Dobrý večer.
Objednal som si nasledovné produkty:
Intel Core i5-4690K
Chladič na procesor SCYTHE Mugen 4 PCGH Edition
EVGA SuperNOVA 750 G2
Základná doska MSI Z97 GAMING 7
RAM Hyper X 2x8GB DDR3 2400 (nie je zahrnutá v cene zostavy, kedže ju mám dávnejšie už doma)
EVGA GeForce GTX 980 Superclocked ACX 2.0, 4GB GDDR5
SSD disk Crucial MX200 250GB
Pevný disk Seagate Barracuda 7200.14 1000GB s Advanced Format
DVD napaľovačka ASUS DRW-24F1ST
skriňa Zalman Z11 Plus
LED monitor 24" BenQ XL2411Z
Reproduktory Logitech Speaker System Z623
Mikrofón Trust Starzz
Slúchadlá Sennheiser HD 598
Procesor som si vybral slabší, pretože mi tých 4-6 + fps v hrách navyše za 100 eur nestojí a chcel som si ušetriť na kvalitnejšie audio.
MB som si vybral na základe vašich odporúčaní a pretože ma oslovilo celkové prevedenie dosky, zvuková karta a bios rozhranie.
Chladič som si myslím vybral mierne odlišný od toho, ktorý ste mi odporučili vy. (Ak som si objednal hlúposť, tak to môžem ešte napraviť, aj keď je už objednávka odoslaná).
Grafiku som si vybral GTX 980, na základe Vašich odporúčaní ( nepočkal som, pretože som nedočkavý a 530 je fajn cena) a pretože môj obľúbený youtuber ju používa na dva monitory pri vyššom rozlíšení aké plánujem ja a ide 140fps+ BF4, tak som si povedal, ak stačí jemu, bude stačiť aj mne a keď už stačiť nebude,
môžem dokúpiť druhú.
Skriňu som si vybral inú ako podľa vašich odporúčaní, pretože si myslím, že to je skôr osobná preferencia a podľa recenzií ma dobrý prietok vzduchu a všetko čo treba...
A nakoniec, ušetril som na lacnejšom procesore kvôli slúchadlám na ktoré sa teším hádam rovnako ako na celý PC.
Celkovo mám k dobru cca. 50 euro.
Chcem sa všetkým poďakovať za vaše názory, príspevky, čas a záujem.
No, produkty sú objednané, ale ak máte pocit, že som urobil v niektorom produkte zásadnú chybu, ešte vždy sa to dá poupraviť, myslím...