Zdravim minuly rok som planoval kupit nove PC ale odlozilo sa to a nastal cas ... kedze uz nemam prehlad na trhu tak som tu aby ste mi pomohli ... Okrem PC potrebujem aj klavesnicu a mys samozrejme nejaku hernu peknu podsvietenu klavesnicu
V starej zostave som mal i5 3470 + nvidia GTX 760 ... vysli nove AMD a ja nwm ci sa oplatia alebo nie... A skrinku chcem peknu aj s priehladnou bocnicou a tichu... Dakujem za rady
Myš zober túto http://www.gigastore.sk/dratove+16763/a ... ltragun-3/ je rovnaká jak Bloody V7 ale je pogumovaná oproti sedmičke ktorá má z boku lesklý plast.Na gigastore to nieje napísané ale mala by mať kovové klzné plochy,ktoré sú naozaj vynikajúce a lepšie klžu jak klasické teflony.
Tu staru zostavu nemam len som ju planoval ale odlozil som to... Ta doska je šunt Skrinu chcem tu R4ku pretoze ma peknu priehladnu bocnicu Aky je rozdiel medzi tou MSI GK a Gigabite ?? Nebude treba vykonejsi zdroj ??? Mys zoberiem tu co poradil kratas a4tech A4 V8A Klavesnica bude stacit ta Genius KB G265 A nebude lepsi ten CPU intel i5 4570 ??