[ Príspevkov: 11 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
funkcia na precistenie HTML

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 18.08.14
Príspevky: 1696
Témy: 137 | 137
Bydlisko: Slovakia - ...
NapísalOffline : 24.05.2007 19:51 | funkcia na precistenie HTML

cafte ,
potreboval by som funkciu ktora by napr z textu :

Citácia:
Vitajte na nasej stránke <br /> <br /><hr /> <br />


vybrala len text

Citácia:
Vitajte na nasej stránke


teda odstranila vsetky html znacky,

dufam ze nieco podobne existuje v php , ak to budem musiet robit manualne tak aspon potrebujem funkciu ktora cita kazde pismeno z retazca aby som ho porovnal s <> ,

ak mate nejaku inspriaciu ako to urobit inak (ak uz nieco take v php neexistuje) piste , diki


_________________
Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.01.07
Prihlásený: 14.04.11
Príspevky: 241
Témy: 26 | 26
NapísalOffline : 24.05.2007 20:04 | funkcia na precistenie HTML

to by malo ist cez JS. v PHP by som to riesil asi cez str_replace()


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
funkcia na precistenie HTML

Registrovaný: 07.03.06
Prihlásený: 23.01.11
Príspevky: 408
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Prešov / Pr...
NapísalOffline : 24.05.2007 20:19 | funkcia na precistenie HTML

Strip tags? http://cz.php.net/manual/cs/function.strip-tags.php


Offline

Užívateľ
Užívateľ
funkcia na precistenie HTML

Registrovaný: 10.02.07
Prihlásený: 14.08.09
Príspevky: 255
Témy: 27 | 27
Bydlisko: KE
NapísalOffline : 25.05.2007 7:44 | funkcia na precistenie HTML

uplne by staci jednoduchy vyraz ereg_replace("/<(.+)>/","",$text);


_________________
drahi hackeri! teraz mozete okamzite premazat cely tento server! stlacte skratku ALT+F13
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
funkcia na precistenie HTML

Registrovaný: 07.03.06
Prihlásený: 23.01.11
Príspevky: 408
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Prešov / Pr...
NapísalOffline : 25.05.2007 8:28 | funkcia na precistenie HTML

zero0x: ale samozrejme. Načo preboha v php využívať jednoduchých funkcií priamo na to určených, keď sa na to dá ísť obkľukou - napísať si vlastnú, komplikovanejšiu a nefunkčnú funkciu ;)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
funkcia na precistenie HTML

Registrovaný: 10.02.07
Prihlásený: 14.08.09
Príspevky: 255
Témy: 27 | 27
Bydlisko: KE
NapísalOffline : 25.05.2007 9:37 | funkcia na precistenie HTML

no sak dobre, uz urobena funkcia je lepsia, ale diskusne forum je o tom, aby pytajuci poznal vsetky mozne riesenia a vybral si to, ktore mu najviac vyhovuje

preco nefunkcnu? skusal si?


_________________
drahi hackeri! teraz mozete okamzite premazat cely tento server! stlacte skratku ALT+F13
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
funkcia na precistenie HTML

Registrovaný: 07.03.06
Prihlásený: 23.01.11
Príspevky: 408
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Prešov / Pr...
NapísalOffline : 25.05.2007 10:48 | funkcia na precistenie HTML

Nech sa páči: :) http://mylan.yw.sk/test/tags.php [zdroják]


Offline

Užívateľ
Užívateľ
funkcia na precistenie HTML

Registrovaný: 10.02.07
Prihlásený: 14.08.09
Príspevky: 255
Témy: 27 | 27
Bydlisko: KE
NapísalOffline : 25.05.2007 11:44 | funkcia na precistenie HTML

jaj dobre no, nefunguje, ale v principe to ide pomocou regexpu :D:D


_________________
drahi hackeri! teraz mozete okamzite premazat cely tento server! stlacte skratku ALT+F13
Offline

Užívateľ
Užívateľ
funkcia na precistenie HTML

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 18.08.14
Príspevky: 1696
Témy: 137 | 137
Bydlisko: Slovakia - ...
Napísal autor témyOffline : 25.05.2007 14:13 | funkcia na precistenie HTML

ok diki , strip_tags() bolo to co sa tam najviac hodilo :) , dik


_________________
Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
funkcia na precistenie HTML

Registrovaný: 01.01.06
Prihlásený: 23.12.16
Príspevky: 366
Témy: 47 | 47
Bydlisko: TT
NapísalOffline : 30.06.2007 14:17 | funkcia na precistenie HTML

Ono sa to robi funkciou trim . Ta odstrani netlacitelne znaky z konca a aj zaciatku premennej. ;)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
funkcia na precistenie HTML

Registrovaný: 10.02.07
Prihlásený: 14.08.09
Príspevky: 255
Témy: 27 | 27
Bydlisko: KE
NapísalOffline : 30.06.2007 16:51 | funkcia na precistenie HTML

mno tak to je blbost..

tato funkcie odstrani znaky zo zaciatku alebo z konca, ale nie zo stredu :P

btw mylan, v poslednej dobe som regularne vyrazy dost pouzival, a teraz som ho opravil z fleku <[^<>]+> :P


_________________
drahi hackeri! teraz mozete okamzite premazat cely tento server! stlacte skratku ALT+F13
 [ Príspevkov: 11 ] 


funkcia na precistenie HTML



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funkcia na zobrazenie html tagov

v PHP, ASP

6

370

25.01.2009 17:15

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prečistenie windowsu

v Operačné systémy Microsoft

9

816

25.04.2009 18:10

tomas7677

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Precistenie PC

v Ostatné

1

110

05.04.2016 19:41

Smith Wesson

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prečistenie HDD

v Ostatné programy

1

107

22.01.2015 9:37

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Precistenie kvalitnym antispyware

v Antivíry a antispywary

3

135

29.05.2014 16:29

aadrian

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

uplne precistenie WINDOWSU

v Operačné systémy Microsoft

3

327

02.05.2008 0:30

br4n0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

potrebujem poradit.... precistenie PC

v Ostatné programy

0

603

20.01.2008 7:12

falcon393

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Program na precistenie PC

v Antivíry a antispywary

2

1703

06.06.2009 17:14

v-l-a-d-i

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Funkcia

v PHP, ASP

12

518

24.04.2008 18:37

Triminka

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

funkcia

v PHP, ASP

2

130

25.03.2014 17:42

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Funkcia

v PHP, ASP

6

590

06.11.2007 15:45

Orwell

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funkcia....

v PHP, ASP

1

428

30.08.2008 20:44

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funkcia

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

1

436

10.02.2009 21:20

Fico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funkcia

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

3

442

29.04.2009 20:31

stopa27

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Funkcia Uspat.

v Operačné systémy Microsoft

5

323

11.07.2011 23:12

ffeerroo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Funkcia Routera

v Siete

1

239

11.09.2010 9:58

Icehammer



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF