Čaute , potreboval by som počítač za 1300 eur , k tomu herný monitor ( najlepšie 144hz )
//edit: bez monitoraNiečo aby to utiahlo tie najnovšie hry na fps , pri ktorých by to nesekalo .
Rozmýšlal som nad Ryzen + GTX 1060 , ale to asi vychádzať nebude.
Základnú dosku stačí aby podporovala M2 slot
Hardisk nepotrebujem , ten už mám zo starého počítača.
SSDčko stačí do 240 gb , chcem mať na ňom iba windows a k tomu obyčajné programy tzv. google , skype atd..
Zdroj , fúha to neviem , asi Evga ?

Nejaký priemerný/kvalitný aby vydržal ten rok/dva..
do počítača by som rád dal tak 1050 eur a do monitora tak 300-310.
Ram , tiež tak aspoň 16gb .. :/ Najlepšie kingston alebo crucial .
Case , uvažoval som nad PHANTEKS Eclipse P400S
Windows nezapočítavam do tejto zostavy , lebo ho budem mať (
takže mi to netreba )
Optickú mechaniku nepotrebujem
Ten počítač bude zameraný hlavne na tie najnovšie hry ..

No , budem tam mať tak GTA 5 , CS:GO , LOL , Titanfall 2 , AC , Wot , The Prey , CoD , BF 1 .. Niečo takéto , takže aspoň nejaké to fps , aby to aspoň nesekalo na fullhd

Ale asi vidím ,že za takúto cenu to asi nebude tak vyhovovať . Tak ale prosím , kto má čaš nech mi pomôže . Ďakujem
// Spojený príspevok 22.06.2017 14:25https://pc.bazos.sk/inzerat/74520689/Herny-pocitac-i716gbgtx-1070750w-gold500gb-ssd.php Našiel som tento počítač za 990 eur , ale nejak mi to nesedí .. Tam su fakt drahé veci a ani tam není napísany dôvod prečo to tak zlacnil :/ Ale keby to bolo pravdivé , tak k tomu monitor a bolo by tiptop <3
//Nabuduce pouzi report, aby sme Ti zmenili pozadovane veci v povodnej teme, nezakladaj duplicictne.. michalesku