potrebujem poradit pri kupe nejakeho hybridnejsieho notasu. zakladna poziadavka je vykon a schopnost rozbehnut na hratelnej urovni vsetky sucasne hry a mal by sa pohybovat okolo tych 1000 EUR.
mal by mat male rozmery - neviem si realne predstavit velkosti NB podla uhlopriecky displeja, ale okolo tych 15 palcov by malo stacit, menej by uz bolo asi malo a 17 moc. displej pokial mozno full HD, aj ked neviem ci na 15 palcovom by som nieco precital. doma by som aj tak chcel ficat na 21 palcovom lcd monitore, ktory momentalne mam, cize mal by sa dat k nemu bez problemov pripojit.
dalej by mal byt odolny voci denodennemu prenasaniu, mala by sa tam dat menezovat spotreba (vykon, jas displeja ..) do co najvacsej miery. pokial mozno, tak nech je bez OS, ten uz si zozeniem sam.
co sa tyka predajcov, tak koho odporucate? ja som verny Alze uz dlhe roky, ale zatial som tam vzdy kupoval iba nejake drobnosti za par desiatok eur. co kukam tie notebooky u nich, tak ku vsetkym notebookom je includnuty Windows, co je trochu skoda, na tom by sa dalo hadam nieco usetrit ak by tam nebol.
Pozeral som si na Alze nieco a asi najviac ma zaujal tento -
http://www.alza.sk/msi-gt683dx-838cs-d292795.htm , nic take vykonne za taku cenu som tam v podstate ani nenasiel.
btw este jedna vec, ako je to s tymi ISIC kartami a studenskymi zlavami? dokazem to uplatnit aj na toto?