Hello all !momentalne som si navrhol takuto zostavu a chcel by som poprosit Vase rady a komenty pripadne aj pomôct zodpovedat nejake otazky

vopred dakujem
pripajam link na moju zostavu
http://www.pckonfig.sk/zostava/35838zatial som tak 50/50 (ne)rozhodnuty ci si ju dat poskladat na dotycnej stranke(inu/lepsiu som nenasiel) alebo nakupit komponenty osobitne a poskladat si ju sam (moznost kombinovat ine stranky pri nakupe s cielom trocha usetrit)
na uvod nie som uplny noob ale zasa zopar rokov som sa vôbec nevenovat pc a stratil prehlad o sucasnych trendoch atd.. nieco malo som si nastudoval ale ocenil by som rady aj od viac skusenych ludi
moja predstava bola vytvrorit hernu zostavu ktora by bola dobre upgradovatelna do buducna za rozumnu cenu
OS bude WIN7 a co sa tyka hier zatial ma napada asi BF1 a Witcher3 ktore by som si rad zahral nepotrebujem mat vsetko na max ale rad by som z toho vyzmykal co sa da.
zopar podmienok ktore chcem aby boli dodrzane:-rad by som zostal pri intel a nvidii o AMD a Radeon neam velmi zaujem
-nie o ssd nemam zaujem
-DDR4 nutnost z hladiska future proof
-rad by som ponechal cipset pre maticnu dosku Z170 (doska môze byt aj ina) aj ked teraz nemam k-ckovy procesor v zostave ale o par rokov by som mozno dokupil nejaky silnejsi mozno aj K-ckovy procesor i7...( nemam skusenosti s taktovanim a teraz sa tomu nechcem velmi venovat/riskovat

) vybrana doska mi pride ako vhodna s dostatocnym mnozstvom konektorov atd.. ( ale mozno sa mylim,- neviem na 100%)
otazky s ktorymi by som chcel poradit:-najpr by ma zaujimal nazor ci bude postacovat boxovany chladic pre procesor viem ze drtiva vecsina asi povie ze tam treba narvat nejaku velku obludu za 50€ ale z financneho hladiska by som do toho nerad isiel (aspon nie teraz) a bedna vyzera byt dobre vetrana a kedze nejde o K-ckovy procesor pretaktovavat sa nebude, a nepotrebujem tam mat nizke teploty(samozrejme v ramci funkcnosti) vpohode mi postaci ak to nezhori a bude sa natom dat zahrat

a ak by som v buducnosti kupovat silnejsi procesor potom by som dokupil aj chladic
- ak by boxovany chladic mohol byt chcel som sa opytat ci k nemu treba dokupovat aj pastu alebo uz byva nejaka vrstva nanesena na chladici ( nemam s tym skusenosti) na stranke sa otom nepise ale co som pozeral nejake unboxing videa vyzeralo to ze ma nejaku vrstvu boxovany chladic nanesenu
-ak ten boxovany naozaj nebude stacit nejaky navrh ? bud za primeranu cenu alebo ak drahsie tak aby boli dobre casu odolne pri kupe novsieho procesora
- graficka karta sa mi najrozumnejsie v danej cenovej kategorii javi gtx 1060 neviem sa ale rozhodnut ci vybrat 6gb verziu alebo usetrit a zobrat 3gb verziu ( v takomto pripade pri 3GB verzii kedze je lacnejsia by som potom mozno uvazoval o zmene procesora na i5 6600K a moooozno skusil taktovanie

) co som pozeral benchmarky ten rozdiel medzi 6GB a 3GB nevyzeral byt az taky velky ale neviem ci by sa do buducna nehodila ta 6GB predsa len viac
-pri danej grafike sa uvadza odporucany zdroj aspon 400W vybral som 600W z toho dôvodu aby som mal istotu ze to vydrzi a pripadne ak by som do buducna dal iny procesor alebo skusil taktovat procesor/grafiku , rad by som teda vedel ci z hladiska kompatibility bude tento zdroj vyhovat z tych konektorov mam spanielsku dedinu a neviem ci konkretne tento pokryva vsetko co ma teda ci tam nebude nejaky problem/nedostatok z hladiska konektorov + aj mysliet na pridavne ventilatory ktore obsahuje skrinka alebo teda skor ci vyhovuje maticna doska a ci sa vsetko spolu bude dat dobre pozapajat
tolko moje otazky a postrehy dakujem kazdemu kto sa podely o skusenosti a prispeje nejakymi napadmi