[ Príspevkov: 4 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB

Parse error: parse error in D:\WWW\Server\xampp\htdocs\srt\encoded.php(41) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 2

Kód:
http://www.ulozisko.sk/243225/ByteScrambler.zip


alebo

ByteScrambler.php

Kód:
http://pastebin.org/66697


index.php

Kód:
http://pastebin.org/66698


nieco tam nieje v poriadku ale neviem ze co ... :(


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Gzinflate, nechápem ćo to furt vypisuje...

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96

neveril by som ničomu, čo obsahuje v sebe eval


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0

Možno si skôr mohol poslať vygenerovaný skript (stačí s akýmkoľvek kódom, trebárs aj phpinfo(); teda ak to aj vtedy píše tú chybu).


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 20.12.2009 9:49 | Gzinflate, nechápem ćo to furt vypisuje...

Kód:
<?php phpinfo(); ?>


=

Kód:
<?php
 $keystroke1 = base64_decode("d2RyMTU5c3E0YXllejd4Y2duZl90djhubHVrNmpoYmlvMzJtcA==");
eval(gzinflate(base64_decode('hY69DsIgFIVf5QwMENGUuWH0QZTeKrFekgsMxvTdLWlqTBfX8/uNlUOJiSGpEIc0kFa5SOSbVZdnqlwM3lAPesEj1+vifQPoLJzpEUe9KBPx5hjvXasJlSqMcBedZNBtxeCAbbjHDJoy/U/i1PjOK9+ewlns7o/O2N+X+QM=')));
$O0O0O0O0O0O0=$keystroke1[2].$keystroke1[32].$keystroke1[20].$keystroke1[11].$keystroke1[23].$keystroke1[15].$keystroke1[32].$keystroke1[1].$keystroke1[11];
$keystroke2 = $O0O0O0O0O0O0("„q>BF€~An†r‡D…pt{slƒE{y‚xCwuov|@?z}", -13);
$OO000OO000OO=$keystroke2[16].$keystroke2[12].$keystroke2[31].$keystroke2[23].$keystroke2[18].$keystroke2[24].$keystroke2[9].$keystroke2[20].$keystroke2[11];
$O0000000000O=$keystroke1[30].$keystroke1[9].$keystroke1[6].$keystroke1[11].$keystroke1[27].$keystroke1[8].$keystroke1[19].$keystroke1[1].$keystroke1[11].$keystroke1[15].$keystroke1[32].$keystroke1[1].$keystroke1[11];
eval($OO000OO000OO(base64_decode('LcTHjp
tAAADQn4m0u/KBPgZFOdAG0wzGGDCXiG56G+rX55
J3eNkaNd+/LAvH8f99x9GcAfpvmiV9mn1/GcmFqQ
bE87z06OgWX4BWWOobTp62kWElBHxk9++WjrdNqV
iYd7szBCur1+szX/ftxttifp5OKPY3rN7z0H6yFx
vs8wcR8zHpcxaZ+Gnmve5deLNM1vGwvAlkI5xYRc
2OawL0WF9gVojEgT1kKHIaMSqo82gXL5tFzsKRki
MvXh+PcyO1kuTEFevHiFfnPlCyV4LJH5mJI0q9tF
bf3TBXcp7Ppuhtt5I+KfWqyZRn3XZ2vGstipPmdo
HAGIZCkHvl2+I8bkM3mRSj55VPG/FeRGSUIqlksG
IUhv1QJeI+DvaH2WOoe04WaNNQnECoazmh/DUi2c
brzXMRPYAaZbJ1/yK/UZFYBpITg3qwy4peahBZCW
OrCIZ4m1asUx+zzsZ3A2cUViJfLwldnLwhIFO1wY
gYJTju5ADy2M9h7qAMc6vSaNUUCjAF98Koz3rToT
xfFIf0J0TsQD87mR1CoG9cOyfXZuHc5Iq6px5xAl
sSoLBGr/efOjo0XEVl/frYA3rHwdN2nQTO2XT6wi
xNZ7mId25+6Z510J2WGANpAvqtsOvHbMLIJdmKKS
a7Eji/fch7+wma0Kfjt5Fm4bGvd4qqLrAX1ufN5G
wkewHn6bgqT+BBL6lFltj9gNXyUtrzLS/9CNsruL
u3kHAKRTv2MOBVA98N/bp9DMmEMTPIZQnsyD32o3
fKCPjUzuUBwWL5Jv/5+vn5+f0P')));
?>


a chyba ziadna ... ide len php info nechapem :(


 [ Príspevkov: 4 ] 


Gzinflate, nechápem ćo to furt vypisuje...



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Furt BSOD... Pomoze reinstalacia?

v Operačné systémy Microsoft

12

256

12.10.2011 11:50

Doldy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

original chladim a furt to iste

v Chladiče a všetky druhy chladenia

10

603

27.08.2006 14:19

Search.mod

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ACER nechce nabehnut, a furt ne...

v Notebooky a netbooky

2

382

05.05.2009 16:23

dinoboro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Gigabyte 7870 furt beží na 100%

v ATI/AMD grafické karty

2

255

04.11.2012 12:58

Martinicoss

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

JS Zobrazovanie furt na spodku obrazovky

v JavaScript, VBScript, Ajax

4

469

29.08.2008 21:13

neutronmind

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Furt mam pripnutý skype na panely úloh

v Sieťové a internetové programy

2

83

17.02.2013 19:22

Matcher

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nechapem ???

v AMD - Advanced Micro Devices

2

568

19.04.2008 12:44

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Q6600- nechapem??

v Intel - Integrated Electronics

2

459

16.09.2008 7:59

Georgio99

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nechapem uvodzovkam

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

44

1377

17.05.2008 14:44

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nechapem delenie

v ATI/AMD grafické karty

6

952

27.01.2010 3:28

foxXx

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ram- nechápem

v Pamäte

3

421

20.01.2009 13:19

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nechapem syntax

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

449

02.02.2008 12:46

Hoomerr

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

icesword nechapem

v Antivíry a antispywary

0

560

12.01.2007 12:13

martingt89

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nechapem týmto veciam

v Pamäte

20

735

02.01.2010 23:45

prandof

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nechapem co to je

v HTML, XHTML, XML, CSS

6

373

22.04.2009 21:11

dsljohn

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nechapem preco neni miesto

v Pevné disky a radiče

9

224

28.02.2010 21:55

Jaro



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF