pani, tak kupa notebooku na poslednu chvilu zrusena...dovod?
nedalo mi nad tym pouvazovat co mi sposobilo to ze pocas dvoch rokov som na notebooku v podpise hral online v rozliseni 1600x900 na low celkom slusne a zalagovalo to naozaj len pri extra vybuchoch a strelbe a teraz nedavno to sekalo jak svina a prakticky hra bola zrazena na kolena nakolko CPU stale siel do maxima a cykloval a neviem co este a vetracik hukal-nepomohla ani podlozka s 24 cm vetrakom.
Rozobral som komplet notebook cca 59 skrutiek, diely, plosaky to vsetko von aby som sa dostal na
chladenie CPU a ten medeny vyfukovy radiator (ten bol taky zaje...ný), no poriadne som ho v robote vyfukal samozrejme aj ostatne komponenty technologickym vzduchom asi cca 3 bar!
poskladal som notas hru BFBC2 som nanovo nainstaloval a skusil a na moje prekvapenie velky comeback, kde hra je opat hratelna, procesor vôbec nevytazuje ako predtym, teploty isli pekne dole (game booster identifikuje) a vratil som sa krasne na povodny beh hry online samozrejme v medziach nastaveni, ale to vsetko je pekne hratelne. takze moj rozpocet ostane zrejme na neskorsi update nakolko hram len toto online.
Este raz dakujem za tipy na kupu NB, ale posetrim a neskor sa nieco vyberie, takze si neham poradit potom. THX