[ Príspevkov: 9 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.08
Prihlásený: 02.07.09
Príspevky: 7
Témy: 2 | 2
NapísalOffline : 09.03.2009 15:45 | Formulár na mail s obrázkami.

Chalani môžte mi pomôcť so scriptom na formulár ktorý vypíšem na webe pripojím tam obrázky a príde mi to na maila.

S forumlárom nemám problém ale pripojiť tam obrázky ma už stálo spústa času a nejde mi to.

príklad na
http://www.autotuzex.sk/vykup-automobilov.htm

ďakujem Vopred


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 09.03.2009 17:20 | Formulár na mail s obrázkami.

PHP:
Kód:
$nazov_suboru = $_FILES['foto']['tmp_name'];
$ciel = "foto/".$_FILES['foto']['name'];

if (move_uploaded_file($nazov_suboru, $ciel)) echo "Úspešne nahratý";


HTML:
Kód:
<form method="POST" action="stranka.php" enctype="multipart/form-data">


Ešte Ti odporúčam testovať formát a veľkosť.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.08
Prihlásený: 02.07.09
Príspevky: 7
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 09.03.2009 19:03 | Formulár na mail s obrázkami.

A kde tento skrip na obrázky vložím??

Lebo toto jeden súbor a potom je tu ešte súbor data.php kde si zadávam tie kritéria na odosielanie mailu??
Kód:
<form action="data.php" method="post">
<fieldset><legend class="styl17 styl13 styl14">Kalkulácia cesty</legend>
<p align="right"><span class="styl1 styl16">Meno a priezvisko alebo názov firmy: </span>
  <input name="meno" type="text" value="" size="32" />
  *
</p>
  <p align="right"><span class="styl1 styl16">E-mail: </span>
    <input name="email" type="text" value="@" size="32" />
    *
  </p>

  <p align="right"><span class="styl1 styl16">Telefónne číslo: </span>
    <input name="cislo" type="text" id="cislo" value="+421 " size="32" />
    *
  </p>
  <p align="right"><span class="styl1 styl16">
    <label>Odkiaľ (miesto, dátum a čas):</label>
  </span>
    <input name="z" type="text" id="z" size="32" />

    *
  </p>
  <p align="right"><span class="styl1 styl16">Kam (miesto, dátum a čas):</span>
    <input name="do" type="text" id="do" size="32" />
    *
  </p>
  <p align="right"><span class="styl1 styl16">Počet prepravovaných osôb:</span>
    <input name="pocet" type="text" id="pocet" size="32" />
    *
  </p>

  <p align="right"><span class="styl1 styl16">Ďalšie detaily cesty:</span>
    <textarea name="text" rows="7" cols="24"></textarea>
    .
  </p>
  <p align="right">
    <label>
    <input type="reset" name="button" id="button" value="Zmazať" />
    </label>
    <input name="odoslat" type="submit" value="Odoslať" />

    .
    <br />
  </p>
  <p>    </p>
</fieldset></form>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.08
Prihlásený: 02.07.09
Príspevky: 7
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 09.03.2009 19:06 | Formulár na mail s obrázkami.

Tu je súbor data.php
Kód:
<?

$prijemca = "mbtranstaxi@orangemail.sk";

if ($meno && $email && $cislo && $z && $do && $pocet && $text){

mail("$prijemca", "$meno",
"Dobry den!

Potreboval by som prepravit

Meno: $meno

Telefonne cislo: $cislo

Odkial (miesto, datum a cas): $z

Kam (miesto, datum a cas): $do

Pocet prepravovanych osob: $pocet

Detaily cesty: $text",

"from: $email");

echo "Váš <b>email bol</b> úspešne <b>odoslaný</b>!";

}

elseif (($meno && $email && $cislo && $z && $do && $pocet) == false){

echo "Váš <b>email nebol odoslaný</b>. <b>Nezadali ste všetky</b> povinné
<b>údaje</b>.";

}

?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Formulár na mail s obrázkami.

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 09.03.2009 20:29 | Formulár na mail s obrázkami.

do mailu das odkaz na ten uploadnuty subor...
alebo tusim phpmailer vie aj prilohy..


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.08
Prihlásený: 02.07.09
Príspevky: 7
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 09.03.2009 20:32 | Formulár na mail s obrázkami.

len ten súbor sa bude vždy meniť.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 09.03.2009 21:47 | Formulár na mail s obrázkami.

no to nevadi ... :) Ide o to, ako to chceš riešiť.

Možnosť A: nahrať na serve, postup aký som ti povedal a pošleš len adresu ... Ty názov súboru vieš, pretože ti prichádza cez $_FILES

Možnosť B: priložiť ako prílohu do mailu .. ale to som ešte nerobil ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.08
Prihlásený: 02.07.09
Príspevky: 7
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 10.03.2009 9:16 | Formulár na mail s obrázkami.

Ten spôsob B by sa mi viac páčil ale bude to asi zložitejšie.


Tak mi vieš zakomponovať do kódu ten spôsbo A, alebo dalo by sa to cez nejaký imageserver???


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 10.03.2009 11:34 | Formulár na mail s obrázkami.

tak ja to robím tak že nech si usser nahodí obrázok na free a mne nech len nechá link.

Pokiaľ chceš to prvé tak to nahraješ, na server môj kód vložíš do prvého riadku. potom už len tvoj odkaz bude:

http://www.stranka.sk/$ciel

Pokiaľ to druhé rak sa musíš pohrať s phpMailer ako to tam ma nastavené


 [ Príspevkov: 9 ] 


Formulár na mail s obrázkami.



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mail formulár

v PHP, ASP

10

662

15.12.2008 19:40

dadmtb

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

online Formular---na mail

v JavaScript, VBScript, Ajax

5

735

21.06.2007 16:01

sento

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mail formular - problem so skriptom

v PHP, ASP

2

309

13.07.2008 11:28

bluecorer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formular na odoslanie na mail

v PHP, ASP

4

181

20.10.2013 12:02

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C# - ako skryť aktívny formulár a otvoriť druhý formulár

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2, 3 ]

v Technológia .NET

67

1193

28.06.2013 22:08

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

wordpress kontaktný formulár a objednávkový formulár

v Redakčné systémy

1

137

22.08.2016 10:26

hatto13

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

outlook odošle mail ale mail nikdy nepríde...

v Ostatné programy

0

269

17.11.2011 20:52

Jamesnr

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

efekt s obrazkami

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

412

17.10.2009 1:09

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s obrázkami

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

358

08.03.2008 17:50

jablko05

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s obrazkami

v Správy pre vedenie fóra

5

180

10.10.2015 11:32

Gr4s5

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomoc s obrazkami

v HTML, XHTML, XML, CSS

10

629

10.08.2006 11:13

Helly007

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ochrana pred rovnakymi obrazkami

v PHP, ASP

1

197

09.04.2012 21:59

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problém s obrázkami v prehliadači

v HTML, XHTML, XML, CSS

7

276

24.02.2012 23:51

Cloie

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C toolkit pre pracu s obrazkami

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

0

397

20.08.2008 12:49

Peet51

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Medzery medzi obrázkami podľa šírky divu

v HTML, XHTML, XML, CSS

0

544

11.12.2011 17:53

1daemon1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problémy s ranks obrázkami na fóre

v Redakčné systémy

6

423

13.01.2007 10:16

rbsvk



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF