hdd s windovsomcel by som sa spytat keby si dam do pc jedno hdd aj s windovsom tak by mi ten windows isiel na tom pc???? nie nešiel,windows na HDD je nainštalovaný na inom HW ako ten do ktorého ho chceš dať/pravdepodobne/ ale za určitých podmienok je to možné rozbehať ano isiel, je sice nainstalovany na inom HW, ale system si vyhlada novy hardware a nainstaluje ho vieš mu napísať aj podmienky za ktorých je to možné? pár ich je nie nesiel, napriklad pri vymene dosky je potrebny reinstal...ist moze, ale nie je to zarucene a ani spravanie systemu nemusi byt na 100% Isiel aj ked to neviem zarucit. Mal som na HDD nainstalovany OS na pc co mam v podpise a prehodil som ho do PC kde bola GB doska, ine RAM, ina VGA a Athlon II a system bezproblemov nabootoval. dwaja ano dwaja nie da sa o tom polemizowat ze? moze to ist, nemusi...vseobecne je dane, ze sa instaluje windows na konkretnu zostavu vyskusaj a uvidis PS: mas na klavesnici normalne v alebo len dvojite w aj normalne ale to je akokeby zlozvik ZlozvYk z pokecu predpokladam. Vypada to dost blbo skus sa to odnaucit. Mozes to vyskusat nemal by si tym pokazit nic. Podla mňa ak ide o čistú inštaláciu tak nieje problém, môže tam byť potom problém pri tom HW (ovládače....) ako bolo už spomenuté . // zachvílu bude polovica národa negramotná lebo budú dávať všade miesto v - w ako u dm. ...
hdd s windovsom |