prosim pomozte my neviete niekdo ako sa roby taketo menu
http://tutorials.alsacreations.com/dero ... rtical.htm ale bez javascruiptu iba cisto pomocou css/html ???
hladam hldam celi google a nikde som take nenasiel bez JS
diki za pomoc
nejdem zakladať nové vlákno, napíšem radšej sem. mám podobný problém. Rád by som spravil pomocou CSS/HTML menu, ktoré bude obsahovať tlačítka, ktoré budú mať každé iné pozadie. Po prejdení na tlačítko sa zmení na iný obrázok / farbu. Samozrejme tlačítka budú fungovať ako odkazy. Je to možné? Neviem ako to zapísať v CSS.
po prejdeni mysou? ak hej, tak pouzijes a:hover, kde len zmenis obrazok pozadia, alebo zmenis len poziciu pozadia, ak mas jednotlive obrazky v jednom...
don jebot, vďaka, presne to som potreboval.. a ano, text tam budem davat potom, ako si to myslel s tym spanom? dat ten text <a... > <span>halo</span></a> takto? vďaka moc za radu
no asi to manu neni len cisto v css a asi kaslem nato ale nemoholi by ste my poradit ako spravim to ze mam dva divi v jednom teda dvojstlpcovi layout mam menu a obsah kde je web a aze ako spravim aby tie dva divi boli rovnako dlhe(vysoke) teda ked jeden sa zvetscsi ze tam bude viacej veci tak aby sa druhy natiahol na taku istu velkost viete prosim ??? dakujem
potreboval by som spraviť menu z buttonov, ktoré majú mať každý v pozadí obrázok určitej veľkosti... lenže pri fonte 12 px mi ukáže len časť toho obrázka, na pozadí... :-/proste vyreže z neho len časť aby pokryla veľkosť toho fontu.. neviem si s tým dať rady.. mám aj veľkosť "a" nastavenu na veľkosť toho obrázka...