SKRiPT píše:
A skúšal si gta pustiť na detaily ktoré ti zoberú viac ako 3,5gb, teda niečo okolo 4gb? Ja som to vtedy skúšal a urobilo to to, čo som popísal. Keď som sa dostal pod 3,5gb zaťaženia VRAM, hra išla v pohode. Ako moc ma to netrápi...hry som nehral už dlho a v podstate od inštalácie W10 tam ani žiadnu hru nemám a ani neplánujem. Takže nejaké dropovanie fps ma netrápi len som to spomenul ako dôkaz že na GTA V už proste 2GB nestačí ani na FHD.
Samozrejme, a mal som viacero hier ktoré brali viac ako 3,5 napríklad Shadow of Mordor 3,7GB 60FPS žiadne dropy, DyingLight 3,6GB stabilné žiadne dropy. GTA V ako opisuješ žiadne dropy no tam je jednoducho vidieť že ta karta nemá taký výkon aby tu hru vôbec v takom nastavení utiahla. Inak nemal si hru zo Steamu? Na konkurenčnom fóre sa tam riešili dropy na viacerých hrách a viacerých kartách. Samozrejme mávam v hrách dropy ako každý ale nie tak veľké čosi máš na H... máme dvaja takú istú kartu a nikdy som sa s ničím takým nestretol aspoň nie tak do oka bijúcim. Je to kravina ta karta nepocituje stratu výkonu vo FULLHD ani keď sa na hlavu postavíš odsleduj si takty počas hrania možno ti ich zrazila.