Genius 5.1 HT vs Gembird WCS-YF-1A 5.1ze sa divis... No tak som si dnes po piatich dnoch neustaleho pocuvania hudby na tych sluchatkach Sennheiser HD595 opat zapol repraky Gembird. No neda sa to pocuvat!!! Nechapem ako som toto pred tyzdnom mohol povazovat za super zvuk! Je to strasne nevyrazne a skreslene. Myslim si, ze kazdy co ma trosku hlbsie do penazenky a nemoze si dovolit kvalitne repro za desiatky tisic a nutne repro nepotrebuje, nech radsej investuje do kvalitnych hifi sluchadiel. No idem tu hruzu vypnut a spat nasadit na hlavu a zapnut moje Senny konecne niekto sebakriticky potvrdzujuci prax. Presne o tom to je. Super zvuk je pre kazdeho ten najlepsi zvuk, ktory kedy pocul. U mnohych ludi su to bohuzial geniusy a taketo systemy, ktore potom po nete ludia vychvaluju ako nejaky zazrak. Samozrejme az kym si nevypocuju nieco naozaj kvalitne konecne niekto sebakriticky potvrdzujuci prax. Presne o tom to je. Super zvuk je pre kazdeho ten najlepsi zvuk, ktory kedy pocul. U mnohych ludi su to bohuzial geniusy a taketo systemy, ktore potom po nete ludia vychvaluju ako nejaky zazrak. Samozrejme az kym si nevypocuju nieco naozaj kvalitne no ja najlepsie co mam su starsie sluchadla z tesca za 400sk - to je naj co som pocul a predsa sa mi ten zvuk zda otrasny Sevas, tak ja by som si nekupil ani jedne ani druhe....Logitech Z-5500 alebo Creative GIGAWORKS S750 7+1 TH hmm? no neviem sa rozhodnut... ...
Genius 5.1 HT vs Gembird WCS-YF-1A 5.1
|