[ Príspevkov: 75 ] 1, 2, 3
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
fórum zadarmo

Registrovaný: 27.09.07
Prihlásený: 31.12.15
Príspevky: 646
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Dubnica nad...
NapísalOffline : 03.10.2007 11:46 | fórum zadarmo

Chcem sa spytat mam uz sprevadzkovane forum phpbb2 na adrese forum.navrchol.sk a chcel by som tam umiestnit google reklamu ale neviem presne kde a ako tam vlozit kod do ktoreho suboru...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
fórum zadarmo

Registrovaný: 22.11.05
Prihlásený: 12.03.17
Príspevky: 708
Témy: 20 | 20
Bydlisko: SK-Martin
Vek: 62
NapísalOffline : 03.10.2007 14:43 | fórum zadarmo

ak to chceš na vrchu tak to daj do overall_header.tpl buď do div, alebo aj table,
ak na spodku, tak do overall_footer
na ďalšie stránky viewtopic_body.tpl, viewforum_body.tpl ,...atd
všetko je to v podstate html, takže to snáď zvládneš


Offline

Užívateľ
Užívateľ
fórum zadarmo

Registrovaný: 27.09.07
Prihlásený: 31.12.15
Príspevky: 646
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Dubnica nad...
NapísalOffline : 05.10.2007 10:12 | fórum zadarmo

diki za radu a nevedel by si mi este poradit ci existuje nejaky univerzalny kod pre vkladanie SWF banerov? kde by sa dalo zmenit len rozmer baneru, umiestnenie zdroja, a odkaz na stranku?

ako sa da odstranit niekdo kdo sa mi zaregistroval na moje forum a je to spamer.... ako ho odstranim? odregistrujem lebo zatial sa mi to nepodarilo najst....:(


Offline

Užívateľ
Užívateľ
fórum zadarmo

Registrovaný: 22.11.05
Prihlásený: 12.03.17
Príspevky: 708
Témy: 20 | 20
Bydlisko: SK-Martin
Vek: 62
NapísalOffline : 05.10.2007 19:18 | fórum zadarmo

napr. flash mx 2004, v ktorom môžeš vytvoriť flash banner ti vytvorí aj kod pre vloženie do html, existuje viac spôsobov, ja najviac používam tento:
Kód:
<embed src="banner.swf" type="text/html" quality="high" wmode="transparent" menu="false" WIDTH="xxx" HEIGHT="yyy">

registrácia: v administrácii užívateľov si zadaj nick toho spamera, ukáže sa ti jeho profil a na spodku je administračná časť a tam je aj položka na zmazanie toho užívateľa,
alebo v DB v časti phpbb_users (v tomto prípade však neviem či sa zmažú všetky jeho súčasti, napr. príspevky a pod.)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
fórum zadarmo

Registrovaný: 27.09.07
Prihlásený: 31.12.15
Príspevky: 646
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Dubnica nad...
NapísalOffline : 07.10.2007 11:19 | fórum zadarmo

takto som to vyplnil a nefunguje to kde je chyba? a este tam chyba vlozenie odkazu kam sa prekliknem potom ...

Kód:
 <embed src="http://www.navrchol.sk/reklama/pokus.swf" type="text/html" quality="high" wmode="transparent" menu="false" WIDTH="250" HEIGHT="340">


Offline

Užívateľ
Užívateľ
fórum zadarmo

Registrovaný: 22.11.05
Prihlásený: 12.03.17
Príspevky: 708
Témy: 20 | 20
Bydlisko: SK-Martin
Vek: 62
NapísalOffline : 07.10.2007 15:25 | fórum zadarmo

chyba bude asi tam, že nemáš flash plugin vo svojom prehliadači, na iný kod v inom príspevku si písal to isté, čo myslíš kde je asi chyba, keď nám to šlape a tebe nie?
a odkaz?, to je také ťažké celé to vložiť do odkazu?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
fórum zadarmo

Registrovaný: 12.10.07
Prihlásený: 25.07.08
Príspevky: 34
Témy: 10 | 10
NapísalOffline : 20.10.2007 12:52 | fórum zadarmo

mma zaujem o forum......posles e-mail??? diki


Offline

Užívateľ
Užívateľ
fórum zadarmo

Registrovaný: 12.10.07
Prihlásený: 25.07.08
Príspevky: 34
Témy: 10 | 10
NapísalOffline : 20.10.2007 15:23 | fórum zadarmo

Kto bude taky dobrý a spravi my forum.........blisie info e-mail.............vopred dakujem


Offline

Užívateľ
Užívateľ
fórum zadarmo

Registrovaný: 03.07.06
Prihlásený: 30.07.17
Príspevky: 1488
Témy: 73 | 73
Bydlisko: Martin
Vek: 27
Napísal autor témyOffline : 29.10.2007 16:31 | fórum zadarmo

Uz fora nerobim, nemam na to cas...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 09.02.07
Prihlásený: 12.04.10
Príspevky: 130
Témy: 4 | 4
Bydlisko: Prešov
NapísalOffline : 29.10.2007 16:39 | fórum zadarmo

Daj email abo icq


Offline

Užívateľ
Užívateľ
fórum zadarmo

Registrovaný: 29.07.07
Prihlásený: 02.01.13
Príspevky: 386
Témy: 50 | 50
Bydlisko: Dubovica
NapísalOffline : 30.10.2007 15:58 | fórum zadarmo

Tominator píše:
pikvi pokial sa nemýlim je tu toho dosť ako by si to zrobil sám, ale ak nie:
1, stiahneš si PHPBB z phpbb.com
2, stiahneš si slovenčinu tiež z phpbb.com alebo odtiaľto
3, nakopíruješ na server
4, slovenčinu nakopiruješ do adresára language
5, cez internet prídeš na svoju stránku a nainštaluješ (je to po slovensky takže nemal by byť problém ...)
6, robiť s administráciou je lahké a odporúčam si z phpbb.com alebo phpbbhacks.com stiahnuť nejaký template a nahodiť, prípadne nejaké moduly
7, nakoniec si vytvoríš skupiny (nepovinné) pozveš ľudí, zrobíš si reklamu a fŕum sa ti začne napĺňať.
-----------------------------------
takže je nejaký problém si to zrobiť sám??



ako nakopirujem na server???


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU PORUSOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
fórum zadarmo

Registrovaný: 05.10.06
Prihlásený: 03.08.17
Príspevky: 1906
Témy: 148 | 148
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 30.10.2007 16:10 | fórum zadarmo

freedos píše:
ako nakopirujem na server???
to uz tiez bolo xkrat.. ak nemas zalozis si free priestor na ic.cz a potom sa pripojis napr cez total commander, moj najoblubenejsi, alebo ak mas FFox tak cez modul FireFTP a nakopcis na server..


_________________
Notebook Dell 7537, 24" BenQ BL2411PT, Logitech Illuminated keyboard, Razer DeathAdder, Razer Goliathus, Koss Porta Pro
Offline

Užívateľ
Užívateľ
fórum zadarmo

Registrovaný: 12.10.07
Prihlásený: 25.07.08
Príspevky: 34
Témy: 10 | 10
NapísalOffline : 01.11.2007 12:46 | fórum zadarmo

icq:426142939 alebo e-mail:edico@centrum.sk


Offline

Užívateľ
Užívateľ
fórum zadarmo

Registrovaný: 27.09.07
Prihlásený: 31.12.15
Príspevky: 646
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Dubnica nad...
NapísalOffline : 02.11.2007 18:10 | fórum zadarmo

ako sa da nastavit aby napr prehliadac IE namiesto ikonky IE ukazoval moju ikonku ked nacita moju stranku a aj ked ju ulozi medzi oblubene adresy ako to ma napr www.pcforum.sk


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.12.07
Prihlásený: 24.08.10
Príspevky: 237
Témy: 18 | 18
NapísalOffline : 20.12.2007 10:54 | fórum zadarmo

xyz píše:
nemylim si pojmy a myslim ze ked ho bavi pracovat v phpbb tak aj v php


ale tak to fakt neni, phpbb a php su dve odlisne veci, vediet pracovat v jednom neznamena vediet pracovat aj v druhom, phpbb ho moze bavit, ale neznamena to automaticky ze aj php, phpbb sa naucis po 10 minutach citania navodu na instalaciu ale php si ziada viac, urcite sa to neda porovnavat


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.12.07
Prihlásený: 24.08.10
Príspevky: 237
Témy: 18 | 18
NapísalOffline : 20.12.2007 16:14 | fórum zadarmo

akron píše:
Kto bude taky dobrý a spravi my forum.........blisie info e-mail.............vopred dakujem


si stiahni nejake phpbb alebo minibb, na nete na nich najdes vela templatov a forum hodit na net az taky problem neni aj navod nato si najdes na nete


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.12.07
Prihlásený: 24.08.10
Príspevky: 237
Témy: 18 | 18
NapísalOffline : 20.12.2007 16:16 | fórum zadarmo

Marek Adamec píše:
ako sa da nastavit aby napr prehliadac IE namiesto ikonky IE ukazoval moju ikonku ked nacita moju stranku a aj ked ju ulozi medzi oblubene adresy ako to ma napr www.pcforum.sk


kukni na www.jakpsatweb.cz, myslim ze tam to najdes


Offline

Užívateľ
Užívateľ
fórum zadarmo

Registrovaný: 27.09.07
Prihlásený: 31.12.15
Príspevky: 646
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Dubnica nad...
NapísalOffline : 20.12.2007 17:31 | fórum zadarmo

diki uz som to zistil..:)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.12.07
Prihlásený: 27.12.07
Príspevky: 1
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 27.12.2007 20:25 | fórum zadarmo

Kamahl píše:
to uz tiez bolo xkrat.. ak nemas zalozis si free priestor na ic.cz a potom sa pripojis napr cez total commander, moj najoblubenejsi, alebo ak mas FFox tak cez modul FireFTP a nakopcis na server..


zalozeny pristor mam ale neviem ako sa mam pripojit cez TOTAL COMANDER??? a nakopcit to tam...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
fórum zadarmo

Registrovaný: 31.08.07
Prihlásený: 27.03.15
Príspevky: 1803
Témy: 153 | 153
Bydlisko: Komárno
NapísalOffline : 28.12.2007 11:53 | fórum zadarmo

otvoris totalcmd >> dalej podla obr. fórum zadarmo
>> a nakoniec sa ti vztvori v okne ucet a tam kliknes a das pripojiť a je to

p.s aj ja mam rad totalcmd aj ako program aj ako ftp klient:)


_________________
Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš.
Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica)
Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí.
život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať.
Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať
Offline

Užívateľ
Užívateľ
fórum zadarmo

Registrovaný: 27.09.07
Prihlásený: 31.12.15
Príspevky: 646
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Dubnica nad...
NapísalOffline : 02.01.2008 10:08 | fórum zadarmo

ako sa da hromadne odstranit niekolko zaregistrovanych botov? ide to zmazat z nejakeho suboru kde to uklada??

Ako spravim aby sa moj podpis na fore zobrazoval dolu a nie v strede..? teda hned pod textom..


Offline

Užívateľ
Užívateľ
fórum zadarmo

Registrovaný: 27.09.07
Prihlásený: 31.12.15
Príspevky: 646
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Dubnica nad...
NapísalOffline : 12.01.2008 17:15 | fórum zadarmo

Potreboval by som poradit kde mam vlozit skript kroty prehra zvuk:
Kód:
<body>
<bgsound src="http://www.mp3" loop="1">

len vtedy ak sa zaregistrovany uzivatel prihlasi na forum...?
Ked to vlozim do Overall_footer tak to prehrava po kazdom nacitani stranky:(


_________________
Notebook: ASUS N750JV: Windows 8.1 64bit, Intel(R) Core(TM) i7-4700HQ CPU 2.40 GHz, 12GB RAM (DDR3 1600 MHz), NVIDIA GeForce GT 750M 4GB VRAM + HD Graphics 4600, 750 GB HDD (7200 rpm), Blu-ray Reader.
Smartphone: Samsung Galaxy S5 mini
Offline

Užívateľ
Užívateľ
fórum zadarmo

Registrovaný: 27.09.07
Prihlásený: 31.12.15
Príspevky: 646
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Dubnica nad...
NapísalOffline : 16.05.2008 23:29 | fórum zadarmo

na svoje forum chcem vlozit swf baner ale tento prikaz mi nechce zobrazit...

Kód:
<div class="article-perex" align="left"><font face="arial,helvetica,sans-serif"><span style="font-size: 9pt; line-height: 120%; font-family: Verdana"><object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="775" height="100"><param name="movie" value="../swf/sutaz.swf" /><param name="quality" value="high" /><param name="menu" value="false" /><param name="wmode" value="" /><embed src="../swf/sutaz.swf" wmode="" quality="high" menu="false" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="775" height="100"></embed></object></span></font></div>


pritom ked to dam do inej stranky nie bb fora tak mi to normalne ide... nerozumiem preco to na bb fore ma problem viemi niekdo poradit?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
fórum zadarmo

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4707
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 17.05.2008 6:04 | fórum zadarmo

na swf som normalne pouzival "src" nie embed ale zasa to nebololo foru skus a uvidis...


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Užívateľ
Užívateľ
fórum zadarmo

Registrovaný: 27.09.07
Prihlásený: 31.12.15
Príspevky: 646
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Dubnica nad...
NapísalOffline : 31.05.2008 14:01 | fórum zadarmo

uz som nato prisiel, len teraz neviem ako funguje phpBB SEO ?


Offline

Čestný člen
Čestný člen
fórum zadarmo

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 01.06.2008 15:32 | fórum zadarmo

Citácia:
SEO (Search Engine Optimization) - v preklade znamená optimalizácia pre vyhľadávače. Cieľom SEO je vylepšenie pozície vo vyhľadávači.

V podstate ti to zmeni URL stranok na fore, napriklad z http://www.pcforum.sk/viewtopic.php?t=6666 je teraz http://www.pcforum.sk/pravidla-fora-vt6666.html


Offline

Užívateľ
Užívateľ
fórum zadarmo

Registrovaný: 27.09.07
Prihlásený: 31.12.15
Príspevky: 646
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Dubnica nad...
NapísalOffline : 01.06.2008 17:41 | fórum zadarmo

a ako si to vlozim do svojeho fora? treba nieco doinstalovat?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
fórum zadarmo

Registrovaný: 01.10.06
Prihlásený: 27.09.15
Príspevky: 1979
Témy: 114 | 114
Bydlisko: your momma'...
NapísalOffline : 01.06.2008 19:27 | fórum zadarmo

Je to mod do phpBB fora, najdes ho napr. na phpbb.sk alebo phpbb3.sk alebo phpbb.com.

Mas tam presny navod ako to nainstalovat, je to trosku zlozitejsia vec ale smola, nic nieje bez prace


_________________
duri je gej
Offline

Užívateľ
Užívateľ
fórum zadarmo

Registrovaný: 27.09.07
Prihlásený: 31.12.15
Príspevky: 646
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Dubnica nad...
NapísalOffline : 01.06.2008 20:14 | fórum zadarmo

jasne vpohode , vrhnem sa nato v lete ked mi skonci skuskove...:)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 05.06.08
Prihlásený: 06.06.08
Príspevky: 8
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 05.06.2008 20:57 | fórum zadarmo

hej som lama a zacinam precovat z php a surne potrebujem urobit php forum kedze som si stiahol phpBB a ked chcem nainstalovať toto forum tak napise nejaku chybu a kedze som na ic.cz tak neviem ci to neni nahodou tym ale zrejme nie.ale teda potrebujem aby sa to niekto nainstaloval za mna prosiim viem ze som lama ale potrebujem to rychlo urobit dakujem....


 [ Príspevkov: 75 ] 1, 2, 3


fórum zadarmo



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

kody zadarmo

v Ostatné

1

679

30.06.2009 22:14

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Windows zadarmo

v Operačné systémy Microsoft

11

302

01.12.2014 16:40

liqua1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Balík zadarmo

v Obchody, reklamácie a právo

5

415

19.12.2010 13:53

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zadarmo do londyna

v Novinky

9

883

03.08.2006 11:09

Carlos

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SSL certifikát zadarmo

v Domény

0

206

19.10.2014 18:48

marekmikula0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP weby zadarmo

v PHP, ASP

18

371

09.09.2014 13:00

incredible

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Urobim webdesign zadarmo

v Ponuka práce

0

1038

28.12.2008 18:47

mafian666

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Je PrestaShop zadarmo?

v Redakčné systémy

13

414

17.03.2013 17:56

F3RY

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ponukám webhosting ZADARMO

v Obchody, reklamácie a právo

0

209

28.05.2017 20:29

lksko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odblokovanie mobilov Nokia zadarmo

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Mobilné zariadenia

44

108755

21.07.2015 18:25

liqua1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PowerTools Lite 2011 Zadarmo

v Ostatné programy

0

217

28.08.2011 19:07

tairikuokami

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Certifikat pre email zadarmo

v Domény

0

167

12.04.2016 23:19

JanoF

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Zadarmo SERVER na MineCraft

v Počítačové hry

12

1816

09.08.2012 0:11

jtbs

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Advanced Uninstaller PRO zadarmo

v Ostatné programy

0

148

03.04.2012 21:19

tairikuokami

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odblokovanie mobilov Samsung zadarmo

v Notebooky a netbooky

1

10614

27.04.2007 10:02

Darius

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Linux uz nebude zadarmo ! ??

v Krčma

7

642

01.04.2008 20:28

devil_X



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF