Zdravim.
Mam v plane si poskladat novy PC , kedze na starom uz nie vsetko rozbehnem tak, ako by som si prial. Preto Vas ziadam o pomoc, sam by som to teoreticky poskaldat vedel, no je to asi keby upratovacka na skole chcela ist robit futbalového trénera. Nejake tie vedomosti ma, ale do hlbky nevidi. Co som si ponachadzal nejake tie komponenty, tak Vam ich sem hodim, poprosil by som Vas o oddobrenie, poprípade vyjadrenie, preco nie, preco ano. PC bude zatazovany denne niekolko hodin, casom mozny prechod na dva monitory. Cim tichsi, tym budem vdacnejsi. I ked viem, ze niekedy to chladenie musi byt pocut.
HDD: jeden uz mam, no nepostacuje, preto WD Black 1000GB 64MB cache Procesor: Intel Core i5-4690K Doska: MSI Z97 GAMING 7 Grafika: MSI GTX 970 GAMING 4G Skrina: CM STORM Stryker RAM: mam nove ramky, tie pouzijem zo stareho PC, 8GB Monitor : 27" BenQ EW2730 , uz ho doma mam Zdroj: Corsair VS650 , pouzijem zo stareho PC, je asi tyzden stary. OS: Windows 7 64bit .. ten uz taktiez doma mam, a je ulozeny na starom disku
Vopred Ďakujem za pomoc.
|