len tak spekulujem ... sucasna zoastava, ktora ma teraz 3 roky vid. nizsie ... sluzi stale fajn ale myslim, ze pre hru PUBG by sa hodilo uz nieco novsie ... len sa chcem spytat, ci by stacilo upgradnut grafiku alebo by malo zmysel vymenit celu zostavu ? CPU: intel-xeon-e3-1231-v3 GK: msi-gtx-970-gaming-4g MB: msi-z97-gaming-3 DDR3: kingston-8gb-kit-ddr = dokopy 16Gb SSD: crucial-m500-240-gb-7-mm HDD: seagate-barracuda-72 Cooler: noctua-nh-u14s Case: fractal-define-r4-ti PSU: SuperFlower Golden King 550W
Vymen grafiku za gtx 1080 (1070 sa neoplatí) a máš na dalšie dva roky pokoj, procesor je v pohode grafiku by brzdit veľmi nemal, možno v cpu náročných hrách, alebo ak by si chcel hrať v 144hz, ale ani by si si veľmi nepolepšil prechodom na 7700k čo je dnes na hry najlepší procesor, možno o 20% čo sa neoplatí.
super dakujem ! ... tiez som teda cital tu na fore, ze budu predstavene nove intel procesory 6 jadrove a takisto sa pouzivaju lepsie RAM DDR4 oproti mojej DDR3 ... keby chcem predat celu zostavu ... aku cenu by si tomu tipol ? vdaka
Grafiku môžeš vymeniť tak či tak, fps ti to zdvihne razantne a uvidíš či ta zvyšok zostavy limituje a ako veľmi, ked tak potom môžeš vyskladať nový komp a grafiku už budeš mat. Čo sa týka ceny to nech ti poradí niekto iný, kto má väčší prehľad.