CPU, MB, SSD a chladič som bral nedávno do mojej zostavy a zatiaľ sa nemôžem sťažovať. Ostatné komponenty vyzerajú OK, ale detailne som nepozeral, mali by potvrdiť iní znalci
Ale ako rátam, tak rátam, do dvoch tisíc Ti zostáva 125 EUR a za to skriňu s monitorom nekúpiš.
Predpokladám že budeš hrať aspoň 1440p. Nedávno som kupoval MSI Optix AG321CQR a môžem povedať, že nádhera. Upgrade z 24" monitoru za to určite stál. Kvôli tomu som vlastne poskladal novú zostavu potom
Čo sa skrine týka, to je najmä o vkuse. Ja som mal doteraz ťažký Big Tower v podobe Fractal Design Define XL a teraz som chcel niečo lahšie a krajšie na stôl. Kúpil som SilentiumPC Signum SG1X TG RGB. Úprimne Ti poviem, že som si pripomenul, ako nemám rád takéto malé MIDI skrinky. Proste je tam málo miesta na ruky a vzduch. Išiel by som určite do niečoho väčšieho a s prednou stenou vo vyhotovení "mriežka". Ale ako vravím, je to vec vkusu. Ak to chceš pod stôl, zober skriňu ktorá má v recenziách perfektne riešený airflow a na dizajn nepozeraj.
Toľko odomňa. Veľa šťastia.