Herná MyškaAhoj chalani, mám otázku ohľadom hernej myšky, ktorú by ste odporučili. Keďže mám skúsenosti s A4Tech a Razer tak niečo z toho. Pôjde to bratovi na narodeniny. Len cena je problém niečo do 40€ ako som pozeral tak niečo z tých lepších A4tech Bloody Terminator TL8 Core 2 alebo A4tech Bloody Terminator TL8 Core 3. Čo na to hovoríte? Aký je medzi nimi rozdiel? myslím že tá 2-jadrová by postačila. Alebo je lepšie do tej drahšej? Poprípade iné návrhy? Core su len nadstavby SW..Ci vysie Core tym mas viac moznosti v tom ich SW.. ja osobne mam sice Core4 ci ake to, ale zapol som len uplne zakladne kedze vsetko viac su hacky ako autoaim a podobne..ja mam bezdrotovu ale vyzera presne takto - https://www.alza.sk/a4tech-bloody-v3-v-track-core-2-kovove-pojazdy-d497042.htm?catid=18849934#foto - ergonomia uplne ako razer deathadder. Ta terminator by mi vadilo ze ma na chrbte ostru hranu. Mám V8 a vyzerá že je to to isté čo ten terminator, akurát s kovovým telom. Core je zbytočný, aj tak používam C1. Po reinštale win-u som program k myši ani neinštaloval, všetko si myška drží v pamäti čo je dosť veľké pozitívum.kllr- tiež som si myslel že mi tá hrana bude prekážať ale ani ju neregistrujem Je mozne, neviem nemal som ju len ma to zarazilo naco davaju ostre hrany na meista kde mam (aspon ja) polozenu ruku. Samozrejme su rozne moznosti uchopenia mysky a rozne ruky, niekde to vadit moze inde nemusi. Ako najradšej by som mu kúpil nejakú tu razerku Pretože mám pozitívne skúsenosti a celkovo Razer preferujem. Ale poslednou dobou sa mi osvedčili aj A4tech. Ono ide mi hlavne o to že tie Terminátori sú už Laser a je tam už 8000dpi. Čo si myslím že je celkom slušné na myšku za pár eur? Tiez je to dost nepodstatne, ale nepredpokladam, ze Ta to odradi razer je skor marketingova znacka ako kvalitna S týmto ale musím súhlasiť Dobre keď berieme do úvahy iba tie 2 myšky čo som poslal. Keby si/ste si mal/mali vybrať ktorú? Ja osobne som skôr za tú prvú. Nevidím žiadne veľké rozdiely. Sú síce možno lepšie myšky v tej cene, ale keďže sa bratovi páči, ja nedbám ^_^ Ak sa teda rozohodujes len ohľadom core2 vs3 tak ber 2... Aj tak zapne s 1:D To už je na ňom. Ja čo som mal myšku tak som využíval pomerne všetky. Samozrejme že ta 1 bola zapnutá asi najčstejšie ale neskôr som to používal čoraz viac. Keď som bol mladší 3 roky dozadu no ...
Herná Myška
|