Wau ja uz neviem komu mam verit kazdy povie inak podme sa prosim bavit o finalnej zostave naposledy
.. v cenovej hladine č:1 PC do 800-1000eur a monitor do 300-400eur alebo č2 PC do 1200 a monitor do 300eur. v podstate sa snazim dostat do 1400-1500 hranice aj s montazou,win a kabelmi.
CPU: podme teda do Xeonu ak je to teda spravna volba podla vasych komentov
GPU:vtom nemam jasno pretoze jeden povie ze u gtx je malo pamate a sposobuje to fps dropy druhy zase ze nvidia je lepsia ako amd v stabilite fps a treti ze 390 viacej zerie oproti gtx970 stvrty zase ze xeon je dobra volba s kombinaciou gtx970 prej super tandem. uvedte ma na spravnu mieru prosim.
RAM:8GB bude super akurat neviem ktory pretoze niekto doporucuje FURY iny zase SAVAGE ze prej ma lepsie casovanie ani neviem kcomu mi to je
.
Monitor: Pekne farby 24palcov idealne no niaky na to wowko kedze to neni az tak fps hra ako strielacky ak budu pekne farby tak podme do 144, a ostatne MB,CASE,CPU chladic,ZDROJ,HDD,SSD prosim take ake maju byt pre danu zostavu nechcem setrit tam kde netreba v podstate nechcem setrit nikde len chcem nech to slape na 100% bolo to tiche a dalo sa natom stavat aj v buducnosti nie ze to za 2roky mozem vyhodit do kosa pretoze nic nato nezozeniem
prosim.
Vopred Ďakujem vsetkym za rady.Nech uz to je doma.
ps čo sa týka odmeny stale platí.