Holup - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 8 [ Vyhľadávanie našlo 233 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Ovládače   Téma: Hry sa spustaju na integrovaniej grafike, nie dedikovanej


Odpovede: 0
Zobrazenia: 524


Mam dve graficke karty, jednu dedikovanu nVidia GeForce GTX 460 SE , a jednu integrovanu Intel HD Graphics 4600 . Doteraz som mal integrovanu vypnutu a fungoval som len na dedikovanej. Teraz som potreboval pridat treti monitor, tak som zapol integrovanu grafiku a treti monitor strcil do nej. Problem...

 Fórum: Obchody, reklamácie a právo   Téma: je možné prevádzkovať službu s informáciami z tretích strán


Odpovede: 1
Zobrazenia: 541


Zauíjmalo by ma či je z právnej stránky v poriadku prevádzkovať bezplatnú internetovú službu ktorá by užívateľom zobrazovala informácie stiahnuté z iných stránok za podmienky že uvediem odkaz na dané stránky.
Pre lepšie pochopenie uvediem príklad :
Predstavte si stránku ktorá užívateľom ponúka pre...

 Fórum: Internetový marketing, SEO, reklama   Téma: Googlebot mi hodnoti produkty :D


Odpovede: 6
Zobrazenia: 936


Islo mi o to ze navstevnikovy staci jedno kliknutie aby vyjadril svoj nazor, toto by bola zbytocna buzeracia, captchu pouzivam len pri odoslani objednavky a pod.

 Fórum: Internetový marketing, SEO, reklama   Téma: Googlebot mi hodnoti produkty :D


Odpovede: 6
Zobrazenia: 936


Vcera som spravil ratingovy system aby ludia mohli hodnotit produkty hviezdickamy od 1 do 5, spravil som to ako 5 odkazov typu
<a href="show.php?item=123&amp;rating=3"></a>
lenze ma nenapadlo ze na taketo odkazy budu klikat aj indexovaci roboti, to som zistil az dnes ked som si poz...

 Fórum: Databázy   Téma: Databáza slovenských slov


Odpovede: 10
Zobrazenia: 9757


A neviete niekto ci existuje databaza slov aj s tym co je to za slovny druh?

Mam na mysli nieco taketo
+----------+------------------+
| slovo | druh |
+----------+------------------+
| banan | podstatne meno |
| koleso | podstatne meno |
| cestovat | sloveso |
+----------+------------------+

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Rating PHP


Odpovede: 12
Zobrazenia: 525


Blackshadow:
Ako je to s IP, keď si na jednom PC naraz otvoríš viac browserov? Každý má svoju IP či majú spoločnú?
Kazdy ma rovnaku IP, a aj ked je napr. viac PC za jednym routerom resp. NAT maju vsetky PC rovnaku IP (vonkajsiu), ale kazdy browser ma vlastne cookies a myslim ze aj session id, al...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Rating PHP


Odpovede: 12
Zobrazenia: 525


ja by som este doporucil robit nieco taketo
Kód:
$query = mysql_query($up);
if($query)echo "updatoval som";
else echo "daco sa dosralo"; //na testovacie ucely sa hodi aj echo mysql_error();

 Fórum: Databázy   Téma: MYSQL vypis podmienky


Odpovede: 6
Zobrazenia: 801


Skus to takto

Kód:
$sql = "SELECT * FROM users WHERE code=".$_GET["code"]; 

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Grafika v C++ programe


Odpovede: 26
Zobrazenia: 2259


Vygoogli si GUI(graphical user interface).

 Fórum: Databázy   Téma: Uprava VALUES


Odpovede: 6
Zobrazenia: 874


VALUES('".$_POST['login']."','".$heslo."','123456','".$_POST['email']."','".$regcas."','".$ip."','".$_POST['mailaz']."','".$_POST['mailfb']."')

:(

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: javascript funkcia nefunguje


Odpovede: 3
Zobrazenia: 529


Nedal si nahodou do mojscript.js aj tagy <script></script>?

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Menu css


Odpovede: 3
Zobrazenia: 529


Ak som spravne pochopyl toto by ti malo pomoct...
#bar {width:190px;float:left;background-color:#625b3e;margin-left:15px;}

#bar li{width:190px;height:30px;list-style-type:none;}

#bar li a{height:30px;width:190px;font-size:14px;font-family: Arial;color:white;text-decorat...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: file_exists($_SERVER['DOCUMENT_ROOT']


Odpovede: 8
Zobrazenia: 562


cez htaccess by to mohlo ist tymto:

php_value safe_mode 0

alebo:
php_flag safe_mode 0

ked ne skus namiesto nul dat off

 Fórum: PHP, ASP   Téma: file_exists($_SERVER['DOCUMENT_ROOT']


Odpovede: 8
Zobrazenia: 562


Hmm, tak potom nic. Mozes este skontrolovat co ti vracia $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] lebo v niektorych pripadoch vraj vracia prazdny retazec, pripadne skusit este namiesto file_exists() pouzit is_file().

edit://$_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] podla konfiguracie niekedy pridava koncove lomitko a niekedy n...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: file_exists($_SERVER['DOCUMENT_ROOT']


Odpovede: 8
Zobrazenia: 562


V FTP klientovy klikni pravym na tu zlozku a mal by si tam mat nieco ako atributy, pripadne vlastnosti a pod., nastavujes si tam prava k tej zlozke, malo by to vyzerat nejak takto:

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Automaticky logout


Odpovede: 15
Zobrazenia: 737


Ak som spravne pochopil chces zistit pocet aktualne prihlasenych userov, potom by bolo asi lepsie namiesto zistovania poctu sessions proste zistit pocet userov z badabaze
Kód:
SELECT COUNT(*) FROM users WHERE online=1

 Fórum: PHP, ASP   Téma: file_exists($_SERVER['DOCUMENT_ROOT']


Odpovede: 8
Zobrazenia: 562


Skus skontrolovat atributy tej zlozky ci mas povoleny execute.

 Fórum: Úložné zariadenia   Téma: externe hdd - rychlost, cena


Odpovede: 2
Zobrazenia: 652


No ja viem ze rozdiel tam je, len chcem vedet aky velky, hlavne by ma zaujijmal realny rozdiel medzi USB 2.0 a FW 400.
A rozmyslam nad tymto http://www.datacom-ke.sk/ext-wd-mybook2-home-2tb-usb-fw-esata-3-5-_d37279.html

 Fórum: Úložné zariadenia   Téma: externe hdd - rychlost, cena


Odpovede: 2
Zobrazenia: 652


Uvazujem o kupe externeho disku a zaujijma ma aky je realny rozdiel mezdi rychlostami USB 2.0, FW 400 a eSATA a ci mozem cakat nejake rapidne znizenie cien po vianociach.

 Fórum: Siete   Téma: verejna IP (BONET)


Odpovede: 0
Zobrazenia: 1084


Chcel by som sa na svoj PC pripajat z mobilu cez mobilny O2 internet na moj PC cez VNC, ked som pripojil mobil na wifi siet a PC som pripojil cez LAN na tej istej sieti a pripajal sa cez vnutornu IP, teda 192.168.1.100 tak to fungovalo, ked som na routry nastavil port forward 5800 a 5900 na spominan...

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: uTorrent - pomaly upload


Odpovede: 0
Zobrazenia: 745


Stahujem z privatneho trackeru (torrentleech.org), mormalne mi ide download tak 1-3 MB/s ale upload tak 5-50 kB/s, obcas to skoci aj na takych 500kB/s ale to sa stava malokedy. Problem je v tom ze ked budem malo seedovat budem mat male ratio a tym padom obmedzenia, pripadne ban. Napadlo ma ze proste...

 Fórum: Delphi, Visual Basic   Téma: Redukcia USB na LPT - adresovanie


Odpovede: 4
Zobrazenia: 1543


No ono to sice emuluje, ale ne ako LPT port ale len ako podporu tlace

 Fórum: Delphi, Visual Basic   Téma: Redukcia USB na LPT - adresovanie


Odpovede: 4
Zobrazenia: 1543


Potrebujem to k notebooku takze jedine nejaku PCIMCIA ale tie su dost drahe. Neexistuju k tym redukciam nahodou nejake neoficialne drivery alebo aspon daco co by to naemulovalo nech sa to tvari ako normalne LPT?

 Fórum: Delphi, Visual Basic   Téma: Redukcia USB na LPT - adresovanie


Odpovede: 4
Zobrazenia: 1543


Existuje nejaka kniznica cez ktoru by sa dalo ovladat data piny cez redukciu z USB na LPT? Skusal som inpout32 ale cez to to moc neslo. V Device Managerovi to nemam ako normalne LPT ale len ako USB printing support a neda sa tam ani nastavit adresa. Skusal som dacovygooglit ale zistil som len ze tie...

 Fórum: Elektronika   Téma: Schéma: Rušička mobilných telefónov


Odpovede: 16
Zobrazenia: 9735


Nesposobuju nahodou tieto veci rakovinu alebo daco podobne?

 Fórum: Elektronika   Téma: programovanie mikroprocesorov


Odpovede: 1
Zobrazenia: 1111


Zhanam informacie o programovani mikroprocesorov, hlavne by som potreboval nieco v zmysle ze by som to pripojil na USB a podla softwaru v PC by to ovladalo LEDky a pod. O niecom takom neviem skoro nic takze by som potreboval dost teorie, najlepsie nejake SK/CZ stranky ale moze byt aj EN. Pripadne ne...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: pascal - emulacia stlacenia klavesy


Odpovede: 5
Zobrazenia: 687


thx ale uz som to spravil v delphi cez toto http://delphi.about.com/od/adptips2004/a/bltip1104_3.htm

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: pascal - emulacia stlacenia klavesy


Odpovede: 5
Zobrazenia: 687


no praveze to myslim globalne, ze napr. si otvorim notepad a do toho mi to bude pisat
a ked sa to urcite neda v pascale islo by to napr. v delphi?

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: pascal - emulacia stlacenia klavesy


Odpovede: 5
Zobrazenia: 687


Da sa v pascale spravit program ktory by bezal na pozadi a do aktivneho okna by napr. kazdu sekundu napisal medzernik? V podstate daco na sposob virtualnej klavesnice ako je vo windowse len nemusi byt always on top a nemusi mat ziadne graficke rozhranie.

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: generator kombinacii


Odpovede: 1
Zobrazenia: 1059


Potrebujem script co vypise vsetky mozne kombinacie cisel z pola, napr. mam
Kód:
pole=new Array('1','2','3');

a chcem aby to vypisalo: 1,2,3,11,12,13,21,22,23,31,32,33,111,112........
Stránka: 1 z 8 [ Vyhľadávanie našlo 233 výsledkov ]




© 2005 - 2024 PCforum, edited by JanoF