Ahojte potreboval by som zanalyzovat tuto pocitacu zostavu urcenu na hranie. Zostava je bez windowsu a monitora. Požiadavky sú na bezproblemový a tichý chod.
ako bolo napisana na hranie stači 8gb ram a aj tak ti na doske ostanu ešte 2 volne sloty ... mechaniku si si nedaval takže predpokladam že ju ani nechceš... grafika je za rovnaku cenu ale je vyššie pretočena od vyroby a ma velmi tichy chladič...
alza je ale inak celkovo dost drahy obchod...
_________________ PC: cpu: ryzen 5700x , mb: ASUS TUF GAMING B550-PLUS WIFI II , cooler: DeepCool AK400 , memory: 2x16gb Kingston FURY renegade black 3600MHz cl16 vga: Asus Dual RTX 2070 SUPER EVO OC , psu: EVGA 600 GD , ssd: Crucial P3 Plus 1TB NVMe , case: Fractal Design Focus 2 Black Solid , headphones: Beyerdynamic MMX 100 , Audio-Technica ATH-M20x sound card: Creative Sound BlasterX AE-5 Plus , monitor: MSI Optix G241 , operating system: windows 10 PRO
Samozrejme z Alzy to brat nebudem, myslite ze sa oplati ist do dosiek s novymi peticami pre Haswell? Zabudol som, ze k procaku urcite poriadny chladic, tie boxacke shity treba hadzat do kosa. Mechaniku pouzijem tiez zo stareho PC. Hlavne sa bojim kompatibility a rozmerov. Kedysi som sa venoval IT ale bohuzial z toho sektoru som upustil. Zatial diky za rady.
tak do konca tyzdna to idem objednat. zajtra predavam moj stary PC. mozete mi este nieco k tomu poradit, zkontrolovat popripade navrhujete nejake zmeny?
ono vyber zdrojov je na alze značne obmedzeny ... a ako spomenul novas aj ceny su vyššie ... najlepšie by tam "zapasoval" xfx core edition pro 550w ... ramky možeš vymenit za tieto s nižšim napatim: http://www.alza.sk/kingston-8gb-kit-ddr ... 236124.htm