Tu nejde o to co je lepsie, obe su na tom rovnako, tak ako je nevidim rozdiel medzi pepsi a colou... Ide o to ze amd ma momentalne lepsi pomer cena/vykon,
Uplne suhlasim a kedze som sa planoval zmestit do tych 800e a to sa mi aj podarilo >>> http://i.imgur.com/8qtxjgg.png <<< tak som spokojny. Cez vikend pojdem predat svoj stary PC a potom hned objednam nove komponenty z Alzy no otazka je kde sa to najviac oplati poskladat v Bratislave, ak teda niekto vie o niecom tak by som bol rad keby sa s tym podelil
Sú to tvoje prachy tak rob ako myslíš.Inak poskladať ja verím ,že to zvládneš sám.Budeš mať aj lepší pocit ,že si si to kúpil,poskladal sám.Do youtubu naťukaj ako zostaviť pc a máš to.Všade je milión literatúry takže nie je šance ,že niečo dobabreš.
ty co tu motas amd dosku s intelackou??? naco ti je 650W zdroj? ten seasonic gold zo seba vytlaci skoro 600W disk mas uplne jedno
_________________ book: HP Probook 470 G0, cpu: i5-3230M, gpu: intel HD 4000 + amd HD 8750m, ram: 8GB ddr3, ssd samsung 850 evo 250GB + ssd crucial m4 128GB, os: Win 10 Pro 64bit Fén: Samsung Galaxy S8 black 64GB Car: Ford S-Max 1.8 TDCi @ 160 PS poradenstvo cez SS neposkytujem, lebo uz ma ubijate s tolkymi SS, nechajte to na forum, dakujem za pochopenie
Tak zdroj pokial je lepsi za tu istu cenu preco nie, ta doska to som sa asi pomylil lebo som este myslel ze dam k tomu amd procesor ale nakoniec to necham takto jak to mam a disk to je jedno no.
ak by si chcel aby PC menej hucalo tak na CPU mozes dat napr gelid tranquilo /ci jak sa to pise/, kedze si tu sem ale dal totalne deravu skrinku tak ti na hluku asi velmi nezalezi
http://www.alza.sk/corsair-400r-carbide ... 248791.htm prosím ťa zober túto skriňu,za tú cenu by som bral i zo dve.potom zober výkonejšiu grafiku ako GTX770 to jest R9280X a zostanú ti prachy na Gelid Tranquillo rev.2
Neviem si ten hluk predstavit ale zas tak mi na hluku nezalezi kedze mam vacsinou sluchadka (Razer kraken pro) ktore pekne tlmia okolity zvuk, skor sa zameriavam na ten dizajn a chladenie
Phanteom, tak niektorý chcú radšej vzhľad a značku ako funkčnosť a priaznivú cenu... Chce to, platí za to on, ked nakoniec príde že r9 280x je lepšia grafika, bude to on kto vyhodil 40 eur, varoval si ho, radil si mu, ale nemôžeš ho donútiť...