[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
header a stahovanie suboru z externeho servera

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24

ahojte mam takýto skript:

Kód:
header('Content-Description: File Transfer');
header('Content-Type: application/force-download');
header('Content-Disposition: attachment; filename=nazov_suboru');
header('Content-Length: http://link_ku-suboru...);


a nejak mi to nefunguje,
stiahne nejaký 50kb subor a dost


Offline

Čestný člen
Čestný člen
header a stahovanie suboru z externeho servera

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno

Ja by som skusil...
Kód:
<?php
header('Content-Description: File Transfer');
header('Content-Type: application/force-download');
header('Content-Disposition: attachment; filename=nazov_suboru');
readfile('http://link-ku-suboru...');
?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
header a stahovanie suboru z externeho servera

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 30.03.2009 19:51 | header a stahovanie suboru z externeho servera

neviem ale akosi to nejde :shock:


Offline

Užívateľ
Užívateľ
header a stahovanie suboru z externeho servera

Registrovaný: 01.09.07
Prihlásený: 18.05.11
Príspevky: 141
Témy: 36 | 36
Bydlisko: 127.0.0.1

Kód:
Header ('Content-Description: File Transfer');
Header ('Content-Type: application/force-download');
Header ('Content-Disposition: attachment; filename="file"');
readfile ('cesta/k/suboru.txt');


Niekedy pomáha pridať tie "" pri treťom riadku za filename=


_________________
It easier to run away
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0

miso250593 píše:
ahojte mam takýto skript:

Kód:
header('Content-Description: File Transfer');
header('Content-Type: application/force-download');
header('Content-Disposition: attachment; filename=nazov_suboru');
header('Content-Length: http://link_ku-suboru...);


a nejak mi to nefunguje,
stiahne nejaký 50kb subor a dost
A čo presne obsahuje ten 50kB súbor?


 [ Príspevkov: 5 ] 


header a stahovanie suboru z externeho servera



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

do externeho suboru

v JavaScript, VBScript, Ajax

4

418

11.09.2007 22:00

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

spracovanie externeho XML suboru

v PHP, ASP

2

479

15.10.2009 21:42

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Sťahovanie web stránky do txt súboru

v Ostatné

7

140

14.11.2017 7:37

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s CSS :hover pod IE pri linkovani externeho suboru

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

302

27.11.2007 13:26

viktorcech

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Header

v Redakčné systémy

6

642

11.11.2006 22:36

Exodus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Header

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

614

09.08.2008 22:56

IntelSK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Header()

v PHP, ASP

2

521

14.12.2007 12:29

tatysp

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

HEADER

v PHP, ASP

2

501

10.09.2007 15:07

rockerland

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

HTTP Header

v PHP, ASP

2

342

07.09.2009 16:24

d0.0b

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

header(location: );

v PHP, ASP

4

499

02.09.2009 20:58

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

aký header

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Webdesign

37

1383

01.02.2008 0:05

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

css header

v HTML, XHTML, XML, CSS

8

414

21.11.2008 11:22

kaidžas

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

WP header

v Redakčné systémy

4

194

01.03.2016 18:02

Pavolbablik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

header location

v PHP, ASP

7

252

18.08.2010 1:35

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

front panel header

v AMD čipové sady

3

352

19.04.2011 8:04

brmbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

bad pool header

v Operačné systémy Microsoft

2

102

22.09.2013 20:51

brmbo



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF