Geforce GTX 960 - blackscreen - divný zvukZdravím, od piatku sa mi začal tvoriť blackscreen pri lolku, vypadol obraz a bol len blackscreen, po chvíli mi znova nabehol a to bolo všetko. Neskôr začal blackscreenovať obraz aj pri prehliadači.. Ale nebolo to niečo hrozné...Dnes... mi blackscreen začal hneď pri zapnuti lolka a už to neprestalo, blackscreen stále trval a grafika začala vydávať divné zvuky.. Môžem počítať s tým, že je po grafike? Alebo je nejaký spôsob ako zistiť problém? Z môjho profesionálneho vydedukovania ide o grafiku, keďže na grafike mam primárny monitor ktory mal blackscreen a sekundárny je na integrovanej ktorý fungoval.Budem veľmi rád za každú pomoc. znovu osadiť grafiku, preinštalovať ovládače cez DDU je asi maximum čo pre to vieš ty spraviťa aké sú divné zvuky ? je to vetrák ? coil whine (pískanie cievky) ? je to ako škrípanie? nejaký takýto zvuk.. alebo ako keby nejaký hmyz.. ale hmyz tam nie je xd https://youtu.be/HP73edpQwgc1:40 No áno, len iná výška A ešte k tomu, mne keď vlastne začne pískať na cievka, tak mam aj black screen, ak prestane, tak aj black screen zmizne.// Spojený príspevok 26.12.2020 22:49Čiže.. zistil som.. že je pískanie cievky problém ale zároveň je problém aj monitor?? Proste zapojil som druhý monitor a ten blackscreen nemá, taktiež som skúsil aj hdmi káble a káblom to nie je... proste len jeden monitor ma blackscreen.. otestované na benchmark teste... som z toho mimo už.// Spojený príspevok 26.12.2020 23:06Oprava... monitor vyskúšaný v benchmarku na druhom počítači a nemá jediný problém.. čiže len grafika... Nebudem to riešiť, som si vedomý, že je potrebná nová grafika... akú by ste odporúčili na matičnú dosku GIGABYTE B85M-DS3H? na tú dosku pasuje hocijaká len by sa zišiel vedieť procesor ale tipujem že tam máš nejakú i5ku tak by som asi ani cez 1660 ti / 1070 nešielpokiaľ plánuješ v dohľadnej dobe meniť zostavu tak by to bol iný scenár mhm, tak prišla mi nová grafika, gtx 1650... blackscreen znova.. ale už nie ako vtedy.. teraz potiahne v pohode.. akurát keď bola fakt grafika vyťažené tak nastal blackscreen ktorý sa opakoval.. čo teda zlyháva?Mám ho už len vziať do servisu? aky tam mas zdroj a aky je stary? resp. napis celu zostavu ...
Geforce GTX 960 - blackscreen - divný zvuk |