hfi veža ...Zdravim viem že to sem nepatry ale neviem si poradit .. potreboval by som : Mam hifi vežu a potreboval by som spravit že jeden reprak my bude hrat hlasnejšie ako druhy ... Hifi veža to ne zabudovane ... chcel by so msa spýtať že či neni niaka vec ktora by to riadila ?? ako pridavne zariadenie ?? .. ako napr zosilnovač .. celkom dobre nechapem co potrebujes kvoli comu potrebujes aby repraky hrali odlisne od seba? kam budes tu vezu zapajat? ci len tak na mp3 a na radio? celkom dobre nechapem co potrebujes kvoli comu potrebujes aby repraky hrali odlisne od seba? kam budes tu vezu zapajat? ci len tak na mp3 a na radio? potrebujem to mam krcmu a vonku mam jeden reprak a dnu druhy ...a ked ludia chcu vonku pustit hlasno tak potom to a jdnu huči... tak by so mpotreboval aby som mohol nastavovat balance hlasitosti tu hifi vezu mas prepojenu na napr notebook z ktoreho potom pustas hudbu alebo len klasika radio alebo cd? ak cez niake zariadenie notebook telefon atd tam mas moznosti balance na L alebo R reproduktor ale ak pustas iba radio alebo cd z veze tak ak na vezi neni niaka moznost balance tak stym sa nebude dat nic robit dal by sa ten potenciometer dorobit no neviem ci to na teba nebude moc tvrdy oriesok najlepsie by bolo to spravit tak ze vezu zapojit na napr notebook v tej krcme a cez notebook sa da uz nastavovat vsetko aj balancie L a R reproduktora ...
hfi veža ...
|