[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.09.07
Prihlásený: 22.12.15
Príspevky: 263
Témy: 62 | 62
NapísalOffline : 29.04.2010 14:56 | funkcia vyvolana klavesovou skratkov

Ahojte borci, otazka ... da sa funkcia vyvolat klavesovou skratkov ? priklad ... nestlacim nejake tlacitko na stranke ale stlacim ctrl + k napriklad ... dakujem


Offline

Čestný člen
Čestný člen
funkcia vyvolana klavesovou skratkov

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 29.04.2010 15:10 | funkcia vyvolana klavesovou skratkov

Nie, priamo v php nie. PHP je serverový jazyk, najprv sa vykoná a potom sa výstup odošle klientovi. Nemá šancu zistiť, či bolo stlačené nejaké tlačítko, toto je úloha pre Javascript/Ajax.


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.09.07
Prihlásený: 22.12.15
Príspevky: 263
Témy: 62 | 62
Napísal autor témyOffline : 29.04.2010 16:15 | funkcia vyvolana klavesovou skratkov

Aj som si myslel ... a nevies mi poradit ako sa taka funkcia vola ?? nech si to mozem nastudovat ... dakuejm


Offline

Čestný člen
Čestný člen
funkcia vyvolana klavesovou skratkov

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 29.04.2010 16:27 | funkcia vyvolana klavesovou skratkov

Funkcia na to nie je, musíš si naprogramovať celý skript, ktorým ošetríš stlačenie kláves a následné zavolanie inej stránky cez ajax.
Skús sa popozerať v sekcii o Javascripte, či to tam nie je a prípadne sa opýtaj tam.


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.09.07
Prihlásený: 22.12.15
Príspevky: 263
Témy: 62 | 62
Napísal autor témyOffline : 05.05.2010 11:10 | funkcia vyvolana klavesovou skratkov

Super, dakujem


 [ Príspevkov: 5 ] 


funkcia vyvolana klavesovou skratkov



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funkcia vyvolaná tlačidlom

v PHP, ASP

11

866

28.05.2009 21:37

Draex

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

funkcia

v PHP, ASP

2

130

25.03.2014 17:42

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Funkcia

v PHP, ASP

6

590

06.11.2007 15:45

Orwell

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funkcia....

v PHP, ASP

1

428

30.08.2008 20:44

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funkcia

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

1

436

10.02.2009 21:20

Fico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Funkcia

v PHP, ASP

12

515

24.04.2008 18:37

Triminka

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funkcia

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

3

441

29.04.2009 20:31

stopa27

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[C] funkcia

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

12

199

11.01.2015 21:01

nBXXL

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nefunguje funkcia

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

236

19.03.2011 12:31

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funkcia php

v PHP, ASP

4

276

07.06.2012 17:09

Mysql_dodo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ciselna funkcia

v PHP, ASP

7

314

05.05.2008 14:10

juho

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vzdialena funkcia

v PHP, ASP

0

238

30.01.2009 9:54

Alino

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funkcia strstr

v PHP, ASP

4

431

10.03.2008 8:23

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Funkcia WriteFile

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

11

562

26.01.2009 15:22

Fico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

J2ME funkcia?

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

339

05.11.2008 19:13

idiotart

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Funkcia Moda

v Krčma

6

362

14.10.2011 16:39

Denco1



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF