.18
Príspevky: 17284
Témy: 63 | 63
Bydlisko: Banska Byst...
NapísalOffline : 06.09.2009 10:20 | HP F4180 - plnenie zásobníka ?

ked netlacis fotky a nijaku super tlac, tak naco ti je multifunkcny photosmart?
Staci ti obycajna D1360 za polovicnu cenu, kde stoja origos naplne 600sk. cierna aj farebna. Ked ti to stalo 3mes a netlacilo tak co sa divis? Daj tu cartridge do horucej vody (len spodok) ci nepusti farbu a chvilu ju tam nechaj. Ak ju nepusti ani tak, vyhod ju a kup novu, uz ju totiz nerozlepis. Atramentove tlacky nemozu stat takto dlho inac ti zaschne kazda.

Reset naplne sluzi na to, aby ti znova ukazovalo mnozstvo atramentu a aby si tlacka myslela ze ju ma novu.


_________________
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 15.02.09
Prihlásený: 22.11.12
Príspevky: 102
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Tvrdosin
NapísalOffline : 06.09.2009 10:34 | HP F4180 - plnenie zásobníka ?

shiro píše:
ked netlacis fotky a nijaku super tlac, tak naco ti je multifunkcny photosmart?
Staci ti obycajna D1360 za polovicnu cenu, kde stoja origos naplne 600sk. cierna aj farebna. Ked ti to stalo 3mes a netlacilo tak co sa divis? Daj tu cartridge do horucej vody (len spodok) ci nepusti farbu a chvilu ju tam nechaj. Ak ju nepusti ani tak, vyhod ju a kup novu, uz ju totiz nerozlepis. Atramentove tlacky nemozu stat takto dlho inac ti zaschne kazda.

Reset naplne sluzi na to, aby ti znova ukazovalo mnozstvo atramentu a aby si tlacka myslela ze ju ma novu.

oki,,,,,,,,idem ju skusit rozmocit,,,tak vidis ze vies poradit,,,,nie len origo vymeny dik


Offline

Užívateľ
Užívateľ
HP F4180 - plnenie zásobníka ?

Registrovaný: 12.10.06
Prihlásený: 20.04.18
Príspevky: 17284
Témy: 63 | 63
Bydlisko: Banska Byst...
NapísalOffline : 06.09.2009 15:14 | HP F4180 - plnenie zásobníka ?

pre mna za mna sa s tym hraj, sancu mas tak 50%, nakolko to dlho stalo. kupa originalu je najmenej problemova a najjednoduchsia. pricom uspech mas zaruceny.


_________________
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 15.02.09
Prihlásený: 22.11.12
Príspevky: 102
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Tvrdosin
NapísalOffline : 06.09.2009 22:35 | HP F4180 - plnenie zásobníka ?

tak kazetu som mocil vo vriacej vode a nic,,,,,,
tak som ju nakoniec rozobral,vitiahol spongiu a poriadne popreplachoval pod tecucou horucou vodou
nad tryskami je este neaky filtrik,tak som musel aj ten strhnut a stale vyplachovat,pokial nesla cista voda..
potom som ju naplnil troskou atramentu a zalozil som viko a skusil som tlacit...zozaciatku tlacila len slabo sivo,,no potom sa to zlepsovalo,,,a teraz tlaci v pohode ---tlaci v norme,,,no asi vsetky trysky nie su rozmocene,,,,pretoze mi tam ostava malilinky biely pasik ked tlacim ciernu stranu,,,no mne to uplne staci ,,,


 [ Príspevkov: 17 ] 


HP F4180 - plnenie zásobníka ?



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

LEXMARK plnenie atramentu

v Externé zariadenia

1

781

16.04.2008 8:43

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Plnenie Epson T1281 - T1284

v Externé zariadenia

0

295

29.12.2011 19:47

29031993

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Plnenie tlacovej kazety LEXMARK

v Externé zariadenia

1

1319

10.11.2008 21:12

tejmos

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Lexmark x2670 plnenie kaziet

v Externé zariadenia

2

294

21.04.2012 22:02

KocuR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Praca na doma, brigada, plnenie web stranok

v Ponuka práce

5

1769

11.10.2009 12:58

Wes



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF