Predtým ako si založím Gmail a prihlásim sa do Google Play sa chcem spýtať na jednu vec ohľadne Wi-Fi, keď že mám dobíjateľnú kartu a pripojenie cez mobilnú sieť by bolo pre mňa dosť drahé. Chcem sa teda spýtať, dá sa sťahovať (inštalovať) zo stránky Google Play keď sa pripojím s mojím mobilom na internet cez moju domácu Wi-Fi. Čítal som staršie články a tam písali že bol stým problém.
Na internet chodím iba cez moje Wi-Fi. Keď že píšeš "ziadny problem nie je" tak to ma velice potešilo že sa dá aj cez Wi-Fi pripojenie inštalovať zo stránok Google Play.
Chcem sa spýtať ešte na jednu vec lebo tomu nerozumiem. Idem si založiť Gmail a pri "Vytvorenie účtu" dole v jednom okne je popisom "Vaša aktuálna e-mailová adresa" Je tam popis že adresu budú využívať na bezpečnosť účtu. To teraz akú adresu majú namysli, však si práve jenu u nich vytváram?
Ešte by som sa chcel spýtať... Ako sťahujete z Google Play s mobilom, idete cez inter. prehliadač mobilu na stránku Google Play a tak sa prihlásite alebo nejako ináč?
Keď si chcete stiahnuť (nainštalovať) zo stránok Google Play nejakú aplikáciu, tak na stránku idete cez internetový prehliadač vášho mobilu a tam si na stránke kliknete na "Prihlásiť sa" a potom si stiahnete. Alebo je možné stiahnuť iba cez ne-jaku aplikáciu od androidu cez ktorú sa prihlásite do Google Play.
Dobrý deň Už som si úspešne stiahol prvú aplikáciu cez Google Play, začo chcem ešte raz poďakovať tým čo mi radili. Ale keď môžem chcem sa spýtať ešte na jednu vec. Keď cez aplikáciu (Obchod Play) v mojom mobile sa prihlásim na stránku, dajme tomu stiahnem si nejakú aplikáciu a potom chcem odísť (ukončiť), nenašiel som nikde kde sa dá "odhlásiť" alebo "ukončiť aplikáciu" ako to býva pri hrách že keď chcem skončiť hru tak kliknem na ukončiť?
Aha, a to je všetko... Ja som klikol dole na ten domček (domov), hodilo ma na obrazovku. Myslel som že pri skončení sa musím niekde odhlásiť alebo kliknúť niekde na ukončiť.