herná klavesnica do 50€Poradili by ste mi neaku hernu klavesnicu do 50€ ? Microsoft SideWinder X4, ak chceš/ti nevadia makro klávesy dakujem ja hrajem iba League of Legends max niekedy neake to csko ja som pozeral aj tuto Saitek Cyborg Keyboard je to cenovo drahsie a asi aj zbitočné Ja mam Microsoft SIDEWINDER X4 a som spokojný sidewinder x4 sidewinder x4- jedina mechanicka klavesnica v tejto cene, s peknym podsvietenim, makrami, a roznymi gombikmi navyše Malá oprava, Sidewinder x4 nie je mechanická. Pokiaľ viem tak ani x6. Najlacnejšie mechanické sú Coolermaster bez numerickej časti ktoré stoja asi o 20€ viac. Tak neviem, vo viacerých fórach a recenziach píšu,že to je mechanická klávesnica Tak na to mi prosim ta posli do sukromnych sprav link. aha sory,sory,sorry ja som si to pomylil ako vzdy neje to mechanicke aj ked sa mi zda ze v jednom forku to rozoberali a ked uz sme pritomv com je mechanicka klavesnica ina ako membranova? okrem ceny V mechanizme ktory vracia klavesy naspat hore. Stavim sa, ze ked to napises do googlu, tak za 5 sekund uvidis obrazok s rozdielom. nie len v tom, ale aj v spôsobe ako sú tlačidlá spínané a tým vytváraný signál, nedochádza ku stláčaniu membrány, každé tlačidlo je ako keby samostatný celok, to zabezpečuje oveľa vyššiu životnosť v počte stlačení...okrem toho je úplne iný feeling z písania na takej klávesnici tu je pekná Guide http://www.overclock.net/t/491752/mecha ... oard-guide Hlavne keď chceš niečo napísať na membránovej klávesnici, musíš pritlačiť klávesu až úplne na spodok klávesnice. A mechanické klávesnice vďaka tomu že sú drahšie sú vyrobené ako tanky, vydržia desiatky rokov (ak ju neponáraš do vody samozrejme ). ...
herná klavesnica do 50€ |