Dobry den
snad som dobre zaradil temu ..
chcem otvorit diskusia a zaroven poradu o Home office.. teda vlastne praci z domu .Mate niekto skusenosti s tymto? vyhovovalo by vam to?
keby vam zamestnavatel povolil pracu z domu pozadovali by ste nieo od neho napr vlastny pc ,mobil atd ..alebo by ste pouzivali svoj pc a boli vy ste radi ze pracujete z domu
Dakujem
Niekedy je praca z domu vyhodou niekedy nie, na vykonnost moze mat vacsi vplyv aj kolektiv na niekoho zas plna miera sustredenosti, zalezi od druhu prace
skor by som prijal pracu s moznostou pracovat z domu. Jednoducho ked nemam naladu ist do prace, ostanem doma a odmakam si to ... Podla mna idealny pripad
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA!
ja pracujem doma, ale niekedy snivam o svojej vlastnej kancelarii.. pretoze si proste doma a z dvoch hodin pracovania pracujem tak tristvrte hodinu... takze niekedy mi to ide fakt pomaly..
najlepsie sa pracuje v noci, vtedy makam jak vcela
programujem weby.. tiez si myslim tamto o komunikacii, mam rad ked skypujeme s kolegom, potom sa mi ovela lepsie pracuje... ked som si pozrel video ako robili chuckovice.cz, tak som im az zavidel