Zdravím,
staviam si HTPC a neviem veľmi že akú grafickú kartu osadiť, má to byť prepojené cez HDMI k fullHD telke a primárne teda na filmy tak aby výkonovo nebol problém s ničím v tejto oblasti. najdôležitejšia podmienka sú ale rozmery tej karty, keďže to HTPC má na výšku max 10cm -+, to znamená že aj ten zadný plech z karty budem musieť dať dole, takže zrejme nejakú low profile kartičku, ideálne tak 5-6cm výška PCB, či už s aktivnym chladenim alebo nie, a na dlžku tak max 17-18cm.
pozeral som 610sl-1GI low profile, ale tam sa nikde neuvádza rozmer toho PCB na výšku tak si to neviem prirovnať. alebo možno skúsiť rovno 720 ale tam sú tie karty asi väčšie, alebo neviem...ide mi hlavne o rozmery aby som nekupoval niečo čo tam proste nedostanem...a co sa tyka AMD tak tam neviem vobec lebo nech to tiez nie je nejaky žrút nech to nehreje moc
dík za rady
_________________ Case: Corsair 650D Obsidian Series MB: ASUS TUF Sabertooth Z77 CPU: i5 2500k @ 4.8 GHz CPU Cooler: Noctua NH-D14 RAM: 8GB Kingston DDR3 1333 Mhz VGA: Nvidia Geforce 780GTX 3GB PSU: Super Flower 1000W Golden King SSD: Samsung 830 128GB HDD: Seagate Barracuda 7200.12 2TB LCD: 24" ASUS VE247H LED |