[ Príspevkov: 3 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
NapísalOffline : 10.08.2009 11:00 | fputs

Kód:
 @fputs($f, date("m.d.Y g:ia")."  ".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."  ".$fname."\n");


ako by som mohol zalomit riadok mylim ako je v html "br" tak ja by som ho chcel zalomit tu :) po tom $fname


Offline

Užívateľ
Užívateľ
fputs

Registrovaný: 16.12.05
Prihlásený: 23.05.17
Príspevky: 1248
Témy: 114 | 114
Bydlisko: Kežmarok
Vek: 25
NapísalOffline : 10.08.2009 11:25 | fputs

skusal si
Kód:
@fputs($f, date("m.d.Y g:ia")."  ".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."  ".$fname."<br>\n");

?


_________________
Venuj sa tomu, čo ťa baví....
Offline

Čestný člen
Čestný člen
fputs

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 10.08.2009 12:12 | fputs

Pokial je to txt subor, tak \n, pokial je to html subor, tak <br>.
Na to, aby si si vsimol zalomenia riadkov aj v klasickom primitivnom Notepade, treba pouzivat \r\n, ale je to zbytocne.


 [ Príspevkov: 3 ] 


fputs




© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF